Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem

Na Tinderze i Badoo klikają na mnie same grubaski i samotne matki.

Polecane posty

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość Proste napisał:

Przecietni faceci Równiez na żywo poznaja kobiete bez problemu.

xDDDDD, gdzie ty żyjesz, bo na pewno nie w Polsce.

Gość Zawiedziona
30 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

xDDDDD, gdzie ty żyjesz, bo na pewno nie w Polsce.

Ja poznawalam przecietnych...uwaga...na czatach  (glownie czateria ). Nie byli jacys mocno atrakcyjni.  Ale to co bylo najabardziej odrzucajace to to,  że szukali seksu a nie romantycznego zwiazku.

Tak mnie to zniechecilo do internetowych poszukiwan mezczyzny,  że teraz tylko licze na real i tzw przypadek. Dla wrazliwych romantyczek jak ja,  internet to nie miejsce szukania milosci. Uważajcie na siebie dziewczyny :/

Gość vvv
2 minuty temu, Gość Zawiedziona napisał:

Ja poznawalam przecietnych...uwaga...na czatach  (glownie czateria ). Nie byli jacys mocno atrakcyjni.  Ale to co bylo najabardziej odrzucajace to to,  że szukali seksu a nie romantycznego zwiazku.

Tak mnie to zniechecilo do internetowych poszukiwan mezczyzny,  że teraz tylko licze na real i tzw przypadek. Dla wrazliwych romantyczek jak ja,  internet to nie miejsce szukania milosci. Uważajcie na siebie dziewczyny 😕

A ja szukam romantycznego związku i cię rozumiem, bo sam nie mam konta na żadnych czatach ani portalach randkowych. Jednak w realu też ciężko kogoś poznać...

Gość Gość

Trzepanie łiły!

Gość Koneser

Rżne was ostro dziewczyny. Kwiczycie wtedy analnie. Nastepnie ostro na was stolcuje a wy uwielbiacie to po prostu.

Gość WygladSieLiczy

Tinder i Badoo są zarezerwowane wyłącznie dla mega przystojniaków wyglądających jak z okładki żurnala. Byle przeciętniak nie ma tam żadnych szans.

4 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Hmmm wśród około 200 profili trafił sie 1 atrakcyjny mezcyzna. Pora pogodzić się z faktami: nie z tymi kobietami jest problem, tylko z tobą. 

Jeśli ktoś widzi tylko jedną atrakcyjną osobę na 200, to powinien się zastanowić na sobą i postrzeganiem rzeczywistości wokół siebie.
Zazwyczaj podoba nam się jakiś typ osobowości i ta grupa jest dla nas atrakcyjna.
Ja rozumiem, że ktoś może mieś o sobie bardzo wysokie mniemanie i podoba mu się 1/10 osób, ale nie 1/200 !
Mi się podoba około 25% kobiet w moim przedziale wiekowym i tak naprawdę o ewentualnym związku decydowałby charakter, osobowość, wspólne zainteresowania, a co do samego wyglądu nie można, aż tak wybrzydzać.

Gość Kobieta
2 minuty temu, Jack445 napisał:

Jeśli ktoś widzi tylko jedną atrakcyjną osobę na 200, to powinien się zastanowić na sobą i postrzeganiem rzeczywistości wokół siebie.
Zazwyczaj podoba nam się jakiś typ osobowości i ta grupa jest dla nas atrakcyjna.
Ja rozumiem, że ktoś może mieś o sobie bardzo wysokie mniemanie i podoba mu się 1/10 osób, ale nie 1/200 !
Mi się podoba około 25% kobiet w moim przedziale wiekowym i tak naprawdę o ewentualnym związku decydowałby charakter, osobowość, wspólne zainteresowania, a co do samego wyglądu nie można, aż tak wybrzydzać.

Bo więcej jest ładnych kobiet niz mezcyzn. O wiele więcej niz 1 na 4. To ty sie nad sobą zastanów skoro podoba Ci się 1 kobieta na 4. Ja lubię starszych o ok 10 lat a wśród tych wolnych jest 1 na 200 w miarę wyglądający. Taka rzeczywistość. 

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

Bo więcej jest ładnych kobiet niz mezcyzn. O wiele więcej niz 1 na 4. To ty sie nad sobą zastanów skoro podoba Ci się 1 kobieta na 4. Ja lubię starszych o ok 10 lat a wśród tych wolnych jest 1 na 200 w miarę wyglądający. Taka rzeczywistość. 

XD. Wy naprawdę macie zaburzone poczucie atrakcyjności.