Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gówniak

czy są tu normalne kobiety

Polecane posty

1 minutę temu, Kusza Myślivski napisał:

Jasne, że bez majtek. Tylko ja, Ty i dzika przyroda. Żadnych ograniczeń i wynalazków cywilizacyjnych, no może prócz musztardy delikatesowej. 

Sarepskiej 😎

Przed chwilą, acordeon napisał:

Ku,rwa tyle opowieści już o tym nosie słyszałem,ale nie miałem okazji nigdy go widzieć. Wiem,wiem to magia tego miejsca. Jako stary zgred i bywalec tego przybytku stwierdzam,że przerost formy nad treścią był zawsze dobrą stroną tego przybytku.

To już nawet nie jest zabawne. Trollom przepaliły się zwoje mózgowe i jak dzieci z ciężkim autyzmem, klepią te same słowa i zdania. Może im się poprawi. Nowy rok - nowa nadzieja. 

A Ty masz jakieś postanowienia na nowy rok, Aco?

8 minut temu, acordeon napisał:

Sarepskiej 😎

Powiedziałeś to tak zdecydowanym tonem, że nie śmiałabym się sprzeciwić nawet. 😎 Niech będzie.

3 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

To już nawet nie jest zabawne. Trollom przepaliły się zwoje mózgowe i jak dzieci z ciężkim autyzmem, klepią te same słowa i zdania. Może im się poprawi. Nowy rok - nowa nadzieja. 

A Ty masz jakieś postanowienia na nowy rok, Aco?

Od dłuższego czasu nie stosuję tej zasady. Żyję spontanicznie.

Przed chwilą, Kusza Myślivski napisał:

Łał. Trochę mnie to zbiło z tropu, coś się nagle stało z moją pewnością siebie. Czy to Ty we własnej osobie?

Nie zwracaj uwagi. Zamieściłem tutaj przez przypadek swoje zdjęcie. Pomyłka jak w najgorszym scenariuszu. Ale chyba nikt nie wyłapał😎

Gość Gość
6 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Łał. Trochę mnie to zbiło z tropu, coś się nagle stało z moją pewnością siebie. Czy to Ty we własnej osobie, Aco?

Wyszlo, że nie widziałaś go a gadała że taki przystojniak 😂

Gość Gość
5 minut temu, acordeon napisał:

Nie zwracaj uwagi. Zamieściłem tutaj przez przypadek swoje zdjęcie. Pomyłka jak w najgorszym scenariuszu. Ale chyba nikt nie wyłapał😎

O cholera! Jakie pole do wyobraźni... Acordeonie, masz nową wielbicielkę! ❤️

3 minuty temu, acordeon napisał:

🙂 Fajnie móc Cię zobaczyć. Chociaż ja już i przed była zdecydowana na to zdjęcie majtek. 😉 Muszę iść spać, bo już prawie odwykłam od tej poniekąd przyjemnej czynności. Wiedz, że idę stąd z uśmiechem na ustach. Dobranoc.