Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheCiekawskii

Mam ochote na seks z czteroma facetami naraz

Polecane posty

Gość TheCiekawskii

Nieraz mam ochote być pasywem i być dymany przez 4 facetów naraz gdzie jeden penetruje mi odbycik, drugi daje mi jednocześnie lizać fiucika w buzi oraz trzeciemu i czwartemu wale konie i mieć na końcu finał na brzuchu... nie wiem czemu mnie tak to rajcuje

Gość PaPa81

BARDZO MNIE TO KRECI I NIE MOGE SIE DOCZEKAC...

Gość Lolek
8 minut temu, Gość Lolek napisał:

Dziwwkka

Jaki ogier z cb

Gość Marek Wroclaw

Raz miałem 3 na wakacjach. Zabawa była cała noc. Nie mieli największych f....oow ale było świetnie. Najważniejsze to być nawilżonym. Tylko jeden nie chciał być pasywny. 

Oczywiście wszystko na luzie i bez przymuszania. Rano byłem obolały a kolega który spał obok chciał. Odmówiłem. Przekonał mnie pieszcząc językiem obolałe miejsce.

Dnia 23.12.2019 o 13:34, Gogo123 napisał:

A z iloma do tej pory?

A, wiec jednak ,fantasta.

Gość Gosc
Dnia 23.12.2019 o 13:29, Gość TheCiekawskii napisał:

Nieraz mam ochote być pasywem i być dymany przez 4 facetów naraz gdzie jeden penetruje mi odbycik, drugi daje mi jednocześnie lizać fiucika w buzi oraz trzeciemu i czwartemu wale konie i mieć na końcu finał na brzuchu... nie wiem czemu mnie tak to rajcuje

...i?

cos sie udalo?

Gość TheCiekawskii
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

...i?

cos sie udalo?

Nie, bo to jest moja fantazja lecz nie ukrywam że chciałbym tak zrobić, lecz marzę bardziej o tym, żeby być kobietą i uprawiać gangbang z 5-cioma naraz (po prostu chciałbym poczuć naraz wszystkie zapchane dziury + walić konie dwóm facetom)

Gość Gosc
8 minut temu, Gość TheCiekawskii napisał:

Nie, bo to jest moja fantazja lecz nie ukrywam że chciałbym tak zrobić, lecz marzę bardziej o tym, żeby być kobietą i uprawiać gangbang z 5-cioma naraz (po prostu chciałbym poczuć naraz wszystkie zapchane dziury + walić konie dwóm facetom)

..hm masz priv?