Koczownik 19 Napisano Styczeń 26, 2020 Ja zacząłem stosować już z desperacji.. Miałem uciążliwe problemy zdrowotne i szukałem różnych metod. Znalazłem tę dietę. Od razu mi się spodobała bo wyglądała na całkiem normalny, pełnowartościowy jadłospis bez restrykcji kalorycznych. Najtrudniejszym dla mnie była rezygnacja z kurczaka (szkodliwy dla grupy B), którego jadłem codziennie i na potęgę. Kto nie lubi kurczaka? Tanie i dobre mięso. Zrezygnowałem więc absolutnie z kurczaka. Równocześnie z orzeszków ziemnych i pochodnych w tym masła orzechowego, które jadłem codziennie... Później były inne wybory i eliminacje. W ciągu dwóch tygodni diety, moje problemy ustąpiły, a zdrowie wróciły do normy. Po miesiącu zauważyłem wzrost energii, koncentracji, pamięci. Cera również zaczęła z powrotem błyszczeć. Oczywiście ta dieta jest krytykowana w świecie medycznym za brak oficjalnych badań naukowych, natomiast ja już tak się odżywiam rok i czuję się świetnie. Nie pamiętam kiedy miałem katar czy przeziębienie. Co sądzicie? Czy ktoś może stosuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słowianka Napisano Styczeń 27, 2020 Dnia 26.01.2020 o 19:06, Koczownik napisał: Co sądzicie? Czy ktoś może stosuje? Hej, sądzę, że to jest najlepsza dieta jaką stosowałam. Mam podobne przejścia i przemyślenia jak Ty w temacie tej diety. Jak najbardziej jest to dieta działająca tak jak ją opisałeś. Jutro napiszę moją historię spotkania z tą dietą. Dzisiaj już znikam z kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach