Gość gość Napisano Styczeń 3, 2020 Gdzie kupić najlepsze jakościowo białko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2020 Bardzo dobre produkty dla sportowców ma firma Eco&Fit. Sam jeszcze nie próbowałem, jednak słyszałem od znajomych bardzo dobre opinię i planuje w najbliższym czasie kupić je dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania_kot5 8 Napisano Październik 19, 2021 Dnia 3.01.2020 o 13:36, Gość gość napisał: Gdzie kupić najlepsze jakościowo białko ? nie trzeba jeść proszku wystarczy biały twaróg, jaja, skyr. ale jak już musisz białko to pamiętaj by czytać skład, i w jakim celu. piszę to z własnego doświadczenie tj pomyłki. Są biała na masę co na porcję masz nawet 300-400 kcal, a są białka na odchudzanie co mają na porcję 110-150 kcal. wg mnie "jakość" nie jest ważna, byle smak ci podszedł, bo nie które są takie obrzydliwe. mi osobście najlepiej smakowało białko WPC 80 PURE PROTEIN naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach