Gość Gość Napisano Styczeń 25, 2020 47 minut temu, Gość Nelly napisał: Ja mam 25. Poproszę o pomoc W czym ci pomóc?jak nawet czytać nie umiesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toli Napisano Styczeń 25, 2020 54 minuty temu, Gość Nelly napisał: Normy rozwojowe dla 5latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwilldielaughing Napisano Styczeń 25, 2020 3 minuty temu, Gość Toli napisał: Normy rozwojowe dla 5latka ? Normy rozwojowe dla 5-latka? O co chodzi? Jakieś rozwinięcie wpisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Styczeń 25, 2020 Dziewczyny opanujcie się, będą nowe testy,tak u nas mówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opiekunka po egzaminie. Napisano Styczeń 26, 2020 Hej, ja jestem po dzisiejszym egzaminie. Była 2 miesięczna Pola, która ma problemy z ulewaniem i pieluszkowym zapaleniem skóry. 1. Wypełnienie karty inf. o Poli. (wszystko było w tekście) 2. Siatki centylowe - odczytanie z nich i napisanie w którym centylu się znajduje.(też z tekstu) 3. Czynniki wpływające na ulewanie, jak zapobiegać i postępować. 4. Postępowanie przy pieluszkowym zapaleniu skóry, jak zapobiegać. 5. Zadanie praktyczne - umycie twarzy oraz pielęgnacja pupy i przebranie pampersa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena7723@o2.pl 0 Napisano Styczeń 27, 2020 dziękuję za podpowiedz jeszcze mama pytanie niby błahostka ale czy dziecko całkiem rozbierać do przebrania pieluszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lio Napisano Styczeń 27, 2020 2 godziny temu, marzena7723@o2.pl napisał: dziękuję za podpowiedz jeszcze mama pytanie niby błahostka ale czy dziecko całkiem rozbierać do przebrania pieluszki Tak rozbierz całe dziecko,przyj mu szyjkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinka Daria Justyna 0 Napisano Maj 22, 2020 Cześć dziewczyny czy jest ktoś kto egzaminy w czerwcu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinka Daria Justyna 0 Napisano Maj 22, 2020 Dnia 2.01.2020 o 19:35, fiona80 napisał: ja mam egzamin w czerwcu .....i tez jestem ciekawa pytan Cześć jaki termin czerwca masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Maj 25, 2020 Czy jest ktoś kto ma egzamin praktyczny na opiekunkę dziecięcą przed 30.06.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Maj 25, 2020 Dnia 22.05.2020 o 14:07, Paulinka Daria Justyna napisał: Cześć dziewczyny czy jest ktoś kto egzaminy w czerwcu ? Ja mam w czerwcu 23 testy 30.06 praktyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinka Daria Justyna 0 Napisano Maj 26, 2020 Teorie mamy chyba wszystkie 23 a praktyczny mam 30. 06 i 1.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelyyy 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Hej ja też mam egzamin w czerw 30.06 lub 01.07 zależy na jaka grupę trafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelyyy 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Jak by ktoś miał szybciej i znał choć trochę pytania na ten praktyczny i mógł coś podpowiedzieć byłam bym wdzięczn. Tego praktycznego boję się strasznie nie samego do zbierania i mycia manekina ale tego wypisywania że zapomnę wszystkiego że stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelyyy 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Dnia 25.05.2020 o 14:24, Marta ggggg napisał: Ja mam w czerwcu 23 testy 30.06 praktyczny Ja również mam w czerwcu 23. Pisemny A praktyczny 30.06 lub 1.07 zależy na jaka grupę trafię ale się boję praktycznego tej opisowi nie wiem czy że stresu wszystko zapomne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelyyy 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Dnia 22.05.2020 o 14:38, Paulinka Daria Justyna napisał: Cześć jaki termin czerwca masz ? cześć ja mam praktyczny 01.lipca na 15:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Ktoś pisze w lipcu praktyczny opiekunka dziecięca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 24, 2020 Ja 30.06 ale są które pisza 1.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Ja właśnie piszę 1 lipca mogę prosić o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 24, 2020 Pewnie ja mam rano na 9ta we wtorek po południu już napiszę co było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Jeszcze jedna prośba jak by były jakieś przecieki to też proszę o info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 24, 2020 Jak coś wcześniej będę wiedziała wcześniej dam znać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelyyy 0 Napisano Czerwiec 25, 2020 Ja również poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 26, 2020 Czy mogą być 2 tematy różne ,30 06 i 01 07..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 26, 2020 Raczej nie zawsze jest jeden przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.Szszsz 0 Napisano Czerwiec 26, 2020 O to super. Tak mnie dzisiaj w pracy nastraszyli. Sama nie wiem do czego się najbardziej przyłożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 26, 2020 Raczej małe dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marycha40 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Czy odezwały sie osoby, które już pisały? Coś wiesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 30, 2020 18 miesieczna Agatka zalecenia przy chorobie lokomocyjnej zalecenia żywieniowe przy luźnych stolcach i zalecenia dla opiekunów co do oglądania telewizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach