Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor

Mówicie zawistne babony że dziewczyna nie może być jednocześnie szczupła/chuda i mieć naturalnie wielkich balonów bo cyce to tłuszcz, no to zobaczcie Joannę Kowalską z Top Model

Polecane posty

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie ma zrobionych, poczytaj, potem komentuj żeński przygłupie. 

a skąd wiesz? dała ci zaświadczenie od lekarza?

Gość Profesor
5 minut temu, Gość gosc napisał:

jak ma zrobione silikonowe to ma duże, zapłać wszystkim kobietom za operacje to będą mieć duże

zresztą na biologii nie chodziłeś czy i serio myślisz, że duże balony można zrobić np. na siłce xd może jeszcze bocian serio przynosi dzieci

Jakie silikonowe? Przecież ewidentnie widać że Joanna Kowalska ma w pełni naturalne piękne duże piersi. Widać to po tym jak się poruszają. Silikonowe były by sztywne jak widły w gnoju i idealnie okrągłe jak jakieś miski doczepione do klaty.

Gość gość

ja jestem strasznie szczupła (49 kg) i mam cycki rozmiar 65G czyli b. duuuuże...ale co z tego...mam 34 lata (narzeczony mnie 3 miesiące temu odprawił) więc wg kafeteryjnych standardów i tak nie mam już szans na szczęście i jestem odpadem 😜  Nie martwcie się dziewczyny, jak nie cycki i waga to wiek lub jeszcze co innego  (np. pyyypka motylek) skreśla Cie wg standardów z tego forum...nigdy nie będzie idealnie 😛 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Serio myślisz że kogoś obchodzi zdanie kogoś kto wygląda jak nedzna podroba faceta? Uwag to ja mogę słuchać od przystojniakow nie od Ciebie 

Nie dość że zakompleksiona, to jeszcze ma zdolności paranormalne i wie kto jak wygląda 🙂 Niezły z ciebie przygłup.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

a skąd wiesz? dała ci zaświadczenie od lekarza?

Wystarczy spojrzeć.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ja jestem strasznie szczupła (49 kg) i mam cycki rozmiar 65G czyli b. duuuuże...ale co z tego...mam 34 lata (narzeczony mnie 3 miesiące temu odprawił) więc wg kafeteryjnych standardów i tak nie mam już szans na szczęście i jestem odpadem 😜  Nie martwcie się dziewczyny, jak nie cycki i waga to wiek lub jeszcze co innego  (np. pyyypka motylek) skreśla Cie wg standardów z tego forum...nigdy nie będzie idealnie 😛 

A najwięcej komentują ci którzy nie mają szans nawet na przeciętna  😄

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Choć widać że zmyślasz, to jednak taka dziewczyna jak opisana przez ciebie bez problemu znajdzie faceta.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie dość że zakompleksiona, to jeszcze ma zdolności paranormalne i wie kto jak wygląda 🙂 Niezły z ciebie przygłup.

Przyglupem to jesteś ty , bo będąc wizualnym govvnem zabawiasz się w krytyka urody kobiet, sam spełniaj standardy urody modela i wtedy się madruj

Gość Profesor

Oj zapiekło mocno kafeteryjne "piękności". One nie mogą znieść widoku pięknych szczupłych naturalnych, sympatycznych kobiet bo od razu się wściekają a potem mają doła jak się z nimi porównają. 

Gość Lol

Przyglupem to jesteś ty , bo będąc wizualnym govvnem zabawiasz się w krytyka urody kobiet, sam spełniaj standardy urody modela i wtedy się madruj

Idi0tko, a skąd ty wiesz jak on wygląda? Może lepiej od ciebie, bo ty to pewnie jesteś gruba smutna świnia, lol xD

Gość Gość

Prawdziwy facet to brunet 190 jasno niebieskie oczy, mięśnie i duży ptak , jeśli tak nie wyglądasz to się nadajesz do zapłodnienia krow bo normalna kobieta Cię do siebie nie dopuści 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lol napisał:

Idi0tko, a skąd ty wiesz jak on wygląda? Może lepiej od ciebie, bo ty to pewnie jesteś gruba smutna świnia, lol xD

Uderz w stół A nozyce się odezwa , powiedzialam prawdę to męskie odpady genetyczne już plują 

Gość Profesor

Pieką damskie 0dbyty. Patrzcie jak ma wyglądać prawdziwa kobieta a potem spójrzcie same w lustro. Tylko nie popełnijcie harakiri

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Lol napisał:

Milcz mini pindolku bo ci zaraz ten dzieciecych rozmiarow ptaszek ze złości pęknie 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Profesor napisał:

Pieką damskie 0dbyty. Patrzcie jak ma wyglądać prawdziwa kobieta a potem spójrzcie same w lustro. Tylko nie popełnijcie harakiri

Żebyś ty nie musiał bo w Polsce nawet paskudna kobieta kogoś znajdzie, Ty nie masz najmniejszych szans nawet u grubej 10 lat starszej 

Gość Profesor

Żebyś ty nie musiał bo w Polsce nawet paskudna kobieta kogoś znajdzie, Ty nie masz najmniejszych szans nawet u grubej 10 lat starszej 

Ale ty masz kompleksy, ja pyerdolę xD

Zamilknij już i podziwiaj panią Joannę pasztecie!

Gość Gość

Ale ty masz kompleksy, ja pyerdolę xD

Zamilknij już i podziwiaj panią Joannę pasztecie!

A ty zoperuj tego kikuta w spodniach , bo jakaś ryba pomyśli że to mała glista i ci odgryzie

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Pisałem już, że jesteś przygłupem i tylko kolejnymi wpisami to potwierdzasz.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Prawdziwy facet to brunet 190 jasno niebieskie oczy, mięśnie i duży ptak , jeśli tak nie wyglądasz to się nadajesz do zapłodnienia krow bo normalna kobieta Cię do siebie nie dopuści 

Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

Gość Gość

Pisałem już, że jesteś przygłupem i tylko kolejnymi wpisami to potwierdzasz.

Prawda boli az kipisz agresja hahaha

Gość Gość

Tak tacy mężczyźni to twoje kompleksy koleś 

Gość Anty Bazyl
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Serio myślisz że kogoś obchodzi zdanie kogoś kto wygląda jak nedzna podroba faceta? Uwag to ja mogę słuchać od przystojniakow nie od Ciebie 

Dokładnie. Nigdy nie interesowało mnie zdanie brzydkich i golodupcow. No i tych z mala fujarka. Kogo właściwie takie nic interesuje? 

Gość Gość

No na tle takich prawdziwych mężczyzn to na pewno masz kompleksy mały pindolku

Gość Profesor
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Zawiść bab jest nie do opisania, wystarczy że zobaczą piękną naturalną kobietę i już im piana cieknie z pyska.

Dlatego właśnie zostaniecie zgorzkniałymi starymi pannami. Ba, wy już nimi jesteście!

Gość Guczmeister

Piękna!

Gość Gość

Zawiść bab jest nie do opisania, wystarczy że zobaczą piękną naturalną kobietę i już im piana cieknie z pyska.

Dlatego właśnie zostaniecie zgorzkniałymi starymi pannami. Ba, wy już nimi jesteście!

Płyta ci się zaciela? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Profesor napisał:

Czas na leki, zawolaj mamusie żeby Ci przyniosla bebiko w butelce bo bez niego dostajesz dziwnych konwulsji

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

No na tle takich prawdziwych mężczyzn to na pewno masz kompleksy mały pindolku

Głupiutka grubasko, sama wiesz jaka jest prawda.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Głupiutka grubasko, sama wiesz jaka jest prawda.

Prawda jest taka że się nadajesz do psychiatryka , jesteś bezrobotny i na utrzymaniu matki 

Gość vvv
45 minut temu, Gość gość napisał:

ty jesteś akurat znaną kafeteryjną cipcią

Nie, jestem inteligentnym mężczyzną,  dla którego nie liczy się powierzchowność.