Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna11

Facet wypomina mi wczesniejsze zwiazki co robic?

Polecane posty

Zaczne od tego ze jestesmy z facetem 6 lat i dopiero teraz zaczal mi wypominac wczesniejszych partnerow mimo ze na poczatku znajomosci mowilam mu ze bylam dwa razy zareczona,a od miesiąca on walkuje ten temat przeżywa ze kiedys bylam zareczona i zerwalam i jak on ma sie zareczyc ze mną skoro znow moge zerwać, nie wiem jak go mam przekonac uspokoic co radzicie?

Gość Gość

radzę nowy związek 🙂

Gość gosc

6 lat z tym typem  i 2 razy zaręczona z dwoma innymi typami? Ile Ty masz lat ? Też by mi przeszkadzało gdyby ktoś kiedyś kisił ogóra w mojej dziewczynie. I co? Jeszcze może sie w Tobie spuszczali? Fuj

Gość Gość

Kolekcjonerka błyskotek? A oddałaś pierścionki, czy zatrzymałaś? 😄
Tak na serio to po 1 jeśli jesteś Jego pewna absolutnie i chcesz powalczyć to po prostu możesz mu powiedzieć, że te poprzednie relacje sprawiły, że teraz wiesz już czego chcesz i to własnie On jest najlepszą rzeczą jaka mogła się Tobie w życiu przytrafić. 
Tylko przemyśl czy chcesz to powiedzieć, bo skoro koleś teraz bzikuje na tym punkcie to potem nie wiesz co będzie.
Widocznie nie ma do Ciebie zaufania, a to chyba podstawa. 
I to powiedziałem ja, gość, który po wszystkich tu jedzie jak po szmacie. 😄 

Gość Gość

Ps. Właśnie! 6 lat? To długo... tak bez zaręczyn i ślubu, naprawdę długo. Dopiero teraz świruje? Może to tylko pretekst i chce odejść. Kurcze po 6 latach nadal nie ufa... dziwne. 

Gość Haha
13 minut temu, Gość gosc napisał:

6 lat z tym typem  i 2 razy zaręczona z dwoma innymi typami? Ile Ty masz lat ? Też by mi przeszkadzało gdyby ktoś kiedyś kisił ogóra w mojej dziewczynie. I co? Jeszcze może sie w Tobie spuszczali? Fuj

No i co ? Przecież to wyleciało. Haha

35 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolekcjonerka błyskotek? A oddałaś pierścionki, czy zatrzymałaś? 😄
Tak na serio to po 1 jeśli jesteś Jego pewna absolutnie i chcesz powalczyć to po prostu możesz mu powiedzieć, że te poprzednie relacje sprawiły, że teraz wiesz już czego chcesz i to własnie On jest najlepszą rzeczą jaka mogła się Tobie w życiu przytrafić. 
Tylko przemyśl czy chcesz to powiedzieć, bo skoro koleś teraz bzikuje na tym punkcie to potem nie wiesz co będzie.
Widocznie nie ma do Ciebie zaufania, a to chyba podstawa. 
I to powiedziałem ja, gość, który po wszystkich tu jedzie jak po szmacie. 😄 

Niemożliwe, skąd ten ludzki odruch u Ciebie?

Gość Sas

mysle ze dojzal do kolejnego kroku. Troche to trwalo ale wkonu chciałby podjąć ten krok i zostać Twoim mezem i nagle mu się przypomniało i się wystraszyl. Z jednej strony chce się zareczyc z drugiej obawia się ze to będzie oznaczalo koniec Waszego zwiazku