Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettta

Zaczynam się poważnie zastanawiać czy aby nie przesadzam z wymaganiami względem facetów? chyba "kryzys" wieku średniego mnie łapię

Polecane posty

Anetta jesteś żałosna na tym piedestale, który sobie postawiłaś

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

I to jest ogólnie problem ładnych kobiet. W tym roku poznałem takich wiele i jedna jedyna była normalna. Jedna dosłownie, z którą spotykam się już drugi miesiąc. 

Po pierwsze kobiety myślą, że uroda wszystko załatwia. Dla mnie towarzystwo atrakcyjnych kobiet jest normalne. Odwala wam bo myślicie, że jak podrywa was 1000 średniaków to znaczy, że z automatu będziesz się podobała facetowi z wymaganiami. 

Ja również mam swoje wymagania ale dla mnie najważniejsze jest to czy dziewczyna jest wartościowa i uczuciowa. Dlatego na kobietę wziąłem sobie dziewczyne 8/10, a nie ładniejszą. Nie mam zamiaru się użerać całe życie z mentalną księżniczką. Często macie takie ego, że jakby wam wyjąć kija z tyłka to by można całą olimpiadę tyczkarską zaopatrzyć. Do tego polki bardzo często to są bardzo proste kobiety, naprawdę baaardzo proste. 

czemu nie wziąłeś laski poniżej 5? Skoro z Ciebie taki dobry i wrazliwiec jest?

Wy chcecie ladnej kobiety,kobieta chce przystojnego co w tym złego?

Gość jhjhjh
1 godzinę temu, Gość Bicku napisał:

Ty żałosna kupo mięsa i tak jeszcze będziesz oddawać swoje śmierdzące düpsko za grosze 

ona przynajmniej moze dawac swoje piekne sexowne duupsko za hajs a ty mozesz cale zycie trzepac konia bedac samotnym ot taka roznica leszczu

Gość Anettta
23 minuty temu, Lokiii napisał:

Anetta jesteś żałosna na tym piedestale, który sobie postawiłaś

ok dzięki 😉

Gość Lorenzo01
38 minut temu, Gość gość gość napisał:

czemu nie wziąłeś laski poniżej 5? Skoro z Ciebie taki dobry i wrazliwiec jest?

Wy chcecie ladnej kobiety,kobieta chce przystojnego co w tym złego?

Nie o to chodzi! Wziąłem sobie najfajniejszą kobietę jaką poznałem, mimo że wiele poznałem relatywnie ładniejszych. Ale z każdą jedną było coś nie tak. Albo osobowości egocentryczno-narcystyczne, albo zaborcze histeryczki albo kobiety bluszcz. Dnia nie starczyłoby mi, żeby opisać te sytuacje. Nie dziwiło mnie, że są singielkami już dłuższy czas zupełnie. 

Gość vvv
6 godzin temu, Gość gość gość napisał:

a wy? nie wyliczacie?

Ja powiem jak to wyglada z waszej strony kalkulacja:

Facet 4/10:

- chcę ładną z twarzy

- cycatą

-długonogą

-ładne ciałko

- dobra w łóżku,tak żeby diablice się wstydziły

- dobrze gotująca

- nie chcąca podróży...

- młoda najlepiej

mam dalej wymieniać ci/peuszu? A może mi powiesz że faceci wcale takich wymagań nie mają? Śmieszne...śmieszne że to wy wyliczacie najczęściej kobiety

Bzdura. Ja jestem 6/10, szukam od 4/10 i wyżej. Sam jestem młody, więc szukam rówieśniczki, ale jakby była parę lat starsza, to żaden problem. Rozmiar piersi nie ma dla mnie żadnego znaczenia, długość nóg również. Dobra w łóżku nie musi być, bo sam bym tego pewnie nie umiał ocenić. Dobrze gotująca by się przydała, ale nie jest to konieczne. A z nielubieniem podróży, to już całkiem nie rozumiem. Sam lubię podróżować, więc właśnie chciałbym podróżniczkę. Ale sporo kobiet na portalach randkowych pod pojęciem podróżw rozumie wyjazd do 5-gwiazdkowego hotelu w ciepłych krajach i lans na insta. Takiej nie chcemy.

Gość vvv
6 godzin temu, Gość gość gość napisał:

a wy to nie? Chcecie tylko atrakcyjnych i za/jebistych lasek ktora jest dobra w łóżku i takie tam pier/dyiard innych wymagan. A jak kobieta je ma to zwykła ku/rwa i dzi/wka tak?Gdzie tu sprawiedliwość? Wy kochacie za wygląd i za to co robi w łóżku a nie że jest opiekuńcza i troskliwa,bo gdyby tak było te brzydkie tez byłyby zajęte. HIPOKRYCI YEBANI!!!!! Dalej konia ttzepcie,my posłuchamy kolejnych historyjek jak wam źle. HHahahah. Ale mi dobrze,ze wam źle. Wkońcu to wam jest gorzej od nas,kobiet. 

Bzdura. Ja bym chciał pokochać za charakter, ale nie mam kogo, bo nawet te brzydkie mnie nie chcą.

Gość Abcd

Mam nadzieję, że nie obrazisz się na opinię mężczyzny, mimo że pytanie było do kobiet. Moim zdaniem nie powinnaś obniżać wymagań, bo ani Ty nie pokochasz prawdziwie takiego kogoś, a i nikt inny by nie chciał być tylko efektem obniżenia wymagań. Czekaj, aż kogoś naprawdę pokochasz, tylko wtedy ma to sens.

Jesteś młodą osobą i masz jeszcze sporo czasu, nie daj sobie wmówić, że jesteś pod koniec daty ważności. To bzdura!

Jedna uwaga, bądź z ludźmi szczera. Jak jesteś w związkach "na chwilę", to informuj o tym tych mężczyzn, bo nie wypada nikogo krzywdzić. Takie związki są OK, jak obie strony się na nie godzą. Ale spora część mężczyzn chce naprawdę trwale kochać, i powinnaś dać im szansę tę miłość odnaleźć, a nie ich blokować (mężczyźnie bym to samo powiedział).

Gość Loreno01
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Zakładam że tak jak piszesz jesteś kobietą 10/10, ok możesz mieć wymagania ale jak nie poprzestawiasz sobie myślenia skończysz nieszczęśliwa. Trafisz w końcu na męskie wydanie samej siebie, niby idealnie ale każdy kij ma dwa końce, popatrz na swoją szefową rzuciła męża bo przestał pasować do jej standardów. Męski odpowiednik ciebie też ma ogromne powodzenie i kobiety walą do niego drzwiami i oknami, myślisz że za 10 lat będziesz pasować do jego standardów kobiecości? Wciąż piękna i sexowna (jak szefowa) ale niestety nie aż tak jak 25 latka 10/10. Szukając z "kalkulatorem w ręku" znajdziesz podobnego sobie. Pomyśl czy lepiej być jedną z wielu dla twojego ideału, czy boginią dla mniej fantastycznego faceta?

Ona nie jest 10/10. Zaloze sie o wszystkie moje pieniadze.

Gość gość gość
11 godzin temu, Gość vvv napisał:

Bzdura. Ja jestem 6/10, szukam od 4/10 i wyżej. Sam jestem młody, więc szukam rówieśniczki, ale jakby była parę lat starsza, to żaden problem. Rozmiar piersi nie ma dla mnie żadnego znaczenia, długość nóg również. Dobra w łóżku nie musi być, bo sam bym tego pewnie nie umiał ocenić. Dobrze gotująca by się przydała, ale nie jest to konieczne. A z nielubieniem podróży, to już całkiem nie rozumiem. Sam lubię podróżować, więc właśnie chciałbym podróżniczkę. Ale sporo kobiet na portalach randkowych pod pojęciem podróżw rozumie wyjazd do 5-gwiazdkowego hotelu w ciepłych krajach i lans na insta. Takiej nie chcemy.

ale ja nie pisałam o Tobie akurat. Czytam Twoje komentarze od miesiąca? I akurat Ty jestes wporządku. Nie wiem czemu nie chca z Toba być,to jest dziwne,ale powiedzmy ze piszesz prawdę...chociaz i tak nie rozumiem,bo takiego jak Ty mało się spotyka. I sie nie zmieniaj,na pewno trafisz na ta dobrą. Pisaleś że za miesiąc masz koncert,więc miejmy nadzieję że znajdziesz.

Ja pisałam raczej do tych,którzy robis wyliczenia i licza że bedąc na niskim poziomie urody i czegokolwiek liczą na superlaskę,na atrakcyjną laskę. Do tego wiele innych wymagań jw. A takich facetow jest sporo. Jesteś tym z mniejszości,ale powiem Ci ze miałbyś szansę u mojej kolezanki :) Ja i moje znajome ceniny takich jak Ty. Pozdrawiam

Gość Koneser

Bardzo głośno się spie.rdziałem.

Gość Gość
22 godziny temu, Gość Anka napisał:

Niestety zostaniesz sama. Dajesz na prawo i lewo a faceci chcą za żony dziewice. Miałaś zbyt wygórowane wymagagnia. Teraz pozostał Ci płacz. 

Nie bredź kłodo.

Gość gość
22 godziny temu, Gość Anettta napisał:

Nadmienie jeszcze tylko słówko o mojej szefowej bo mnie ta myśl urzekła, to jest kobieta, która ma obecnie 43 a w zasadzie 44 bo przecież nowy rok jest, a jest mega sexowną, charyzmatyczną i elegancką kobietą. Jest po rozwodzie co prawda (sama odeszła od męża) ale w szczesliwym i udanym zwiazku z gosciem o 7 lat młodszym (który jest notabene instruktorem na siłowni, prowadzi jakieś tam treningi personalne, swoje tez zarabia z tego co mi mowila) , dla mnie ta moja szefowa to wlasnie jest ideal na który sie troche wzoruje , tylko tak jak pisalam w pierwszym poscie, miewam chwile nostalgii czy aby nie powinnam obnizyc tych wymagań i po prostu załozyc juz gniazdko? za pol roku styknia mi 30 lat.., moje wszystkie kolezanki sa juz mezatkami, do tego wiekszosc dzieciate

i chciałam jeszcze kończąc temat o niej powiedzieć, że kiedy idziemy do klubu na imprezę to widzę z jaką łatwoscią bajeruje chłopaków 25-35.. to jest własnie moc kobiet  panowie

chrzanienie

Gość Ell.

Jakie to musi byc zalosne, ze 40+ bajeruje mlodych mezczyzn. Jak twoim idealem jest kobieta, ktora ma romans z mlodszym facetem, ktory zarabia jakies pieniadze, to znaczy, ze ma utrzymanka jurnegoi sponsoruje go i mimo to bajerowuje na dyskotekach mlodych mezczyzn 25 letnich, dla ktorych moglabybyc matka, to tylko wam gratulowac. 

Stara dzidzia piernik z niej. Taki 25 latek chetnie dzidzie piernik"  przeleci"  w zaplaconym przez nia hotelu. Mentalnosc nawet nie malej dziewczynki, a zalosnych i nieszczesliwych kobiet. 

Jak mozna tak rozmieniac sie na drobne. Kazdy moze  robic, jak chce ale kiedys przyjdzie starosc i konsternacja, jak swoje cialo i dusze poniewieralam. 

Wspolczuje wam takiego myslenia i zalosnego prowadzenia. Skonczycie, jako zgorzkniale frustratki  zjechane emocjonalnie. 

Swiat upadl zupelnie, bo to nawet czytac przykro. 

Gość gerger
1 godzinę temu, Gość Ell. napisał:

Jakie to musi byc zalosne, ze 40+ bajeruje mlodych mezczyzn. Jak twoim idealem jest kobieta, ktora ma romans z mlodszym facetem, ktory zarabia jakies pieniadze, to znaczy, ze ma utrzymanka jurnegoi sponsoruje go i mimo to bajerowuje na dyskotekach mlodych mezczyzn 25 letnich, dla ktorych moglabybyc matka, to tylko wam gratulowac. 

Stara dzidzia piernik z niej. Taki 25 latek chetnie dzidzie piernik"  przeleci"  w zaplaconym przez nia hotelu. Mentalnosc nawet nie malej dziewczynki, a zalosnych i nieszczesliwych kobiet. 

Jak mozna tak rozmieniac sie na drobne. Kazdy moze  robic, jak chce ale kiedys przyjdzie starosc i konsternacja, jak swoje cialo i dusze poniewieralam. 

Wspolczuje wam takiego myslenia i zalosnego prowadzenia. Skonczycie, jako zgorzkniale frustratki  zjechane emocjonalnie. 

Swiat upadl zupelnie, bo to nawet czytac przykro. 

zazdrosc az z ciebie kipiki

kazdy facet marzylby o analogicznej sytuacji jak i kazdy mlody marzylby o seksie z takim milfem

Gość vvv
Dnia 6.01.2020 o 12:53, Gość gość gość napisał:

ale ja nie pisałam o Tobie akurat. Czytam Twoje komentarze od miesiąca? I akurat Ty jestes wporządku. Nie wiem czemu nie chca z Toba być,to jest dziwne,ale powiedzmy ze piszesz prawdę...chociaz i tak nie rozumiem,bo takiego jak Ty mało się spotyka. I sie nie zmieniaj,na pewno trafisz na ta dobrą. Pisaleś że za miesiąc masz koncert,więc miejmy nadzieję że znajdziesz.

Ja pisałam raczej do tych,którzy robis wyliczenia i licza że bedąc na niskim poziomie urody i czegokolwiek liczą na superlaskę,na atrakcyjną laskę. Do tego wiele innych wymagań jw. A takich facetow jest sporo. Jesteś tym z mniejszości,ale powiem Ci ze miałbyś szansę u mojej kolezanki :) Ja i moje znajome ceniny takich jak Ty. Pozdrawiam

Miło mi to czytać :)

Koncert jest na drugim końcu Polski, poza tym jadę ze znajomymi, więc może być trudniej, ale zobaczymy :)

Gość Gość

Autorka ma co najwyżej 9 lat, a nie 29. 

Ps. Tak wogole to prowo pisane przez ta żałosna kobiete która kilka dni temu próbowała udowodnić że młode dziewczyny nie chcą starych facetów. 

Gość Gość
Dnia 6.01.2020 o 01:03, Gość vvv napisał:

Kolejny desperat - pipka.

Gość Gość
Dnia 6.01.2020 o 18:14, Gość gerger napisał:

zazdrosc az z ciebie kipiki

kazdy facet marzylby o analogicznej sytuacji jak i kazdy mlody marzylby o seksie z takim milfem

Tak, ale "na raz" i won.

Gość vvv
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejny desperat - pipka.

Nic z tych rzeczy.

Gość gość

Autorka to typowa i często spotykana ostatnio wdowa po alfie, rzeczywistym albo wyimaginowanym. Nikt nie jest godzien, nikt nie zadowoli, nikt nie dopcha do końca. Czyli najgorszy koszmar faceta.