Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettta

Zaczynam się poważnie zastanawiać czy aby nie przesadzam z wymaganiami względem facetów? chyba "kryzys" wieku średniego mnie łapię

Polecane posty

Gość gość
10 minut temu, Gość Bzdura napisał:

Ale bzdura 😂 Tak się składa, że mam kilku kolegów lekarzy. Trzech po rozwodzie z lekarkami. Mają dzieci. Jeden ma nową żonę, studentka fizjo. lat coś 22 on 37 w tym roku. Drugi też ma 14 lat młodsza dziewczynę więc jakieś bduzry. A naprawdę znam to środowisko świetnie. 

no z rozwodnikami to tylko desperatki się zadają. jak laska bierze sobie 15 lat starszego chłopa to albo nikt w jej wieku jej nie chciał albo była z jakiejś patologicznej biedy i poleciała na hajs. 

Gość TrolllWeteran
24 minuty temu, Gość Anettta napisał:

Dla mnie jest. Jej pierwsze malżeństwo się rozpadło dlatego bo jej były juz mąż przestął ją kręcić, żerował na niej finansowo w dodatku chciał od niej ciągle seksu w momencie gdzie samemu zaczał źle wygladac i ją już nie kręcił, postanowaiła, ze ma tego dosyc i  go zostawiła dla innego, lepszego modelu, tak wyglada zycie ludzi na pewnym poziomie, wiem , ze to jest płytkie, chamskie i tak dalej, ale takie jest zycie moi mili panowie

I tym postem się zdradziłeś  4/10 na zachętę.

Musisz na przyszłość popracować nad wiarygodnością postów, ale jest o.k.

Gość gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie słuchaj tutejszego meskiego  popiskiwania i nie rezygnuj z wymagań - kobieta w miarę atrakcyjna i bezdzietna, nawet w wieku 40 lat znajdzie faceta bez problemu. Już nie mówiąc o tym gdzie w miarę dobrze zarabia (bo nie każdy dziś chce utrzymywac kobietę) 

Widze po moich znajomych . To pieprzenie w stylu  "że po 30-stce kobieta zostanie sama jak wybrzydza", to odrealnione pieprzenie jakiś przegrywow, którzy próbują wmawiac takie kity kobiet aby wymusić na nich obniżenie wymagań wlaśnie. 

Ostatnio moja 45-letnia znajoma (która nie ma kilku zębów - i to widac, powaznie ) zaręczyła się z facetem. Dodam, ze facet sam zaczął ją podrywac. Ona zarabia ok. 2000-2500 tys i ma dorosłe dzieci (jedno nadal z nią mieszka)

Musi mieć też atrakcyjna osobowość której autorka jest pozbawiona. Inaczej będzie traktowana jako lalka do dmuchana. W tym wieku ciężko jej będzie zmienić charakter, dużą rolę odgrywa wychowanie

Gość bastian
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kijem nie tknelabym ludzi płci obojga biorących udział w tej dyskusji. 

bo nikt by ci tego kija do ust  nawet nie podał ..

Gość gość
44 minuty temu, Gość Niww napisał:

Za stara jesteś na tego pięknego, wysokiego prawnika czy biznesmena. Oni mają wymagania. Widzę w klubie gdzie pracuje, jak takie "panienki" ok 30 startują jak się taki pojawia. Normalnie stadami, zachowują się jak 5 latki a Ci faceci i tak je zalewają. Ale powodzenia. 

buahhaha

prawnicy a już szczegolnie lekarze to grupa facetów bardzo lecących na hajss...jak nie masz $ to możesz wyglądać jak miss i nic to nie da. Oni lubią bogate babki. 

Gość Anettta

O boże.. a wy umiecie pisać z klasą? czy tylko przekleństwa? pytałam głownie kobiet o jakieś rady a tutaj stado praawiczków się odzywa, litości

Gość Gość
1 minutę temu, Gość bastian napisał:

Ojej jak zabolało. Męskie divki istnieją. Nie muszę płakać jak zdesperowany stulejarz bo nikt na mnie nie leci. Mój świat się nie wali z tego powodu. Twój tak i to jest twój problem.

Gość heheheheehehe
2 minuty temu, Gość bastian napisał:

tak sobie tłumacz

Gość gosc

Prowokator zaj...y

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Anettta napisał:

O boże.. a wy umiecie pisać z klasą? czy tylko przekleństwa? pytałam głownie kobiet o jakieś rady a tutaj stado praawiczków się odzywa, litości

Normalnym szkoda na Ciebie klawiatury strzępić 🙂

Gość kjh
13 minut temu, Gość heheheheehehe napisał:

tak sobie tłumacz

ale taka prawda, jestes blaza i zaden kozak ci penta do ust anie poda

Gość Gość
1 minutę temu, Gość kjh napisał:

ale taka prawda, jestes blaza i zaden kozak ci penta do ust anie poda

Sama sobie wezmę niedorúchany mozgowo i seksualnie deklu. Wypièrdalaj genetyczna pomyłko swojej starej.

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość gozc napisał:

Czekaj na takiego faceta jakiego oczekujesz, albo zostań sama. Jak weźmiesz kogoś z "braku laku" to zatrujesz tej osobie życie i zmarnujesz mu czas bo taki facet mógłby sobie znaleźć jakąś dziewczynę bez takich wymagań.

taaa...Kobieta ma wymagania. I może je miec. Wy tez macie wymagania jak z kosmosu chociaż wam się nie należy

Gość vcxvxc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sama sobie wezmę niedorúchany mozgowo i seksualnie deklu. Wypièrdalaj genetyczna pomyłko swojej starej.

spiiieerdalaj dragon cwelu

Gość vcxvxc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

spiiieerdalaj dragon cwelu

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A co sama sobą reprezentujesz że masz takie wymagania? 

a wy co sobą reprezentujecie że macie wymagania co do kobiet że np. jesteście 4/10 ledwo a chcecie panienki 9/10?

Dobrze robi,ma swoje wymagania  tak jak i wy i ch/uj wam faceci do tego

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość ale berbelucha napisał:

nienawidze takich jak ty, ale zachowam czlowieczenstwo i powiem ci tak..  czekaj na tego jednego i choj, ale z mojej strony choj ci w dope szm.ato 😉

bo co? bo ma wymagania? Ale Ty pewnie chciałbyś panienkę dobrze gotującą,ognistą w se/ksie i 9/10 z wyglądu co nie? Jak wy macie wymagania to dobrze tak? A jak kobieta ma to już źle? Idźcie się leczyć. I to tobie ch0j w d/upe prostaku zayebany

A co sama sobą reprezentujesz że masz takie wymagania? 

a wy co sobą reprezentujecie że macie wymagania co do kobiet że np. jesteście 4/10 ledwo a chcecie panienki 9/10?

Gość sdsdd
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

bo co? bo ma wymagania? Ale Ty pewnie chciałbyś panienkę dobrze gotującą,ognistą w se/ksie i 9/10 z wyglądu co nie? Jak wy macie wymagania to dobrze tak? A jak kobieta ma to już źle? Idźcie się leczyć. I to tobie ch0j w d/upe prostaku zayebany

ch09j ci w d0pe k0rwo 😉 a ty ? jestes blazą z kafe i pi3rdli smuty

Gość gość

29 wiek średni ? Większość ludzi w tym wieku jeszcze mieszka u rodziców bo nie mają jeszcze na kredyt na własny. 

Gość gość gość

Jaka chłodna kalkulantka bez serca. Kobietę wieje od ciebie chłodem i pustactwem na kilometr. 

a wy? nie wyliczacie?

Ja powiem jak to wyglada z waszej strony kalkulacja:

Facet 4/10:

- chcę ładną z twarzy

- cycatą

-długonogą

-ładne ciałko

- dobra w łóżku,tak żeby diablice się wstydziły

- dobrze gotująca

- nie chcąca podróży...

- młoda najlepiej

mam dalej wymieniać ci/peuszu? A może mi powiesz że faceci wcale takich wymagań nie mają? Śmieszne...śmieszne że to wy wyliczacie najczęściej kobiety

Gość gość gość
1 minutę temu, Gość sdsdd napisał:

ch09j ci w d0pe k0rwo 😉 a ty ? jestes blazą z kafe i pi3rdli smuty

odpowiadaj a nie. Nie jest tak?No jest tak. Jestes yebanym hipokrytą jak większość pisssd a nie facetów. Trafiłam w punkt tak? :D Powiedz jak tam,ile razy konia przetrzepałeś zanim tu wszedłeś? Chyba nie zdążyłeś,straaasznie marudzisz i szczekasz lepiej od psa

Gość gregerge
2 minuty temu, Gość gość gość napisał:

a wy? nie wyliczacie?

Ja powiem jak to wyglada z waszej strony kalkulacja:

Facet 4/10:

- chcę ładną z twarzy

- cycatą

-długonogą

-ładne ciałko

- dobra w łóżku,tak żeby diablice się wstydziły

- dobrze gotująca

- nie chcąca podróży...

- młoda najlepiej

mam dalej wymieniać ci/peuszu? A może mi powiesz że faceci wcale takich wymagań nie mają? Śmieszne...śmieszne że to wy wyliczacie najczęściej kobiety

żałosna jestes.., zaden facet niskiego szczegla nie szuka takiego ideału,,    chcemy tylko w miare ladnej i wiernej to nasze wymagania tępa dzi.wko

jednak nawiazujac do twojego posta, laska nie musi miec ani cyckow ani dlugich nog, wystarczy ze ogolnie ma proporcjonalne cialo i zadbane, wiec wy 3pierdalaj

ps. a ktora dzisiaj gotuje? hahaha zadna...  i mloda tez nie musi byc, lubie starsze o pare lat np

Gość Pati

Myślę, że powinnaś jeszcze dać sobie jeszcze z rok, potem ewentualnie zmienić wymaganie, ale oby Ci się wymarzony trafił jakiego chcesz ;) 

Gość sdfdsd
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

odpowiadaj a nie. Nie jest tak?No jest tak. Jestes yebanym hipokrytą jak większość pisssd a nie facetów. Trafiłam w punkt tak? 😄 Powiedz jak tam,ile razy konia przetrzepałeś zanim tu wszedłeś? Chyba nie zdążyłeś,straaasznie marudzisz i szczekasz lepiej od psa

walilem dzis konia 7x bo mam takie wysokie libido ale wiedz ze ani razu nie na twoich fotkach ani nie myslac o tobie pasztecie, jestes zerem..... 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gregerge napisał:

żałosna jestes.., zaden facet niskiego szczegla nie szuka takiego ideału,,    chcemy tylko w miare ladnej i wiernej to nasze wymagania tępa dzi.wko

jednak nawiazujac do twojego posta, laska nie musi miec ani cyckow ani dlugich nog, wystarczy ze ogolnie ma proporcjonalne cialo i zadbane, wiec wy 3pierdalaj

ps. a ktora dzisiaj gotuje? hahaha zadna...  i mloda tez nie musi byc, lubie starsze o pare lat np

I tak żadnej mieć nie będziesz chùju. Żadnej. Nawet najbrzydszej i najbardziej upośledzonej w mieście i we wsi ty psi pomiocie. 

Gość hudy
1 godzinę temu, Gość ale berbelucha napisał:

nienawidze takich jak ty, ale zachowam czlowieczenstwo i powiem ci tak..  czekaj na tego jednego i choj, ale z mojej strony choj ci w dope szm.ato 😉

popieram

Gość Anettta
Przed chwilą, Gość Pati napisał:

Myślę, że powinnaś jeszcze dać sobie jeszcze z rok, potem ewentualnie zmienić wymaganie, ale oby Ci się wymarzony trafił jakiego chcesz 😉

O boze, wsród tej góównoburzy, jeden normalny post, dzięki Pati i pozdrawiam, a tych idiootów nie ma nawet co czytać

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość brunet wieczora powa napisał:

o ile w ogole ta laska to prawda, bo obstawiam ze to zwykle prowo, ale jeebac to i odpowiem , to dla takich lasek jak ta z tematu to kazdy prawie facet zrobi wszystko by tylko z nim byla i dawala mu d0py , tak to niestety wyglada, tez zaluje bo wkqrwia mnie to, ze te szm.aty maja wszystko a my nic

dobrze tak wam. Nie ma w życiu lekko,musicie naprawiac błedy pokoleń jeśli chodzi o płeć męską. Baaardzo dobrze wam tak. Do tej pory mierzycie wyżej,wyżej sracie niż d/upę macie,jestescie przykładowo 4,5/10 a marzycie o panience 9/10 i wyzywacie ja że szansy nie dała. A idźcie w ch0j. Jak karma tak działa to działa idealnie.

A tak btw,Ci za/je/biści mają partnerki tylko takie przegrywy jak wy nie. Bo jesteście wadliwymi zyebami.

Gość gość gość
6 minut temu, Gość gregerge napisał:

no to jestes wyjatkiem i w miarę normalnym. Ale zobacz na forum,jakie mają wymagania twoi koledzy z kafe.

A tak btw ja gotuję. Dodatkowo piekę ciasta,dzieki pasji. Więc nie gadaj

Gość Buehehe

Wyglad kolo 40 zupelnie traci znaczenie, kiedy wszystkie ryje zaczynaja wygladac jak gowno. Dlatego jak znajdziesz swoj ideal ale nie bedzie ci sie podobal z wygladu to radze go nie odrzucac bo drugiego idealu na pewno nie znajdziesz. Morda kazdego zbrzydnie a charakter nie zmieni sie do smierci wiec wg mnie warto olac wyglad jak cos. Z czasem zreszta mozna sie przyzwyczaic i pokochanac nawet najgorszego brzydalka 😄