Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kicia woli swojego mena

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chcący zawsze znajdzie sposób, a ten który nie chce wymówkę. Takie jest moje zdanie.

Sposób znajdę ale nie chce wyjść na idioot, osmieszyc się, usłyszeć że ona jest w związku z i co ja sobie wyobrażam. Od razu bym musiał szukać nowej roboty

Gość Gosc gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Chcący zawsze znajdzie sposób, a ten który nie chce wymówkę. Takie jest moje zdanie.

Dobre

Gość gość
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Przecież widać kiedy kobieta udaje a koedy nie. Jak na dłoni. Jesli na sile pokazuje ze ma wywalone to widać jesli naprawdę jest obojetna to inaczej wygląda. Nie unika. Nie ignoruje. Porozmawia. Cokolwiek. Jeśli traktuje Cie jak powietrze to cierpi. Znam to z opowiadan wielu kobiet. 

dokladnie 

Ja nie potrafię zobaczyć kiedy udaje, kiedy nie. Chyba że chodzi o kobietę którą naprawdę dobrze znam. Więc nie widać tego jak na dłoni. To że w swojej głowie ma jakiś dziwny plan związany z olewaniem i ignorowaniem nie znaczy że w mojej głowie pojawi się ciąg dalszy jej planu. Czy wy naprawdę musicie tak wszystko komplikować? Jeśli do kogoś coś czujemy to to okazujemy, jedni poprzez słowa, jedni poprzez czyny. Można się chować i nie wyznawać uczuć, ale skoro czujemy coś do tej osoby to normalnym jest okazywanie sympatii, a nie ignorowanie i olewanie.
Jak facet który chce poderwać kobietę ale np jest nieśmiały, albo nie wie do końca czy ona go chce etc i np ukradkiem na nią spogląda ale nic więcej, a ona to widzi i zaczyna go ignorować bo jest "wkurzona tumokiem bo tylko patrzy" to potem taki facet stwierdza że nic z tego nie będzie bo go babka olewa. Gdy taka będzie okazywać mu sympatię ( NIE UCZUCIA) to gość zauważy że ona go lubi i się odważy w końcu. To jest takie proste przecież.. ale lepiej pisać na necie że on mnie chyba nie chce to go będę olewała. 

Gość gość
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Przecież widać kiedy kobieta udaje a koedy nie. Jak na dłoni. Jesli na sile pokazuje ze ma wywalone to widać jesli naprawdę jest obojetna to inaczej wygląda. Nie unika. Nie ignoruje. Porozmawia. Cokolwiek. Jeśli traktuje Cie jak powietrze to cierpi. Znam to z opowiadan wielu kobiet. 

dokladnie 

Ja nie potrafię zobaczyć kiedy udaje, kiedy nie. Chyba że chodzi o kobietę którą naprawdę dobrze znam. Więc nie widać tego jak na dłoni. To że w swojej głowie ma jakiś dziwny plan związany z olewaniem i ignorowaniem nie znaczy że w mojej głowie pojawi się ciąg dalszy jej planu. Czy wy naprawdę musicie tak wszystko komplikować? Jeśli do kogoś coś czujemy to to okazujemy, jedni poprzez słowa, jedni poprzez czyny. Można się chować i nie wyznawać uczuć, ale skoro czujemy coś do tej osoby to normalnym jest okazywanie sympatii, a nie ignorowanie i olewanie.
Jak facet który chce poderwać kobietę ale np jest nieśmiały, albo nie wie do końca czy ona go chce etc i np ukradkiem na nią spogląda ale nic więcej, a ona to widzi i zaczyna go ignorować bo jest "wkurzona tumokiem bo tylko patrzy" to potem taki facet stwierdza że nic z tego nie będzie bo go babka olewa. Gdy taka będzie okazywać mu sympatię ( NIE UCZUCIA) to gość zauważy że ona go lubi i się odważy w końcu. To jest takie proste przecież.. ale lepiej pisać na necie że on mnie chyba nie chce to go będę olewała. 

Gość Niekicia

Moze kitek byl zajety i mial zly humor. Ostatnio inny chlopak bardzo chce nas ze soba sklocic i lazi za mna a ja go unikam. Moze kitek jest zazdrosny i zastanawia sie czy ja go chce to nie podchodzi. 

Gość Niekicia

Moze sie wstydzi. Szkoda bo kitek jest taki ladny i potrafi byc taki mily a ja tak tesknie ze bylby cmok

Gość Dumna i blada ;)
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Podobno dla  chcącego nic trudnego :))))

Gość Parassolka
5 godzin temu, Gość o tej Kici napisał:

No właśnie..nie zwraca uwagi bo jest zajęta,wierząca i ma zasady..nie odejdzie od męża nawet gdybyś był najlepszym facetem na swiecie żeby żyć w cudzołóstwie a poza tym Ty Jej zniszczyłes zdrowie,kilkanaście lat kłamstw gierek manipulacji skutecznie Ja do Ciebie zraziło,już Ci nigdy nie zaufa

Ale bzdety.

Gość Parassolka
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie lubi mnie już bo za nią nie ganiałem. 

Masakra

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Sposób znajdę ale nie chce wyjść na idioot, osmieszyc się, usłyszeć że ona jest w związku z i co ja sobie wyobrażam. Od razu bym musiał szukać nowej roboty

Myslisz ze by ci mogla zaszkodzić?

Gość Niekicia

Lubie kitka mimo ze nie gania za mna. Lecz widac ze zazdrosny to bywa

Gość Kawał chama
23 minuty temu, Gość Niekicia napisał:

Moze sie wstydzi. Szkoda bo kitek jest taki ladny i potrafi byc taki mily a ja tak tesknie ze bylby cmok

4 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Myslisz ze by ci mogla zaszkodzić?

Ty K.....e przesadzasz :)))) i próbujesz na swoją korzyść obrócić jak zwykle, nigdy nie traktowalalabym poważnie osoby twojego pokroju. Próbowałam zrozumieć i niestety przypomniałam sobiepewne zachowania+ rozmowy 😂😂😂Współczuje od zawsze, serdecznie pozdrawiam... życzę  siły i wierze, ze uda się wygrać 🦩❤️😘😘😘

Gość Niekicia

Kitek troche chce i troche nie chce. 

Gość Agg
8 minut temu, Gość Niekicia napisał:

Kitek troche chce i troche nie chce. 

Trochę? Bardzo chce i bardzo nie chce. Dobranoc. Spokojnych snów.💛💚💜

Gość Niekicia

Milych snow o kici. Paaa

Gość gość

Widocznie nie potrafiłeś sprawić, że zechciałaby być z Tobą.