Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co piszę

Niemal każdy facet to bez duszny wredny ru--acz

Polecane posty

Gość ****
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja też nie muszę nic obiecywać by zaciągnąć faceta do łóżka, 50 kobiet mówisz? Gdybym chciała to w tydzień bym pobiła twój rekord. 

Ps. Normalny facet nie ma problemu kogoś znaleźć, nieśmiały i nudny introwertyk nie jest przeciętnym facetem tylko poniżej. 

Wierzę ci, atrakcyjną kobietę w ciągu dnia może kilku zaliczyć, facetowi trudniej. Nie chodziło mi jednak o pobijanie rekordu, ustosunkowałem się tylko do wypowiedzi Aśki.

Gość ****
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Brzydze się takimi jak Ty

Brzydze się takimi jak Ty 

Ja takimi jak ty! Nie do ciebie pisałem, niepytana milczy.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zamoczyc  w  byle szambie to każdy playboy potrafi.I jeszcze się następny chwali,że może mieć go kazda. Zalosne pokolenie dioda.jek płci męskiej, bo damskiej zawsze byly

To zależy tylko od faceta. Kobiety kture mają poukładane w życiu i pod kopułą nie mają czasu na slęczenie godzinami na forach i odpisywanie nie zrównoważonym facetom.

Gość Naukowiec

Nieprawda, tylko ci przystojni to bezduszni roochacze bo im to przychodzi z łatwością

Facet przeciętny czy brzydki jak już złapie kobietę (co graniczy z cudem) to będzie robił wszystko by jej nie stracić bo to oznaczało by dla niego kolejne lata celibatu

Gość ciekawski
3 minuty temu, Gość Naukowiec napisał:

Nieprawda, tylko ci przystojni to bezduszni roochacze bo im to przychodzi z łatwością

Facet przeciętny czy brzydki jak już złapie kobietę (co graniczy z cudem) to będzie robił wszystko by jej nie stracić bo to oznaczało by dla niego kolejne lata celibatu

Udało ci się złapać kobietę? Czy dalej 3 razy dziennie trzepiesz? 😄😄

5 minut temu, Gość Naukowiec napisał:

Pomyśl o rynku wtórnym. Tam są te super tylko po kolizjach z rzeczywistością.

Gość Gość

Dobrze napisałaś "niemal"

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość_gość napisał:

Dokładnie tak jest. Ja mam strasznego pecha bo jestem prawiczkiem ale już było dużo kobiet z którymi się spotykałem, uważały że dobrze wyglądam ale wszystkie mnie odrzuciły i nie ważne że się dogadywałem z nimi ale po prostu oni potrzebują tych którzy chodzą na imprezy i udają nie wiadomo kogo a jak ktoś jest spokojny i rozsądny to już do śmietnika idzie według myśli takiej kobiety.

Nie jestem kimś idealnym ale wiele one straciły bo mieli by kogoś wiernego i tak naprawdę nie poznały mnie na tyle by wiedzieć jaki ja naprawdę jestem a by się bardzo zdziwiły bo na przykład koledzy mnie lubią i wiedzą że tak naprawdę zawsze robię sobie żarty i jestem inny niż one myślały.

Chcę powiedzieć że te wszystkie kobiety uważają was za nudnych a gdyby wam dali szanse by dać się poznać to zdziwiły by się że tacy nie jesteście a jesteś porządni z porównaniem do tamtych których wybierają.

Czyżby jakiś bohater chłopaków do wzięcia? 

Gość Gość
37 minut temu, Biskup napisał:

To zależy tylko od faceta. Kobiety kture mają poukładane w życiu i pod kopułą nie mają czasu na slęczenie godzinami na forach i odpisywanie nie zrównoważonym facetom.

Racja 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Racja 

Tylko ta "ktura"

Gość Anka
47 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Narzekacie na siebie nawzajem, bo jesteście siebie warci.

👏 

Gość Anka
1 godzinę temu, Gość Aska napisał:

"Panowie" stare niedojdy 😄

Ooo, panna Lekkich obyczajów. Witamy 🙂

Gość Gość

Ci co są ru....są pewni siebie, są ogarnięci i wiedzą czego chcą. Prawilni mają z...a każdą dziedzinę życia.

Gość Gość

Ci co są ru....są pewni siebie, są ogarnięci i wiedzą czego chcą. Prawilni mają z...a każdą dziedzinę życia.

Gość Aska
34 minuty temu, Gość Anka napisał:

Ooo, panna Lekkich obyczajów. Witamy 🙂

Pomyłka, ale nie dziwię Ci się, że nie rozróżniasz. W końcu, nie masz doświadczenia 😉

Gość Aska
1 godzinę temu, Biskup napisał:

Spoiler alert: na takich dziadów jak wy, nie poleci nikt normalny. No, chyba, że nie będzie tego świadomy 😉

Gość Aska
1 godzinę temu, Gość gość_gość napisał:

Nie chodzi o to, po prostu nie potrafię do końca być sobą bo potrafię być trochę nieśmiały

On po prostu nie umi 😞 musicie to zrozumieć, dziewczyny, wszystko zrozumieć i niczego nie oczekiwać. No dajcie chłopu po Ru chac. Ile to zamknąć oczy i udawać, że jest przyjemnie, nie? Dla dobra tych biednych prawiczkow, żeby nie gwalcili, nie mordowali nas za to, że po dobroci nie szło do nas przemówić... 😉

Gość korek
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Takie są kobiety, tego nie ogarniesz.

one same siebie nie ogarniają, to się nazywa zaawansowany poziom poyebania

Gość myśl babo
2 godziny temu, Gość Aska napisał:

A skad mamy wiedzieć który jest który, skoro obaj chcą się nam dobrać do gaci? 

Ten który nie jest egoista to ten normalny, ale dla was nudny. Badboye was kręcą bardziej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość myśl babo napisał:

Ten który nie jest egoista to ten normalny, ale dla was nudny. Badboye was kręcą bardziej.

im szybciej zrozumiesz, że jesteś ofiarą prania mózgu tym lepiej. Kobieta nie zasługuje na to żebyś ty za nią latał i przedkładał jej potrzeby nad swoje. 

Gość wrak
2 godziny temu, Gość **** napisał:

To powiedz dlaczego minimum 50 kobiet mi nogi rozłozyło, skoro ŻADNEJ NIC NIE OBIECAŁEM? Uprzedzę cie że między nimi nie było ani jednej prostytutki, zdecydowana większość to mężatki. Piszę prawdę i tylko prawdę, odpowiesz?

czy były przytomne? nachlane? baba nachlana dvpa sprzedana

Gość Gość

dlatego kobiety lecą na badboyów bo ci stawiają siebie wyżej i kobieta automatycznie myśli w podobny sposób - ufa że on faktycznie jest wyżej w hierarchii i rozkłada nogi na jego pstryknięcie. 

Gość Aska
4 minuty temu, Gość myśl babo napisał:

Was, czyli kogo? Ja wolę opiekuńczych, ale byłam z jednym takim, i jak się okazało, to był jego sposób na kontrolowanie mnie. Więc dupek, jak każdy inny. 

Gość Antropolog
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

dlatego kobiety lecą na badboyów bo ci stawiają siebie wyżej i kobieta automatycznie myśli w podobny sposób - ufa że on faktycznie jest wyżej w hierarchii i rozkłada nogi na jego pstryknięcie. 

baby to zwierzęta i kierują się instynktem bardziej niż rozumem, którego często brak

Gość bolec
3 minuty temu, Gość Aska napisał:

Was, czyli kogo? Ja wolę opiekuńczych, ale byłam z jednym takim, i jak się okazało, to był jego sposób na kontrolowanie mnie. Więc dupek, jak każdy inny. 

wam to kuurwa nikt nie dogodzi, jesteście pyerdolnięte i same nie wiecie co chcecie, wam trzeba lać ryje i wami rządzić a nie wam nadskakiwać bo wy nie doceniacie dobrych facetów

Gość Aska
1 minutę temu, Gość Antropolog napisał:

baby to zwierzęta i kierują się instynktem bardziej niż rozumem, którego często brak

A chłopy to takie inteligentne nadistoty przecie, które jakimś dziwnym trafem nie radzą sobie ze zwykłymi zwierzętami 😉

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Aska napisał:

A chłopy to takie inteligentne nadistoty przecie, które jakimś dziwnym trafem nie radzą sobie ze zwykłymi zwierzętami 😉

no bo człowiek radzi sobie ze zwierzętami tylko gdy zamknie w klatce albo uwięzi na smyczy xd

dzikie bestie to dzikie bestie xd

Gość Aska
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

no bo człowiek radzi sobie ze zwierzętami tylko gdy zamknie w klatce albo uwięzi na smyczy xd

dzikie bestie to dzikie bestie xd

To jest niewola. Nie jesteś nikim lepszym ode mnie, ani od nikogo innego tutaj. A w klatce to już dawno zamknąłes swój mózg. I zobacz, co z tego wyszło. G o w n o 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Aska napisał:

To jest niewola. Nie jesteś nikim lepszym ode mnie, ani od nikogo innego tutaj. A w klatce to już dawno zamknąłes swój mózg. I zobacz, co z tego wyszło. G o w n o 🙂

z twojej gęby wyszło po rimmingu xd

Gość Aska
8 minut temu, Gość bolec napisał:

wam to kuurwa nikt nie dogodzi, jesteście pyerdolnięte i same nie wiecie co chcecie, wam trzeba lać ryje i wami rządzić a nie wam nadskakiwać bo wy nie doceniacie dobrych facetów

Taki dobry jesteś, że za to, co uważasz, niedługo wyladujesz za kratkami 😄 myśl tak dalej, rób to, w co wierzysz. Idealny przepis na zniszczenie sobie i innym życia. 

A to wszystko tylko dlatego, że nie mogłeś zaliczyć. 

Faceci to zwyrole.