Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Po co wam wysoki mężczyzna?

Polecane posty

Gość Gość

Argument ze szpilkami uważa za śmieszny.

Argument z poczuciem bezpieczeństwa uważam również za bezsensowny. Zwłaszcza, że jakoś dziewczyny się same nie boją chodzić na imprezy pełne obcych facetów.

A argument o tym, że facet powinien być wyższy od kobiety by koleżanki nie obgadywały uważam za dziecinny.

Gość Gość

bo mi się tacy podobają, to jedyny powód. Lepiej wyglądają wysocy faceci

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

bo mi się tacy podobają, to jedyny powód. Lepiej wyglądają wysocy faceci

No i o to właśnie mi chodzi.

Po co wy kobiety wymyślacie jakieś śmieszne argumenty, zamiast powiedzieć wprost, że wolicie wysokich bo tacy się wam podobają i tyle. 

To samo sądzę dziewczymach ze sporą nadwagą. Nie widzę  po prostu mojej przyszłości z taką dziewczyną choćby nie wiadomo jak mnie kochała nie pokocham jej. I tyle. Koleżanką może być, ale żadnego związku bym nie chciał z taką.

Gość Gość

A po co Wam cycki u kobiety? I po co Wam ładna cip.ka czy ładny tyłek? Hę?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A po co Wam cycki u kobiety? I po co Wam ładna cip.ka czy ładny tyłek? Hę?

Nie wiem, mi wystarczy ładna twarz. Poza tym nigdy nie dotknąłem ani nie widziałem żadnej z tych rzeczy u kobiety bez ubrania.

Gość Ally

Wiesz co, myślę, że to jest po prostu duże uproszczenie, ogólny gust, że kobietom podobają się wysocy faceci, a np. facetom zgrabna kobitka z dużym biustem i nie ma w tym nic złego, ALE nie jest to regułą przy wyborze docelowego partnera, bo jeszcze musi istnieć ta "chemia", to "coś". Bo to że zarzucimy na kogoś wzrok, bo jest przystojny/jest ładna, jeszcze nie znaczy, że będziemy próbować z kimś takim wejść w związek. Mnie podoba się od dłuższego czasu facet nie wiele wyższy ode mnie (a jestem raczej niska), ale nie zwraca na mnie uwagi (dziękuję, że mogłam się wyżalić).

Gość Gość

Żeby mi zdjął kapelusze z pawlacza bez używania drabinki.