Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaa

Dlaczego mężczyźni na Sympatii nie chcą nikogo poznać?

Polecane posty

Gość Maaa
4 minuty temu, ElitexD napisał:

Powodzenia 😛

Chyba jak założysz nowe konto to masz 3 dniowego boosta że widzi Ciebie wieciej użytkowników 

Dziękuję, super 🙂.

Gość Gość

Dziwne, może coś w opisie napisałaś, co odstrasza? Generalnie kobieta powinna dostawać kilkadziesiąt wiadomości dziennie. Ja osobiście narzeczoną tam znalazłem, ale było bardzo ciężko. Mężczyźnie ciężko kogoś znaleźć, kobiecie łatwo.

Gość gość111
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziwne, może coś w opisie napisałaś, co odstrasza? Generalnie kobieta powinna dostawać kilkadziesiąt wiadomości dziennie. Ja osobiście narzeczoną tam znalazłem, ale było bardzo ciężko. Mężczyźnie ciężko kogoś znaleźć, kobiecie łatwo.

No właśnie biorąc pod uwagę choćby tytułowy wpis to niekoniecznie. Łatwo to jest tym naajatrakcyjniejszym osobom niezależnie od płci, reszta ma pod górkę. A faceci którzy się żalą jak to kobiet mają łatwo, pewnie mają na myśli te najbardziej atrakcyjne laski, które oblegane są zawsze i wszędzie, a te mniej atrakcyjne mają po prostu gdzieś.

Gość WygladSieLiczy

Bankowo piszesz tylko do tych najbardziej przystojnych więc czego się spodziewasz? Oni mają lepszy wybór od ciebie więc nawet nie chce im się odpisać. Pisz do tych przeciętnych a będą wniebowzięci

Gość Gość

Podaj Nick to Cię namierze. Szukam na stałe ale bądź gotowa na duża konkurencję. :)