Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondadrian

Jeśli nie jesteś czarnowłosy, to marne szanse na dziewczynę.

Polecane posty

Gość blondadrian

Widzę to po moich kolegach. Który ma czarne włosy lub choćby ciemną oprawę oczu, to zawsze zakręci się k/niego jakaś dziewczyna. Zapuści jeszcze 3dniowy zarost i wtedy żadnego problemu w kontaktach z płcią przeciwną. 

Bruneci mają z tym łatwiej i nikt nigdy nie powie mi, że jest inaczej.

Pireerdololo, teoria z do.opy. Wyrywaj brunetki, one zazwyczaj lecą na blondynow.

Mialam taką kumpele, dla której im bardziej ktoś był albinos, tym dla niej atrakcyjniejszy

Gość Aniaanka
1 godzinę temu, Onkosfera napisał:

Pireerdololo, teoria z do.opy. Wyrywaj brunetki, one zazwyczaj lecą na blondynow.

Mialam taką kumpele, dla której im bardziej ktoś był albinos, tym dla niej atrakcyjniejszy

A ja uważam, że autor ma jednak trochę racji. Jeśli chodzi o tzw. męski fizis, to my z dziewczynami  często wymieniamy porozumiewawcze spojrzenia w tym temacie gdy w naszym towarzystwie pojawia się przystojny facet.  No i najczęciej jest on brunetem.

2 minuty temu, Gość Aniaanka napisał:

A ja uważam, że autor ma jednak trochę racji. Jeśli chodzi o tzw. męski fizis, to my z dziewczynami  często wymieniamy porozumiewawcze spojrzenia w tym temacie gdy w naszym towarzystwie pojawia się przystojny facet.  No i najczęciej jest on brunetem.

Zatem, autorze emigruj na południe. Tam aryjskie blond bestie mają wzięcie

Gość Gość

Drago znowu się chyba  dowartosciowuje tematem.. Widać kiepska rodzina na święta, nudni znajomi i brak kogoś z kim można pogadać . Kolor włosów to nie wszystko. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Drago znowu się chyba  dowartosciowuje tematem.. Widać kiepska rodzina na święta, nudni znajomi i brak kogoś z kim można pogadać . Kolor włosów to nie wszystko. 

Obsejsja twoja na jego punkcie jest chora.Lecz glowe.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Obsejsja twoja na jego punkcie jest chora.Lecz glowe.

Haha😂😂😂😂😂😂chyba Twoja,ha tylko stwierdzam fakty z kafe 

Gość łysy blondyn z siwą brodą

To fuct. Jak widze jakąś parę, to zawsze jest to brunet z blondynką. Taka jest już natura. Dlatego blondyni i brunetki wkrótce prawdopodobnie wyginą.

5 minut temu, Gość łysy blondyn z siwą brodą napisał:

To fuct. Jak widze jakąś parę, to zawsze jest to brunet z blondynką. Taka jest już natura. Dlatego blondyni i brunetki wkrótce prawdopodobnie wyginą.

A ja widzę przeważnie pary złożone z szatynki i szatyna. To dość powszechne w naszej strefie klimatycznej.

Gość gosc
8 minut temu, Gość łysy blondyn z siwą brodą napisał:

Nie gustUje w blondynkach..a moje pary  to był zawsze  brunet  i brunetka 😜taka natura podobieństwa a nie ...

Gość Gosc

A ja sie kocham w blondynie ;(

Gość Ona
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie gustUje w blondynkach..a moje pary  to był zawsze  brunet  i brunetka 😜taka natura podobieństwa a nie ...

Każdemu podoba się co innego. Mi podobają się wyłącznie bruneci. To jest to! Opalony przystojny brunet z czarnymi oczami mmm 😍 jakoś żaden blondyn nie przypadł mi do gustu. I podobno bruneci maja większe 

Gość Monika

Nieprawda:)

Gość Gość

Kupcie sobie okulary i wyjdzie z domu w końcu. Chłop nie zależnie od koloru włosów znajdzie sobie dziewczynie. Wystarczy że nie ma bardzo krzywego ry/ja i cokolwiek sobą reprezentuje.

Ale wy dalej sobie tłumaczycie że nie macie baby, bo nie ten kolor włosów 🤣🤣🤣🤣🤣

Gość gosc

Nie tylko czarni wystarczy mieć brązowe 

Gość gosc

Ja wole brunetki jestem szatynem. Tzn ciemny brąz u kobiet prawie czarny ale nie czarny

Gość Gosc

Yhm...i dlatego, ze kobiety nie lubia blondynow od wielu, wielu lat Brad Pitt zajmuje 1 miejsce najseksowniejszego samca na ziemi. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Yhm...i dlatego, ze kobiety nie lubia blondynow od wielu, wielu lat Brad Pitt zajmuje 1 miejsce najseksowniejszego samca na ziemi. 

Gdyby nie miał takiej gęby to by nie zajmował, nie przez kolor włosów. Dla mnie średni 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gdyby nie miał takiej gęby to by nie zajmował, nie przez kolor włosów. Dla mnie średni 

Dokładnie, kolor włosów nie świadczy o powodzeniu, tylko wygląd, ale przegrywa będą tak sobie tłumaczyć porażkę u kobiet, bo nie potrafią przyznać że są brzydcy