Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość niedosyt

Dziewczyny, lubicie jak facet ma na koszulce bądź bluzie duży napis ARMANI albo CALVIN KLEIN ?

Polecane posty

Gość gregerg
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z kim mają? Z facetami twojego pokroju? To ma być ta przyjemność? Stać cię na rodzinę? Nie? To nie zakładasz rodziny. Jacy wy naiwni. 

hola hola, dlaczego twierdszisz, ze nie stac mnie na rodzine?  owszem, nie zarabiam kokosow, bo okolo 3k miesiecznie, ale jesli kobieta zarabialaby tyle samo (nie wymagam by zarabiala wiecej) to bez problemu stac by nas bylo "na rodzine", nasi rodzicie zyli w o wiele biedniejszych warunkach i potrafili wychować czasem nawet całą gromadę dzieciakow, wiec stul dziub snobie

ps. watpisz w moj potencjal seksualny? zalosny jestes 😉  w lozku nie ma znaczenia kto ile ma pieniedzy, uwierz..

Gość Igi
52 minuty temu, Gość autor tematu napisał:

posłuchaj szczurze y3bany...

gardzisz 5k na miesiac? jestem pewien ze tyle nie zarabiasz i pewnie nigdy nie bedziesz tyle zarabiac, 5k u nas w kraju to bardzo dobra pensje i malo kto tyle ma, wiec stul dziub p3nisie

i kolejna sprawa, 5 letni opel przez ciebie przedstawiony jako bieda.. ty obszczymurze, 5 letni opel kosztuje z 40k , jezeli dla ciebie to tandeta to widac, ze albo jestes syneczkiem/curosia tatusia ktora w zyciu nie pracowala i wszystko ma za free, albo zwykle szczur, szczoch, robiacy za 2k , nie majacy niczego ale w necie udaje ze jest kozak, zal mi ciebie

Chłopie nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w Warszawie 5 koła to nic specjalnego tak naprawdę. To wydajesz na bieżące zycie, na kredyt hipoteczny już cię nie stać czy na to żeby z tego oszczędzać. No a co do aut to dużo Porsche tu jeździ czy w ogóle wiele aut luksusowych jest na ulicach i droższe auta powyżej miliona typu np. Bentley i to jeżdżą normalnie Polacy na polskich blachach

Gość autor tematu
1 minutę temu, Gość Igi napisał:

Chłopie nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w Warszawie 5 koła to nic specjalnego tak naprawdę. To wydajesz na bieżące zycie, na kredyt hipoteczny już cię nie stać czy na to żeby z tego oszczędzać. No a co do aut to dużo Porsche tu jeździ czy w ogóle wiele aut luksusowych jest na ulicach i droższe auta powyżej miliona typu np. Bentley i to jeżdżą normalnie Polacy na polskich blachach

nie rób z wawy niewiadomo czego, bo w moim zawodzie jest tam praktycznie ta sama pensja co w miescie w ktorym mieszkam i tak podejrzewam, ze malo kto tam 5k zarabia wsrod przecietnych zjadaczy chleba

a co do tego, ze jezdzi duzo luksusowych aut to sie zgodze i nie musze jechac do wawy bo nawet patrzeac na moje miasto to sporo widze takich aut, no ale kto tym jeździ? albo gn0je ktorzy sa bogaci z domu albo jacys starsi panowie ktorzy sa wlascicielami jakis lokali, prezesi itp itd, no i warto dodac ze 90% tych aut to w leasng 😉 wiec blagam cie..

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gregerg napisał:

hola hola, dlaczego twierdszisz, ze nie stac mnie na rodzine?  owszem, nie zarabiam kokosow, bo okolo 3k miesiecznie, ale jesli kobieta zarabialaby tyle samo (nie wymagam by zarabiala wiecej) to bez problemu stac by nas bylo "na rodzine", nasi rodzicie zyli w o wiele biedniejszych warunkach i potrafili wychować czasem nawet całą gromadę dzieciakow, wiec stul dziub snobie

ps. watpisz w moj potencjal seksualny? zalosny jestes 😉  w lozku nie ma znaczenia kto ile ma pieniedzy, uwierz..

A co mnie obchodzą czasy mojej babci która stado wychowała w biedzie? Kloake mam za okno rzucać bo kiedyś tak robili? Wątpię w każdy potencjał seksualny tego kto głosi go wszem i wobec. Zawsze dużo szumią ci którzy chúja potrafią.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Igi napisał:

To żaden problem wziąć w leasing drogie auto.

3 godziny temu, Gość niedosyt napisał:

zauważyłem, że w polsce obecnie coraz więcej osób panoszy się w ubraniach z tych niby premium marek typu armani, ck, hugo itp.. lubicie jak facet lezie w czymś takim? czy wali tandetą wg was? ja osobiscie odczuwam troche tandete, bo podejrzewam, ze 50% tych ubrań to tanie podróbki.. a nie ma nic gorszego jak hamska podróba czegoś co w teorii jest luksusowe

Jak dla mnie to chodząca reklama.Owszem małe logo na koszulce lub bluzie jak najbardziej a tak to jeszcze brakuje podświetlenia i jesteś jak baner reklamowy.Wow patrzcie wszyscy mam markowa bluzę i jestem zajebisty he he.....

Gość Hej
2 minuty temu, Gość autor tematu napisał:

nie rób z wawy niewiadomo czego, bo w moim zawodzie jest tam praktycznie ta sama pensja co w miescie w ktorym mieszkam i tak podejrzewam, ze malo kto tam 5k zarabia wsrod przecietnych zjadaczy chleba

To kim ty jesteś z zawodu? Zamiataczem ulic?

Gość gergre

A co mnie obchodzą czasy mojej babci która stado wychowała w biedzie? Kloake mam za okno rzucać bo kiedyś tak robili? Wątpię w każdy potencjał seksualny tego kto głosi go wszem i wobec. Zawsze dużo szumią ci którzy chúja potrafią.

nikt nie mówi o biedzie, ale o normalnym stanradrowym zyciu, rodzicie gdzie oboje zarabiaj dzisiaj 3k i jeszcze dochodzi 500+ bez problemu sa w stanie wychowac dziecko, wiec zamilcz.. szukasz pretekstu by nie miec dziecka po prostu

a co do seksu, ja nigdzie nie glosze wszem i wobec, po prostu nadmienilem kwestie ktora ty poruszylas.. wiele kobiet, ktore sa z bogaczami zdradzaja ich na boku z biednymi atrakcyjnymi chlopakami wlasnie dla seksu, wiec lepiej nie patrz tak na te pieniadze faceta bo sie grubo przejedziesz 😉

Gość qxz

To żaden problem wziąć w leasing drogie auto.

No pewnie że nie problem. Zwłaszcza że miesięczna rata za bentleya to 11k😊

Gość autor tematu
4 minuty temu, Gość Hej napisał:

To kim ty jesteś z zawodu? Zamiataczem ulic?

nauczycielem w szkole, uwierz mi, ze nie mamy kokosow, pensje w wysokosci 2.5, czasem do 3k jak nadgodziny wejda (ps. jak bede mianowany bedzie lepiej ale poki co kontraktowy , potrzebny czas na wyzszy stopen, ale to nadal smieszne pieniadze, bo znajomy bez matury nawet, robiac na produkcji na 3 zmiany co prawda, ma wieksze pieniadze niz ja

ps. y3bac wawe...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gergre napisał:

nikt nie mówi o biedzie, ale o normalnym stanradrowym zyciu, rodzicie gdzie oboje zarabiaj dzisiaj 3k i jeszcze dochodzi 500+ bez problemu sa w stanie wychowac dziecko, wiec zamilcz.. szukasz pretekstu by nie miec dziecka po prostu

a co do seksu, ja nigdzie nie glosze wszem i wobec, po prostu nadmienilem kwestie ktora ty poruszylas.. wiele kobiet, ktore sa z bogaczami zdradzaja ich na boku z biednymi atrakcyjnymi chlopakami wlasnie dla seksu, wiec lepiej nie patrz tak na te pieniadze faceta bo sie grubo przejedziesz 😉

Mam kilka lepszych pretekstow by ich nie mieć haha. Czy ja patrzę na pieniądze faceta? Mam je w dupie i ich nie chce. W ogóle nie chodzi o mnie 🤣 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość qxz napisał:

Możliwe. Nie mam fetyszu samochodowego. To wy macie obsesję na punkcie blachar. 

Gość Lol
1 minutę temu, Gość autor tematu napisał:

nauczycielem w szkole, uwierz mi, ze nie mamy kokosow, pensje w wysokosci 2.5, czasem do 3k jak nadgodziny wejda (ps. jak bede mianowany bedzie lepiej ale poki co kontraktowy , potrzebny czas na wyzszy stopen, ale to nadal smieszne pieniadze, bo znajomy bez matury nawet, robiac na produkcji na 3 zmiany co prawda, ma wieksze pieniadze niz ja

ps. y3bac wawe...

Fajny nauczyciel, trzeba to zgłosić do kuratorium. Arystocweles każdy wie żale jesteś ochroniarze a wcześniej pracownikiem produkcji

Gość greger
4 minuty temu, Gość qxz napisał:

ale kto mowi o jakims bentleyu?   czlowieku.. moj szef, milioner, kupil sobie teraz nowe x6, ktore wzial zapewne na firme, wiec on praktycznie w ogole za to nawet nie placi, litosci..

kazdy kto jest bogaty to bierze disiaj auta w leasing, nie znam bogatego czlowieka, ktory kupowalby auto

a znam sporo lekarzy bo mam brata w tym klimacie, KAZDY zmienia auto co 5 lat i bierze w leasing, a to sa auta typu nowe bmw, mietki itp, w cenach od 200 do 500k

Gość taki obraz wasz
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Z twoich codziennych wywodów wynika że każda kobieta która nie chce brzydala z gownianym charakterem i biedą jest prutaczka 🤣 a nie daj już Boże jak jakaś wspomni o materialnych sprawach to już w ogóle na stos z nią bo jest pusta jak bęben. Haha.

Nie. Pustaczką jest kobieta, która woli przystojniaka z goovnianym charakterem od przeciętniaka z fajnym charakterem.

A kasa ma dla was drugorzędne znaczenie. Mnie stać, by zabrać kobietę na fajną, romantyczną wycieczkę, stać mnie, by zaprosić ją do restauracji i za nią zapłacić, więc nie jest to problemem.

Gość autor tematu
Przed chwilą, Gość Lol napisał:

Fajny nauczyciel, trzeba to zgłosić do kuratorium. Arystocweles każdy wie żale jesteś ochroniarze a wcześniej pracownikiem produkcji

no smialo, zgłaszaj 😉  ,

ps. ochroniarz, produkcja? haha  smieciu, nigdy nie robilem w takiuch miejsach co nie znaczy ze nie szanuje ludzi gdzie tam robia

Gość Gość
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie. Pustaczką jest kobieta, która woli przystojniaka z goovnianym charakterem od przeciętniaka z fajnym charakterem.

A kasa ma dla was drugorzędne znaczenie. Mnie stać, by zabrać kobietę na fajną, romantyczną wycieczkę, stać mnie, by zaprosić ją do restauracji i za nią zapłacić, więc nie jest to problemem.

Tyle że ja nic nie napisałam o tym co jest w twoim pierwszym zdaniu. O czym można dyskutować ze zyebem dla którego każdy bogaty i piękny to musi być na pewno kiepski z charakteru. Myślisz że jestes przeciętny i biedny to z automatu kobiety albo ktokolwiek będzie cie miał za dobrego człowieka? Hah

Gość Gość
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Tyle że ja nic nie napisałam o tym co jest w twoim pierwszym zdaniu. O czym można dyskutować ze zyebem dla którego każdy bogaty i piękny to musi być na pewno kiepski z charakteru. Myślisz że jestes przeciętny i biedny to z automatu kobiety albo ktokolwiek będzie cie miał za dobrego człowieka? Hah

Gość Yyyyyg
2 minuty temu, Gość gergre napisał:

No nie wiem czy to jest takie normalne 3k to już jest poniżej średniej krajowej teraz weź kredyt hipoteczny np za nowe mieszkanie w stanie deweloperskim za 400 tys to musisz mieć najpierw uzbierane 100tys wkładu ciekawe skąd mając we dwójkę 6k razem. Już o tym żeby kupić działkę i stawiać dom nie ma mowy. Plus każdy musi mieć swój samochód, grata bo grata ale dwa powinny być. To jak chcesz zaoszczędzić przy takich zarobkach trzeba zaciskać pasa, zagraniczną wycieczkę odmówisz sobie, ciuchów firmowych też już nie kupisz. Czyli to jest troche biedowanie bo coś jest kosztem czegoś- jedno chcesz mieć to drugiego musisz sobie odmówić.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość autor tematu napisał:

no smialo, zgłaszaj 😉  ,

ps. ochroniarz, produkcja? haha  smieciu, nigdy nie robilem w takiuch miejsach co nie znaczy ze nie szanuje ludzi gdzie tam robia

A czego ty tam kuŕwa możesz nauczyć patolo? Ty nauczycielem? Haha nie pij tyle arystostulejo .

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Yyyyyg napisał:

No nie wiem czy to jest takie normalne 3k to już jest poniżej średniej krajowej teraz weź kredyt hipoteczny np za nowe mieszkanie w stanie deweloperskim za 400 tys to musisz mieć najpierw uzbierane 100tys wkładu ciekawe skąd mając we dwójkę 6k razem. Już o tym żeby kupić działkę i stawiać dom nie ma mowy. Plus każdy musi mieć swój samochód, grata bo grata ale dwa powinny być. To jak chcesz zaoszczędzić przy takich zarobkach trzeba zaciskać pasa, zagraniczną wycieczkę odmówisz sobie, ciuchów firmowych też już nie kupisz. Czyli to jest troche biedowanie bo coś jest kosztem czegoś- jedno chcesz mieć to drugiego musisz sobie odmówić.

No cóż. Nie stać mnie na związek 🤣 a już na pewno nie stać mnie na gòwniaki. 

Gość gergrege
3 minuty temu, Gość Yyyyyg napisał:

buaha a kto mi karze kupowac jakies nowe mieszkanie ? zastanow sie co ty pie.przysz... i te gadki, blagam cie

to szukanie wymowe, jestes szczur i tyle

to tak jak jakiemus gnoj0wi nie chce sie pracowac i on nie pojdzie do pracy bo nie daja mu np 5k i sieszi na dopie w domu za hajs matki zyje, zwykly szczur

Gość Piter
12 minut temu, Gość autor tematu napisał:

ps. y3bac wawe...

Ja nie wiem kto w dzisiejszych czasach kto ma za grosz ambicji wybiera ten zawód, zwłaszcza facet. Z góry wiadomo że pensja glodowa jedynie że pracujesz i do emerytury cię nie wywalą z pracy i ciepła posadka. Nie chcę nikogo obrażać ale z mojej klasy w liceum poszły na nauczycielki takie dwa głąby co to do żadnej pracy innej by się nie nadawały i poszły na ciepłą posadkę. Sory ale jak z tej pensji wyobrażasz sobie zabrać na wakacje np. dwójke swoich dzieci? 

Gość autor tematu
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A czego ty tam kuŕwa możesz nauczyć patolo? Ty nauczycielem? Haha nie pij tyle arystostulejo .

nie wiem o co ci chodzi z tym wrzutem arystostulejo? to jaakis gimbusiarski tekst? ehh

a co do nauczyciela, to bys sie zdziwil pajacu, nie mam zamiaru ci niczego udowadniac, zreszta dla mnie to zadne wyroznianie, bo kasa jest beznadziejna i zazdroszcze innym ludziom ktorzy nie maja nawet matury i zarabiaja duzo wiecej

Gość Gosc
11 minut temu, Gość autor tematu napisał:

no smialo, zgłaszaj 😉  ,

Kuurwo każdy cię tu zna klamco zasrany. Nawet trudu nie wlozysz by zmienić styl pisania. "u3bac wawe" chory czubie to dres z Poznania by napisał a nie nauczyciel ty pedrylu

Gość autor tematu
3 minuty temu, Gość Piter napisał:

Ja nie wiem kto w dzisiejszych czasach kto ma za grosz ambicji wybiera ten zawód, zwłaszcza facet. Z góry wiadomo że pensja glodowa jedynie że pracujesz i do emerytury cię nie wywalą z pracy i ciepła posadka. Nie chcę nikogo obrażać ale z mojej klasy w liceum poszły na nauczycielki takie dwa głąby co to do żadnej pracy innej by się nie nadawały i poszły na ciepłą posadkę. Sory ale jak z tej pensji wyobrażasz sobie zabrać na wakacje np. dwójke swoich dzieci? 

nie mam dzieci i nigdy ich miec nie bede, wiec co za temat? a na moje samotne wakacje stac mnie

Gość autor tematu
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Kuurwo każdy cię tu zna klamco zasrany. Nawet trudu nie wlozysz by zmienić styl pisania. "u3bac wawe" chory czubie to dres z Poznania by napisał a nie nauczyciel ty pedrylu

haha az mam ochote ci wyslac fotke dyplomu mgr, ale ... na ci3bi3 kiepie 😉  gardze toba , i jaki kazdy hahah jak ja tu pisze raz na pol roku, spi3rdalaj wsioku

Gość Ewelina
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Wiocha. Najgorzej jak facet jest mocno przeciętny z wyglądu a próbuje dodać sobie atrakcyjności bluzą/koszulką z markowym napisem. To nie przejdzie i wygląda śmiesznie i żałośnie 😏

To fakt. Facjata jak niewypał i bluza znanej marki odzieżowej 🙂 Kiedyś widziałam takiego faceta w markecie w bluzie jednej "znanej marki z wielkim napisem na klacie" ale twarz bardzo nieciekawa i do tego brudne ufajdane buty i "żałoba za paznokciami"  Ludzie naprawdę nie mają godności i samokrytyki.

Gość admin forum

ten gość, który w każdym temacie pisze, że autor to arysto to jest DRAGON a wczesniej pisał jako OFFERMA

olewajcie trolla, on tak w każdym temacie

Gość Gość
2 minuty temu, Gość autor tematu napisał:

nie wiem o co ci chodzi z tym wrzutem arystostulejo? to jaakis gimbusiarski tekst? ehh

a co do nauczyciela, to bys sie zdziwil pajacu, nie mam zamiaru ci niczego udowadniac, zreszta dla mnie to zadne wyroznianie, bo kasa jest beznadziejna i zazdroszcze innym ludziom ktorzy nie maja nawet matury i zarabiaja duzo wiecej

To już chyba naukę domową zorganizować niż narazić na styczność z takim dēbilem. Idź dopij resztki browara z puszki bo ci się styki nie łączą na poltrzezwo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się