Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettta

Zaczynam się poważnie zastanawiać czy aby nie przesadzam z wymaganiami względem facetów? chyba "kryzys" wieku średniego mnie łapię

Polecane posty

Gość gość gość
8 minut temu, Gość sdfdsd napisał:

walilem dzis konia 7x bo mam takie wysokie libido ale wiedz ze ani razu nie na twoich fotkach ani nie myslac o tobie pasztecie, jestes zerem..... 

mój jakby sie dowiedział że walileś do ,,moich fot" to by Ci zayebał przez internet tak,że bys nie wiedział jak się nazywasz 😂 To bardzo mi przykro,że nie masz kobiety która by Ci pomogła ulżyć...no coż...z twoim charakterem wróżę taką samotność do końca zycia

Gość sdfsdfs
1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

mój jakby sie dowiedział że walileś do ,,moich fot" to by Ci zayebał przez internet tak,że bys nie wiedział jak się nazywasz 😂 To bardzo mi przykro,że nie masz kobiety która by Ci pomogła ulżyć...no coż...z twoim charakterem wróżę taką samotność do końca zycia

ja do twoich fot nigdy bym nie zwalil bo nie spelniasz moich wymagan  z wygladu

Gość kabrio
45 minut temu, Gość Anettta napisał:

O boże.. a wy umiecie pisać z klasą? czy tylko przekleństwa? pytałam głownie kobiet o jakieś rady a tutaj stado praawiczków się odzywa, litości

jesteś jedynie lalką do dmuchania, TYLE

Gość Lara
2 godziny temu, Gość Anettta napisał:

Czesc, czytam sobie to forum od czasu do czasu, samemu nie zakładając tutaj nigdy tematów bo zwyczajnie nie miałam (tak myslalam) do tej pory zadnych problemow zyciowych, czasami tutaj się pomądrowałam i to wszystko, ale postanowilam sama w końcu skrobnąć coś, bo cholernie zaczeła mnie męczyć pewna kwestia od jakiegoś czasu

czy aby ja czasem nie mam zbyt dużych wymagań względem facetów??? mam już swoje latka (29 lat), moje wszystkie koleżanki mają już mężów, dzieci itp, a ja wciąż jestem panienką (owszem samotna nigdy nie byłam bo faceci wokół mnie zawsze się kręcili, nawet teraz mam kogoś ale wiem, że to nie jest to, spotykam się raczej z nudów i dla seksu)  zastanawiam się dlaczego ja już nie mam męża i dziec? ano dlatego , że dla mnie każdy facet praktycznie od razu jest odsunięty ode mnie, uważam, że to nie to itp, tak jakbym czekała na jakiś cud z innej planety, nie wiem, mam głupie uprzedzenie w głowie, że facet koniecznie musi być kimś zawodowo, np lekarz, prawnik, ceniony przedsiębiorca, biznesman itp, musi być mega zaradny, charakterny, odważny, w wieku 30 lat powinien już miec swoje mieszkanie bądz dom, samochód bla bla bla.., do tego oczywiscie kwestia wyglądu, musi mi się podobać, fajna nietuzinkowa twarz,  wysoki, dobrze zbudowany i tak dalej

z facetami z którymi się dotychczas spotykałam zawsze coś mieli z tego ale nigdy nie było jednego który by miał to wszystko razem, dlatego zawsze to ja zostawiałam facetów po krotszym lub dalszym czasie i tak wlasnie złapała mnie nostalgia czy nie powinnam dac spokoj tym wymaganiom i w koncu zwiazac się z jakims i stworzyc rodzine? złapała mnie chora jazda ze do konca zycia bede tylko tak zmieniac facetów jak rękawiczki i z zadnym się ostatecznie nie zestarzeje a chyba nie chce tak..

dziewczyny litosci, podpowiedzcie mi coś bo szaleje, otwieram wlasnie druga butelke wina i się doluje sluchajac roznych melodii

mam to samo, z tą różnicą że mi stuknęło 36 lat. Ale wymagań nie obniżyłam, wolę być sama niż się do kogoś zmuszać. Póki co mam młodszego kochanka i nie narzekam

Gość amen
14 minut temu, Gość Anettta napisał:

O boze, wsród tej góównoburzy, jeden normalny post, dzięki Pati i pozdrawiam, a tych idiootów nie ma nawet co czytać

jesteś zwykłą kórwą i zerem, nic więcej, twój wygląd jest bez znaczenia, czy twój hajs itp. jesteś mentalnym gòwnem i zerem umysłowym, pewnie jeszcze masz w hooj syfów w duupie szmaciaro, nic ci nie pomoże, zdechniesz i nigdy nie znajdziesz prawdziwego uczucia

Gość rgeger
5 minut temu, Gość kabrio napisał:

jesteś jedynie lalką do dmuchania, TYLE

lalką, której ty leszczyku nigdy w zyciu nawet nie dotkniesz 😉 wiec kto ma lepiej ? oczywiscie ze ona, bo moze miec takich jak ty miliardy, a ty nigdy takiej nie bedziesz mial.. to jest ta roznica , ps. ch0j jej w d0pe, ja osobiscie bym takie panienki postawil przed sciana placzu i zapi3rdolil

Gość gość gość
8 minut temu, Gość sdfsdfs napisał:

ja do twoich fot nigdy bym nie zwalil bo nie spelniasz moich wymagan  z wygladu

ojj zdziwiłbyś się :v 

Płakałbyś że pisaleś w ten sposób blagajac o wybaczenie i danie drugiej szansy,jak kazdy tutaj prawiczek i samotny desperat...jak Ty :v

Milego wieczoru,kup sobie maść na zatarcia i obtarcia ,strasznie musi cie to meczyć te trzepanie az 7 razy dziennie :v

Gość dejo
6 minut temu, Gość Lara napisał:

mam to samo, z tą różnicą że mi stuknęło 36 lat. Ale wymagań nie obniżyłam, wolę być sama niż się do kogoś zmuszać. Póki co mam młodszego kochanka i nie narzekam

zdechniesz sama bo jesteś poyebana, aby ci kochaś syfów naprzynosił, głupia tępa bezmoralna pizzdo

Gość kabrio
4 minuty temu, Gość rgeger napisał:

lalką, której ty leszczyku nigdy w zyciu nawet nie dotkniesz 😉 wiec kto ma lepiej ? oczywiscie ze ona, bo moze miec takich jak ty miliardy, a ty nigdy takiej nie bedziesz mial.. to jest ta roznica , ps. ch0j jej w d0pe, ja osobiscie bym takie panienki postawil przed sciana placzu i zapi3rdolil

Pyerdole dmuchać takie mentalne gòwno, nawet jak ma opakowanie 20/10, bo to ma mentalność 0/10. Wiem że większość facetów to psy i by ruhali wszystko bez zastanowienia, ale to nie ja

Gość gość

myślałam, że wiek średni to 40 lat a nie 29 lat. Zaraz się okaże, że 25 lat to starość bo przecież biologicznie najlepiej byłoby rodzić dzieci w wieku 16-18. 

Gość rgrege
11 minut temu, Gość gość gość napisał:

ojj zdziwiłbyś się :v 

Płakałbyś że pisaleś w ten sposób blagajac o wybaczenie i danie drugiej szansy,jak kazdy tutaj prawiczek i samotny desperat...jak Ty :v

Milego wieczoru,kup sobie maść na zatarcia i obtarcia ,strasznie musi cie to meczyć te trzepanie az 7 razy dziennie :v

widac ze jestes frajerem plci meskiej, wiec czysc mi klopa cwelu

Gość cvxvxvx
3 minuty temu, Gość gość napisał:

myślałam, że wiek średni to 40 lat a nie 29 lat. Zaraz się okaże, że 25 lat to starość bo przecież biologicznie najlepiej byłoby rodzić dzieci w wieku 16-18. 

gon sie cwelu

Gość lolo

...

dziewczyny litosci, podpowiedzcie mi coś bo szaleje, otwieram wlasnie druga butelke wina i się doluje sluchajac roznych melodii

Pozostań przy tych wymaganiach, przynajmniej nie zmarnujesz życia facetowi, którego byś nie akceptowała.

Gość gòwno

Gòwno w złotym papierku to dalej GÒWNO, to właśnie autorka

Gość gość
15 minut temu, Gość dejo napisał:

zdechniesz sama bo jesteś poyebana, aby ci kochaś syfów naprzynosił, głupia tępa bezmoralna pizzdo

żal ci dupe ściska koniotrzepie, idź sobie zwalić może ci ciśnienie zejdzie 

Gość lexus
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jaka chłodna kalkulantka bez serca. Kobietę wieje od ciebie chłodem i pustactwem na kilometr. 

one wszystkie są takie same, różnią sie ze jedna prawde napisze inna bedzie kłamac ze sie zakochala. generalnie to kobiety nie umieją kochac facetow, tak jak my kochamy je. kobiety z załozenia są interesowne. wygląda na to ze autorka ma problem bo sobie wkrecila, ze jest tam gdzies ksiąze z bajki i wystarczy poczekac. hehehe. jeszcze 5lat i nikt tego kijem nawet nie tknie

Gość gość gość
5 minut temu, Gość lexus napisał:

one wszystkie są takie same, różnią sie ze jedna prawde napisze inna bedzie kłamac ze sie zakochala. generalnie to kobiety nie umieją kochac facetow, tak jak my kochamy je. kobiety z załozenia są interesowne. wygląda na to ze autorka ma problem bo sobie wkrecila, ze jest tam gdzies ksiąze z bajki i wystarczy poczekac. hehehe. jeszcze 5lat i nikt tego kijem nawet nie tknie

a wy to nie? Chcecie tylko atrakcyjnych i za/jebistych lasek ktora jest dobra w łóżku i takie tam pier/dyiard innych wymagan. A jak kobieta je ma to zwykła ku/rwa i dzi/wka tak?Gdzie tu sprawiedliwość? Wy kochacie za wygląd i za to co robi w łóżku a nie że jest opiekuńcza i troskliwa,bo gdyby tak było te brzydkie tez byłyby zajęte. HIPOKRYCI YEBANI!!!!! Dalej konia ttzepcie,my posłuchamy kolejnych historyjek jak wam źle. HHahahah. Ale mi dobrze,ze wam źle. Wkońcu to wam jest gorzej od nas,kobiet. 

Gość hehehe

dokladnie. 99.99999999999999999999999..........% przyglupow taka jest. ale sa tez wyjatki. nieliczne ale sa. ja np wole szare myszki 🙂 poza tym kiedys bylem z dziewczyna ktora nie podobala mi sie z wygladu bo kochalem jej charakter. i co, zatkalo?

Gość Maksim

Przyznam wam się do jednej rzeczy, doszło do tego, co prawda to jeszcze było z 3 lata temu, ale były sytuacje, gdzie czułam się źle będąc na imprezie z kolezankami, bo faceci głównie do mnie podbijali i automatycznie czułam niechęć koleżanek, musiałam dla zasady spławiać każdego aby im nie było przykro i doszło do tego, że zaczełam wtedy wychodząc z nimi na imprezy nie zakładać w ogole makijażu na twarz, ubierać się normalnie (jakbym szła np do sklepu) po to aby mieć mniejsze powodzenie, to troche działało bo aż tak wtedy na mnie nie lecieli, ale nadal z naszej czwórki to i tak ja miałam największe branie na parkiecie

Od dobrobytu w głowie się pomieszało, ale powoli będzie z każdym rokiem tego mniej, więc ciesz się z tego co masz tego, choć mimo, iż komfortowe życie jest pragnieniem większości, to często staje się przekleństwem niestety.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość gość napisał:

bo co? bo ma wymagania? Ale Ty pewnie chciałbyś panienkę dobrze gotującą,ognistą w se/ksie i 9/10 z wyglądu co nie? Jak wy macie wymagania to dobrze tak? A jak kobieta ma to już źle? Idźcie się leczyć. I to tobie ch0j w d/upe prostaku zayebany

a wy co sobą reprezentujecie że macie wymagania co do kobiet że np. jesteście 4/10 ledwo a chcecie panienki 9/10?

Dobrze robi,ma swoje wymagania  tak jak i wy i ch/uj wam faceci do tego

Nie musisz pisać z ukrycia autorko

Gość rad can

Nadmienie jeszcze tylko słówko o mojej szefowej bo mnie ta myśl urzekła, to jest kobieta, która ma obecnie 43 a w zasadzie 44 bo przecież nowy rok jest, a jest mega sexowną, charyzmatyczną i elegancką kobietą. Jest po rozwodzie co prawda (sama odeszła od męża) ale w szczesliwym i udanym zwiazku z gosciem o 7 lat młodszym (który jest notabene instruktorem na siłowni, prowadzi jakieś tam treningi personalne, swoje tez zarabia z tego co mi mowila) , dla mnie ta moja szefowa to wlasnie jest ideal na który sie troche wzoruje , tylko tak jak pisalam w pierwszym poscie, miewam chwile nostalgii czy aby nie powinnam obnizyc tych wymagań i po prostu załozyc juz gniazdko? za pol roku styknia mi 30 lat.., moje wszystkie kolezanki sa juz mezatkami, do tego wiekszosc dzieciate

i chciałam jeszcze kończąc temat o niej powiedzieć, że kiedy idziemy do klubu na imprezę to widzę z jaką łatwoscią bajeruje chłopaków 25-35.. to jest własnie moc kobiet  panowie

Takie zadbane stare raszple są fajne, bo już nie mają parcie na bombelka, nie zaciążą a pobawić się można bez zobowiązań. Sam tak robię, a gdy już jeden egzemplarz się za mocno sypie, albo coś nie pasuje, to kopa d..e i nastepnego napalonego milfa się wyrywa.

Gość gosc
35 minut temu, Gość lexus napisał:

Ja spotkałem bezinteresownie i śliczna, można serio

Gość gość gość
17 minut temu, Gość hehehe napisał:

dokladnie. 99.99999999999999999999999..........% przyglupow taka jest. ale sa tez wyjatki. nieliczne ale sa. ja np wole szare myszki 🙂 poza tym kiedys bylem z dziewczyna ktora nie podobala mi sie z wygladu bo kochalem jej charakter. i co, zatkalo?

zatkało. mało jest takich osób które widzą coś więcej poza wyglądem

Gość Bicku
3 godziny temu, Gość Anettta napisał:

Czesc, czytam sobie to forum od czasu do czasu, samemu nie zakładając tutaj nigdy tematów bo zwyczajnie nie miałam (tak myslalam) do tej pory zadnych problemow zyciowych, czasami tutaj się pomądrowałam i to wszystko, ale postanowilam sama w końcu skrobnąć coś, bo cholernie zaczeła mnie męczyć pewna kwestia od jakiegoś czasu

czy aby ja czasem nie mam zbyt dużych wymagań względem facetów??? mam już swoje latka (29 lat), moje wszystkie koleżanki mają już mężów, dzieci itp, a ja wciąż jestem panienką (owszem samotna nigdy nie byłam bo faceci wokół mnie zawsze się kręcili, nawet teraz mam kogoś ale wiem, że to nie jest to, spotykam się raczej z nudów i dla seksu)  zastanawiam się dlaczego ja już nie mam męża i dziec? ano dlatego , że dla mnie każdy facet praktycznie od razu jest odsunięty ode mnie, uważam, że to nie to itp, tak jakbym czekała na jakiś cud z innej planety, nie wiem, mam głupie uprzedzenie w głowie, że facet koniecznie musi być kimś zawodowo, np lekarz, prawnik, ceniony przedsiębiorca, biznesman itp, musi być mega zaradny, charakterny, odważny, w wieku 30 lat powinien już miec swoje mieszkanie bądz dom, samochód bla bla bla.., do tego oczywiscie kwestia wyglądu, musi mi się podobać, fajna nietuzinkowa twarz,  wysoki, dobrze zbudowany i tak dalej

z facetami z którymi się dotychczas spotykałam zawsze coś mieli z tego ale nigdy nie było jednego który by miał to wszystko razem, dlatego zawsze to ja zostawiałam facetów po krotszym lub dalszym czasie i tak wlasnie złapała mnie nostalgia czy nie powinnam dac spokoj tym wymaganiom i w koncu zwiazac się z jakims i stworzyc rodzine? złapała mnie chora jazda ze do konca zycia bede tylko tak zmieniac facetów jak rękawiczki i z zadnym się ostatecznie nie zestarzeje a chyba nie chce tak..

Ty żałosna kupo mięsa i tak jeszcze będziesz oddawać swoje śmierdzące düpsko za grosze 

Gość gość gość
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Ty żałosna kupo mięsa i tak jeszcze będziesz oddawać swoje śmierdzące düpsko za grosze 

Bicku ty załosny fiucie...nie kazdy jest tak sprzedajny jak ty :v

Nie szczekaj tak głośno psie i zryj gó/wno 😅

Gość Lorenzo01

Anette 

Przeczytałem wszystko wnikliwie i mogę stwierdzić już jedną rzecz. Nie jesteś materiałem dla takiego faceta. Jestes egocentryczna i wydajesz się mieć zestaw cech, który jest totalnym przeciwieństwem tego czego szuka atrakcyjny facet. Tacy szukają ładnej, fajnej, uczuciowej i wartościowej kobiety. Nie natomiast kogoś o Twojej mentalności. Dla takiego faceta Twoja uroda nie ma znaczenia, bo zawsze mial fajne kobiety. 

Założe się o 1000 zł, że masz taki charakter, że nie wytrzymałbym z Tobą 2 spotkań. I tu jest pies pogrzebany. Możesz sobie robić co chcesz, ale podejście do życia masz proste jak chłop pańszczyźniany i do tego popadłaś w hipergamię. 

Gość Lorenzo01

Po prostu po tym co napisałaś nie ma wątpliwości, że jesteś emocjonalnym pustostanem. 

Gość Lorenzo01

I to jest ogólnie problem ładnych kobiet. W tym roku poznałem takich wiele i jedna jedyna była normalna. Jedna dosłownie, z którą spotykam się już drugi miesiąc. 

Po pierwsze kobiety myślą, że uroda wszystko załatwia. Dla mnie towarzystwo atrakcyjnych kobiet jest normalne. Odwala wam bo myślicie, że jak podrywa was 1000 średniaków to znaczy, że z automatu będziesz się podobała facetowi z wymaganiami. 

Ja również mam swoje wymagania ale dla mnie najważniejsze jest to czy dziewczyna jest wartościowa i uczuciowa. Dlatego na kobietę wziąłem sobie dziewczyne 8/10, a nie ładniejszą. Nie mam zamiaru się użerać całe życie z mentalną księżniczką. Często macie takie ego, że jakby wam wyjąć kija z tyłka to by można całą olimpiadę tyczkarską zaopatrzyć. Do tego polki bardzo często to są bardzo proste kobiety, naprawdę baaardzo proste. 

Gość jhjhjh
1 godzinę temu, Gość Bicku napisał:

ona przynajmniej moze dawac swoje piekne sexowne duupsko za hajs a ty mozesz cale zycie trzepac konia bedac samotnym ot taka roznica leszczu

Gość jhjhjh
1 godzinę temu, Gość Bicku napisał:

ona przynajmniej moze dawac swoje piekne sexowne duupsko za hajs a ty mozesz cale zycie trzepac konia bedac samotnym ot taka roznica leszczu