Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anthlonka

Prawdziwy mężczyzna woli damę w futrze i w skórzanych butach niż tandetę w kurtce puchowej.

Polecane posty

Gość Anthlonka

Z resztą tylko tandety chodzą w jeansach i puchowych kurtkach. Przeważnie sprzątaczki, pracownice fizyczne i wieśniary.

Gość gość
19 minut temu, Gość Anthlonka napisał:

Z resztą tylko tandety chodzą w jeansach i puchowych kurtkach. Przeważnie sprzątaczki, pracownice fizyczne i wieśniary.

Szkoda, że sama nie masz żadnych umiejętności poza dawaniem dupy, tępa szlaufo z niskim IQ 👍

Gość gość

tak, bo tylko taką może porùchać za darmo XD

Gość Anthlonka

Zazdrość pokolenia 500 plus, dla których zakup wina za 30 złotych to luksus.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Anthlonka napisał:

W przeciwieństwie do ciebie sama na siebie pracuję, na 500 plus to co najwyżej ty możesz liczyć, bo na wszystko inne jesteś za tępa. bez odbioru, bo z osobami o IQ poniżej 70 nie rozmawiam. idź daj komuś dupy, bo tylko tyle potrafisz, pustaku.

Gość gość
7 godzin temu, Gość Anthlonka napisał:

Ciekawe, że jēbiesz takie żałosne komentarze do kogoś, kto ma zagraniczne IP XD wino za 30 zł to tani bełt dla tej osoby, więc się nie ośmieszaj XD

Gość gość

Ìdiotyczny temat założony przez ìdiotkę xD

Gość Anthlonka
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ciekawe, że jēbiesz takie żałosne komentarze do kogoś, kto ma zagraniczne IP XD wino za 30 zł to tani bełt dla tej osoby, więc się nie ośmieszaj XD

Musisz być strasznym imbecylem skoro zagraniczne IP jest dla ciebie jakąś oznaką bogactwa

Gość Anthlonka

A tym żałosnym "xD" na końcu każdego zdania tylko potwierdzasz swoją ułomność

No a co złego  w kurtce puchowej czy jeansach.  Sama wolę skórzane ubrania, ale jest wiele możliwości stylizacji kurtek puchowych, a jeans dobrze łączy się prawie ze wszystkim

Gość gość

Prawdziwy mężczyzna to nawet kijem nie to nie takiego społecznego pasożyta jak ty. 

Gość gość

Prawdziwy mężczyzna to nawet kijem nie to nie takiego społecznego pasożyta jak ty. 

Gość gość

Prawdziwy mężczyzna to nawet kijem nie tknie takiego społecznego pasożyta jak ty. 

Gość Anthlonka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Prawdziwy mężczyzna to nawet kijem nie tknie takiego społecznego pasożyta jak ty. 

Ja jestem prawdziwym mężczyzną i lepiej wiem co mi się podoba a co nie, pasożycie z koziej dupy

Gość wałkoń

najbardziej to prawdziwy mężczyzna woli babę na golasa

Gość mnjkjjjjjjjj

damę z futrem tam na dole.. pęknięty jeż hit sezonu...

Gość w kość
15 godzin temu, Gość Anthlonka napisał:

Tylko zapyziałe stare wieśniary chodzą w futrach. To nieekologiczne, nie mówić już o tym że futro jest ciężkie i można złapać grzybicę. Ale jak tak lubisz snobko to noś. W USA by cię oblali farbą. 

Gość Anthlonka

Nieekologiczne? Czyli noszenie plastiku jest lepsze niż naturalne futro? Chyba inaczej pojmujemy ekologię...

Wenus kusi w futrze. To prawda, że futro jest bardziej seksowne ale niestety (pomijając ekologię, okrucienstwo na fermach norek itp) też bardzo drogie.

Gość prawdziwy mężczyzna

Sama prawda. I koniecznie w czapce z nutrii oraz szalikiem z lisa. Styl, szyk i elegancja.

4 minuty temu, Gość prawdziwy mężczyzna napisał:

Sama prawda. I koniecznie w czapce z nutrii oraz szalikiem z lisa. Styl, szyk i elegancja.

Ale żeby były te mordki ze szklanymi oczami i łapki z pazurkami...

Gość gość

To było szczytem elegancji w krajach demokracji ludowej, żony pierwszych sekretarzy PZPR lansowały się w futrach. Dzisiaj już tego nikt chyba nie nosi? 

Gość gość
12 godzin temu, Gość Anthlonka napisał:

Ja jestem prawdziwym mężczyzną i lepiej wiem co mi się podoba a co nie, pasożycie z koziej dupy

Już płeć zmieniłaś mitomanko? 😂

4 godziny temu, Gość gość napisał:

To było szczytem elegancji w krajach demokracji ludowej, żony pierwszych sekretarzy PZPR lansowały się w futrach. Dzisiaj już tego nikt chyba nie nosi? 

Przecież to jakiś komuszy bękart pisze 😂

Gość gość
7 godzin temu, Gość w kość napisał:

Tylko zapyziałe stare wieśniary chodzą w futrach. To nieekologiczne, nie mówić już o tym że futro jest ciężkie i można złapać grzybicę. Ale jak tak lubisz snobko to noś. W USA by cię oblali farbą. 

Przecież ona teraz jest "prawdziwym mężczyzną" XDDDDDD

Gość gość
12 godzin temu, Gość Anthlonka napisał:

Taaak, mitomanko. Najprędzej to jesteś 40-letnim opasłym prawiczkiem na utrzymaniu mamusi 👍

Gość Gość
Dnia 3.01.2020 o 01:15, Gość Anthlonka napisał:

Po pierwsze, gőwno nas obchodzi, co ty lubisz. Nie jesteś nikim szczególnym, żeby nas interesowało, co interesuje ciebie. Po drugie, szybko płeć zmieniłaś 👍 Po trzecie, do książek dziecko, jutro szkoła.

Gość Anthlonka
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Po pierwsze, gőwno nas obchodzi, co ty lubisz. Nie jesteś nikim szczególnym, żeby nas interesowało, co interesuje ciebie. Po drugie, szybko płeć zmieniłaś 👍 Po trzecie, do książek dziecko, jutro szkoła.

Po pierwsze, "nas"czyli kogo - ciebie i twojego wyimaginowanego homo-przyjaciela? 😆 Po drugie, mnie również niezbyt interesuje twoje ujadanie gimsŕaku 🙋

Gość Gość

Mam dwa futra. Wole parke na podszywce 🙂

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 2.01.2020 o 15:04, Gość Anthlonka napisał:

Prawdziwy mężczyzna jest chrześcijaninem i chcę tylko dziewicę na żonę. 

Reszta futer, czy tam spodnie, czy może kurtka to tylko dodatek.

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Anthlonka napisał:

Po pierwsze, "nas"czyli kogo - ciebie i twojego wyimaginowanego homo-przyjaciela? 😆 Po drugie, mnie również niezbyt interesuje twoje ujadanie gimsŕaku 🙋

Nie zesraj się tam, mitomanko 😘 cóż za książkowy ból dupy, przynieść maść? leki wzięte już?