Gość :):) Napisano Styczeń 30, 2020 pelne nienawisci spojrzenia innych kobiet.Wtedy wiesz bez zadnych slow,ze jestes piekna.Jesli sa mile i prawia ci komplementy,to mozesz byc przekonana,ze piekna nie jestes,bo brzydkie kobiety nie stanowia dla nikogo konkurencji i dla takich zawsze beda mile.Taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 30, 2021 a jak facet mówi że przypominam mu pasztetową z lat dziecinnych to komplement bo się zastanawiam. kobiety są miłe dla mnie tylko te przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Kwiecień 30, 2021 3 minuty temu, portki. napisał: a jak facet mówi że przypominam mu pasztetową z lat dziecinnych to komplement bo się zastanawiam. kobiety są miłe dla mnie tylko te przed okresem Pasztetowa w moim dzieciństwie była dobrem luksusowym. Ja bym podziękowała za taki komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przed chwilą, Googas napisał: a czekoladę czekolado podobną kiedyś jadła?? Jadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Kwiecień 30, 2021 1 minutę temu, Googas napisał: a "toffi" irysy jadła? Z makiem też. Mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 30, 2021 2 godziny temu, Googas napisał: jeszcze raz obrazisz kobiety, a poniesiesz tego regulaminowe konsekwencje, dotarło?? co ci się dotarło? węgorz elektryczny wpadł ci do rozporka? czy do stanika i napuchło? to tylko się cieszyć częściej patrz w lustro to ci się zwiększy dystans do sarkazmu, a może obudzi się w tobie wykwalifikowany cynik? nie po myl tylko z cyną do lutowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach