Skakun 4 Napisano Luty 16, 2020 Zwłaszcza stare. Uszy więdną jak się tego słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Luty 16, 2020 o czym gadaja najwiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 16, 2020 Ja nie lubię ale łatwo daje się wkrecac i wychodzi że plotkara że mnie najwieksza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Luty 16, 2020 Zwłaszcza stare. Uszy więdną jak się tego słucha. Starsze to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 16, 2020 Starsze to znaczy? Te po 40.haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Luty 16, 2020 Te po 40.haha A skąd?Ja nie lubię. Ja nie lubię ale łatwo daje się wkrecac i wychodzi że plotkara że mnie najwieksza No to masz zadatki na plotkarę zwłaszcza po ptrzekroczeniu magicznej 40stki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wirtualna księżniczka 74 Napisano Luty 16, 2020 Mam ponad 40 i nie czuje się stara..jestem piękna i seksowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochaLubiSzanuje 0 Napisano Luty 16, 2020 Mam ponad 40 i nie czuje się stara..jestem piękna i seksowna Ja to tak pewnie z 8 lat starszy jestem od ciebie i łodyga dryga za ALŁEJS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Luty 16, 2020 Nieprawda .Największymi pierdusami są faceci .Wiem ,bo większość moich współpracowników to mężczyźni .Krętacze ,matacze ,podrywacze .Najczęściej źle interpretują zachowania kobiet .Nie wszyscy ,żeby nie było ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Myślę one są takie starsze brakuje im adoratorów zamiast żyć swoim życiem to żyją innym co im zostało? Ej, to nie jest reguła.Mam swoje latka,nie mam adoratora ale nie cierpię plotek.Krótko ,ucinam rozmowę gdy ktoś zaczyna nawijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 ale chciała byś mieć dużo chciałabym mieć, ale nie wszystko można mieć, a już na pewno nie faceta natomiast z mężczyzną można BYĆ JAK WIDZISZ ZASADNICZA RÓŻNICA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 dużo chciałabym mieć, ale nie wszystko można mieć, a już na pewno nie faceta Dlaczego bo to nie rzecz, tą można posiadać z człowiekiem można tylko współistnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Gdy była młoda to jakie powodzenie miała tu klaps , trochę żal ? klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Przeważnie to starsze panie żonate, mąż już oklapł wiec patrzą tu i tam co i jak. Wolna był skupiona była na jednym obiekcie inni ich nie interesowali? skupiam się tylko w toalecie, a gdzie i na czym skupiają sie inni nie moja brocha plotki na własny temat wiele razy do mnie docierały, zawsze śmieszy mnie fantazja innych, to zazwyczaj odzwierciedla ich własne umysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 hahaha szympansy to lubią.....iskanie rzecz jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Luty 16, 2020 Przeważnie to starsze panie żonate, mąż już oklapł wiec patrzą tu i tam co i jak. Wolna była skupiona była na jednym obiekcie inni ich nie interesowali? Moje przemyślenia zboczonych starszych jak namiętny musi być a ten taki, ten ma dużą pałę itd, ten jest wolny ten żonaty, na tamtego maja chętkę jednostronną, facet robli blee Twoje przemyślenia są nieco zboczone, delikatnie mówiąc Mam ponad 40 i nie czuje się stara..jestem piękna i seksowna Nic dodać nic ująć.Też mam 40 plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Luty 16, 2020 Dobry wieczór. Plotkowanie jest bardzo przyjemne, niezależnie od wieku. Rozprawianie o cudzych sprawach, daje ułudę panowania nad wlasnymi. Zawsze też można się dowartościować czyimś kosztem. Kiedy żyjemy życiem pozbawionym zdarzeń, plotki są proteza przygód. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Zjadają wszy coś dam wydłubią. to rodzaj wielkiej zażyłości, bardzo intymny kontakt i bardzo przydatny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 biedny ten szympans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Ida do domu prosto z lasy, w inny las;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 lasu* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Grzybów jeszcze nie ma ale są wilki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 Nie wiem, coś słyszałem o dzikach wściekłych wściekły się bo muszą dzielić dom z wilkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 up czy to już ploty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Luty 16, 2020 fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgrabna zołza 36 Napisano Luty 16, 2020 Pracuję w większości z facetami, wcześniej same kobiety, plus jeden rodzynek-szef. Kobiety w porównaniu z facetami to pikuś... Mój facet też przyznaje, że z kolegami dużo gadają, obgadują. W mojej ocenie, jednak te plotki facetów jakieś takie "ciekawsze" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Grudzień 8, 2020 A facet to nie plotkuje? Słyszałam wiele razy tylko facet stara się bardziej incognito I w towarzystwie kumpli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach