Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frizzbii

Co wyrośnie z milionów bachorów milionów samotnych matek?

Polecane posty

12 godzin temu, Gość frizzbii napisał:

powiem wam co, duupodajki i ruhacze, ćpuny, oraz zryta psychika, itp., czyli patologia

A ja Ci powiem, że czasami lepiej, gdy kobieta sama wychowuje dziecko niż z jakimś wariatem, który od początku będzie ich niszczył. Bywają też wspaniali ojcowie, którzy doskonale sobie poradzą z wychowaniem dziecka.

Pewnie...najlepiej by było, gdyby dziecko miało kochających rodziców. W dzieciństwie wszystko się zaczyna i ma to później ogromny wpływ na dorosłe życie, ale rzeczywistość nie wygląda najlepiej w temacie trwałości małżeństwa, związku i rodziny.

Gość Gość
1 godzinę temu, Onkosfera napisał:

Ktoś jednak musi finansować opiekę społeczną.

Pewnie, że musi. Będziemy ściągać imigrantów z Afryki, tam jest ludzi pod dostatkiem.

Gość frizzbii
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie nazywajmy gowna perfumerią! - bo to dopiero jest cebulactwo!

homofob, rasista, faszysta i do tego zwykły cham

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pewnie, że musi. Będziemy ściągać imigrantów z Afryki, tam jest ludzi pod dostatkiem.

Ale czy aby robotni?

Gość Gość
8 minut temu, Onkosfera napisał:

Ale co z mężczyznami?

Jak to co? Moje ulubione przybijanie gwoździem przez mosznę do mostowej belki. I nóż do ręki 😉

Gość Gosia
1 minutę temu, Onkosfera napisał:

Ale czy aby robotni?

ponoć z pocałowaniem ręki harują w kopalniach za 3 dolary za 10 godzin pracy, więc chyba robotni

Gość Gość
4 minuty temu, Gość frizzbii napisał:

homofob, rasista, faszysta i do tego zwykły cham

Tatusiowie tak na ciebie wołają? 😉

1 minutę temu, Gość Gosia napisał:

ponoć z pocałowaniem ręki harują w kopalniach za 3 dolary za 10 godzin pracy, więc chyba robotni

U nas kopalnie niedługo je.bną. Trzeba im znaleźć inne zajęcie. Może w Urzędzie Miasta?

Gość Hehehe

"Wspaniali ojcowie" hehehe za duzo tv sie naogladalas. A co wyrosnie? To samo co do tej pory w rodzinach z ojczulkami. To nie rodzice wychowuja bachory tylko towarzystwo wiec powstana kolejni alkoholicy, palacze, cpuny i dzi/wki. O ich charakterkach lepiej nic nie bede pisala. No chyba ze beda bachory brzydkie, wtedy moze zrobia cos fajnego ze swoim zyciem a nie zmarnuja je jak wiekszosc na gowno wartych imprezkach dla przyglupow, szansa jest wieksza bo nikt nie bedzie chcial sie z nimi zadawac i wciagnac w nalogi. Ale zeby cos fajnego zrobili to tez jest potrzebna pomoc madrych rodzicow co jest niesamowita rzadkoscia bo wiekszosc rodzicow to de/bile i maja wyjebke na bachory.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Hehehe napisał:

To samo co do tej pory w rodzinach z ojczulkami.

Do tej pory to ojczulkowie byli głowami rodziny i ich zdanie się liczyło w wychowaniu. A teraz nastała "poprawność polityczna" i na bachora nawet krzyknąć nie wolno!

12 minut temu, Gość Hehehe napisał:

wiekszosc rodzicow to de/bile i maja wyjebke na bachory.

Bo i przy okazji wolność nastała i hasła "hulaj peesda, bata ni ma"!!

Gość iga
10 minut temu, Gość Hehehe napisał:

"Wspaniali ojcowie" hehehe za duzo tv sie naogladalas. A co wyrosnie? To samo co do tej pory w rodzinach z ojczulkami. To nie rodzice wychowuja bachory tylko towarzystwo wiec powstana kolejni alkoholicy, palacze, cpuny i dzi/wki. O ich charakterkach lepiej nic nie bede pisala. No chyba ze beda bachory brzydkie, wtedy moze zrobia cos fajnego ze swoim zyciem a nie zmarnuja je jak wiekszosc na gowno wartych imprezkach dla przyglupow, szansa jest wieksza bo nikt nie bedzie chcial sie z nimi zadawac i wciagnac w nalogi. Ale zeby cos fajnego zrobili to tez jest potrzebna pomoc madrych rodzicow co jest niesamowita rzadkoscia bo wiekszosc rodzicow to de/bile i maja wyjebke na bachory.

no właśnie, lepiej być brzydkim i korzystać z życia pisząc o swoich frustracjach na kafeterii tak jak np. ty niż marnować życie na durne imprezki ze znajomymi itp.

Gość Heeeee
1 minutę temu, Gość iga napisał:

no właśnie, lepiej być brzydkim i korzystać z życia pisząc o swoich frustracjach na kafeterii tak jak np. ty niż marnować życie na durne imprezki ze znajomymi itp.

Trudno zeby taki tepak jak ty zrozumial co mialam na mysli piszac o zrobieniu czegos fajnego z zyciem. Niestety tylko bycie brzydkim zwieksza na to szanse w spoleczenstwie de/bili. I nie chodzilo o mnie, moi rodzice tez mieli mnie gdzies.

16 minut temu, Gość Hehehe napisał:

"Wspaniali ojcowie" hehehe za duzo tv sie naogladalas.

Zapewniam Cię że są jeszcze takie perełki tylko tylko ci faceci są już zajęci i trzymają się swoich kobiet. A szukać chłopa w młodym pokoleniu, czarno to widzę. To już lepiej zostać singielką.

Gość Nonooo

Ilosc tych wspanialych ojcow widac chocby po ilosci polskich sportowcow ktorzy np za miesiac grania w pilke zgarniaja taka kaske ktorej ty nigdy w zyciu nie zarobisz. Ktoremu by sie chcialo pomoc dziecku w zrobieniu kariery sportowej. Lepiej niech uchlewa ryja ze znajomymi i zmarnuje zycie jak wiekszosc.

Gość Nonooo

I tez po ilosci postow w necie gdzie zonki placza ze mezus zdradzil albo uchlewa ryj codziennie albo odwala inne szopki. Sa ich miliony.

Nonooo masz rację. Tych wspaniałych jest niewielu. W moim otoczeniu mogę ich policzyć na palcach jednej ręki.

Mnie rodzice nie wychowali na pasożyta bo zarabiam, pracuję i utrzymuję sama siebie. A teraz dzieci siedzą w domach grają na konsolę w telefony siedzą w necie i tak spędzają czas po szkole, więc trudno żeby coś dobrego z nich wyrosło i żeby byli chętni podjąć jakąkolwiek pracę. A przykład idzie z góry- "jaki ojciec taki syn" i jak ojciec siedzi z pilotem do dłoni to co się dziwić dzieciom.

Gość Nonoooo

Chyba w calej polsce a nie w twoim otoczeniu xD

Nie no, znam kilka fajnych rodzin i podziwiam. Ja bym tak nie umiała.

Gość iga
20 minut temu, Gość Heeeee napisał:

Trudno zeby taki tepak jak ty zrozumial co mialam na mysli piszac o zrobieniu czegos fajnego z zyciem. Niestety tylko bycie brzydkim zwieksza na to szanse w spoleczenstwie de/bili. I nie chodzilo o mnie, moi rodzice tez mieli mnie gdzies.

no ciekawe co ty takiego fajnego zrobiłeś ze swoim życiem, że teraz jesteś tym życiem taki sfrustrowany i tak strasznie narzekasz w internecie na świat i na całe społeczeństwo. Ktoś kto jest zadowolony z życia tak nie robi tłuku 🙂

Gość Niestety
2 minuty temu, Gość iga napisał:

no ciekawe co ty takiego fajnego zrobiłeś ze swoim życiem, że teraz jesteś tym życiem taki sfrustrowany i tak strasznie narzekasz w internecie na świat i na całe społeczeństwo. Ktoś kto jest zadowolony z życia tak nie robi tłuku 🙂

Nie bylam zbyt brzydka i mialam znajomych, przez ktorych zmarnowalam sobie zycie. Wlasnie przez imprezowanie z nimi. Czego nieprawdopodobnie zaluje no ale jest za pozno.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Tiaaaaa.... W totolotka też czasami ktoś wygra.

A cała reszta dzieci samotnych matek to będą/są przegrywy, ... i patole - bo kto niby ma je nauczyć normalnych relacji w rodzinie? Wujkowie????

Bzdura, zarówno mój mąż i przyjaciółka są z rozbitych bardzo wcześnie  rodzin i kilkanaście lat po ślubie, czyli wiedzą jak utrzymać relacje, mój mąż to świetny partner, za to mój były miał matkę i ojca co lubił wypić i sam miał ciągi do alkoholu bo obserwował tatusia. Lepiej by było gdyby matka ojca pognała, uważam, że moja niedoszła teściowa to idi.otka.  

Gość gabon
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Przez niczym nie kontrolowane rochactwo pospolite mamusiek.

I jeszcze chłop na chłopie lega!!!

mamuśkom TV wmówiło że są wyzwolone to szpary dają tu i tam bo to próżne kuurwy, nazywają to "korzystanie z życia", jeebane puszczalstwo

Gość treki
7 godzin temu, Gość frizzbii napisał:

A tak w ogóle to używanie słowa "pedalstwo" jest obraźliwe i cebulackie. Jak już to mówi się "odmienność płciowa" albo po prostu "homoseksualizm"

raczej zjeebactwo psychiczne, bo to nic normalnego 

Gość ropuch
7 godzin temu, Aga In napisał:

A ja Ci powiem, że czasami lepiej, gdy kobieta sama wychowuje dziecko niż z jakimś wariatem, który od początku będzie ich niszczył. Bywają też wspaniali ojcowie, którzy doskonale sobie poradzą z wychowaniem dziecka.

Pewnie...najlepiej by było, gdyby dziecko miało kochających rodziców. W dzieciństwie wszystko się zaczyna i ma to później ogromny wpływ na dorosłe życie, ale rzeczywistość nie wygląda najlepiej w temacie trwałości małżeństwa, związku i rodziny.

Wina baby że wybrała nieodpowiedniego gnoja i dała mu się zapylić, za durne decyzje matek ponoszą konsekwencje jej dzieci, ZAWSZE