Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Koleżanki w firmie malo ze mna rozmawiaja na stolowce, nawet jesli czasem siedzimy przy jednym stoliku

Polecane posty

Gość gosc

a najsmieszniejsze jest ze 2 z nich to podobno singielki, które aktywnie szukaja faceta i chodza na randki (jak juz napisalem, siedzimy czasem przy jednym wiekszym stole, wiec mimochodem slysze te rozmowy)

a ja jestem raptem 10 lat starszy od nich i zadna mi nie okazuje zainteresowania, jedynie porozmawiaja o pogodzie, o pracy, o turnieju czterech skoczni albo o eurowizji

no ale coz, nie wygladam jak model  ani nie jestem przebojowym ekstrawertykiem, ani nie jestem na stanowisku dyrektora

wiec nie wazne, ze jestem opiekunczy, inteligentny, odpowiedzialny..... bylbym swietnym ojcem...... dla kobiet jestem niewidoczny jako partner.... jestem aseksualnym kolega z pracy, mysla o mnie tylko wtedy kiedy mnie widza, bo elementarna kultura osobista wymaga tego, by mnie dostrzec jak akurat stoje albo siedze obok nich

Gość gosc

ale nawiazalem juz kontakt z fotografem, zrobi mi zdjecia profesjonalne i wrzuce je na badoo i wtedy zaczne chodzic na randki 🙂