Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 30, 2020 A i kupa i warek do pobierania moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marycha40 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 1 godzinę temu, Marta ggggg napisał: 18 miesieczna Agatka zalecenia przy chorobie lokomocyjnej zalecenia żywieniowe przy luźnych stolcach i zalecenia dla opiekunów co do oglądania telewizji Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 30, 2020 Dnia 24.06.2020 o 19:54, A.Szszsz napisał: Ja właśnie piszę 1 lipca mogę prosić o pomoc. Była 18sto miesięczna Agatka zalecenia przy chorobie lokpmpcyjnej zalecenia żywieniowe przy luźnych stolcach i zalecenia dla opiekunów co do oglądania telewizji A do zrobienia kupa do przebrania i założyć worek do pobierania moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ggggg 2 Napisano Czerwiec 30, 2020 Przed chwilą, Marta ggggg napisał: Była 18sto miesięczna Agatka zalecenia przy chorobie lokpmpcyjnej zalecenia żywieniowe przy luźnych stolcach i zalecenia dla opiekunów co do oglądania telewizji A do zrobienia kupa do przebrania i założyć worek do pobierania moczu Przepraszam chorobie lokomocyjnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia4567 0 Napisano Styczeń 29, 2021 Cześć wszystkim ja piszę egzamin w czerwcu czy było może napisanie konspektu . Z góry dziękuje za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach