Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Cukiernia?

Polecane posty

Niestety. Dla mnie jedzenie slodyczy, to czynność jakże odległa od omawianej tu działalności. Nie pomogę w slowotwórstwie kulinarnym. Zresztą wolalabym skojarzenia wytrawne. Bezzwłocznie opuszczam słodki wątek😏

Nie wiesz co dobre... 😏

To chce!😉

Pomóc Ci szukać? 🤔

Pewnie jesteś zbyt empatyczna i jak widzisz biegających ludzi, to...też się męczysz! 😎

O to! To! To! Tak się męczę na ich widok, że od samego patrzenia mam zakwasy 😎

Stwierdzam, że to forum jest niesamowite. Potrafi wykończyć lokal szybciej niż ZUS 😎

Ciacho? 

😉

Nie mogłem wejść 🙂

Chciałbym to jakoś barwnie opisać ale nie potrafię.

Spacerek jak najbardziej połączony z wersją bez fartuszka😊

To nawet dobrze, bo na spacery nigdy fartuszka nie zakładam 😎

Nie wiesz co dobre... 😏

Coś tam wiem. Kiedyś psim swędem przeczytało mi się "Afrodytę" Isabel Allende. Miła lektura, lecz oświeciło mnie, że nie o żarcie mi chodzi, lecz o oprawę. A już na pewno nie słodkie. No niestety.

No przestań bo jeszcze zacznę Cię lubić... 😉 

Wszystko tylko nie bieganie! No i może wspinaczka wysokogórska... i skoki ze spadochronem...  i jeszcze parę innych... 😄 

no to pływanie

Bo zamknięte 😛

Jak zamknięte jak widzę, że się świeci 🙂

mogą być wytrawne. Jednak nie da się ukryć, że lizanie kobiecej intymności kojarzyć się może kulinarnie. Więc takie określenie pewnie byłoby fajne

No przestań! Nie da się zjeść wisienki i mieć wisienkę... a szkoda by było tak zjeść od razu... 😉 

Wylizywanie muszelki... znaczy ostrygi...  🙂 

Ostryga. Allende podaje też skojarzenie z rozgryzanym pomidorem. Nie wiem, bo cholera, wstyd przyznać, ale nie rozgryzlam.

tak trochę w gruncie rzeczy o jedno i drugie... oprawa nadaje jedzeniu czy erotyzmowi element luksusu oraz wyjątkowości. Poza tym wskazuje na zaangażowanie. Oprawa jest częścią kultury szeroko rozumianej. Jeśli facet uderzy kobietę to oczywiście jest chamskie i podłe ale jeśli jest to sesja spankingu - Kobieta chce tego a zarazem ma to oprawę pewnej ceremonii -  kobieta wyjdzie w ekskluzywnej bieliźnie np. gorsecik i stringi. Ułoży się na stole wypinając pośladki a ubrany w piękny garnitur mężczyzna uderzy ją w pośladki eleganckim pasem to będzie już ceremonia spankingu. A przecież tu bicie i tam bicie ale jakże inaczej? Oprawa z czegoś ohydnego uczyniła pożądaną erotycznie sztukę? Może tak

Bo najepsze jest połączenie rzeczy skontrastowanych. Znowu uparcie wrócę do książki, ale była tam opisana scena (wyobrazonego) zwierzęcego i wyuzdanego seksu na eleganckim stole zastawionym polmiskami z jedzeniem. Protagonistami byli wytwornie ubrani kobieta i mężczyzna spozywający wspólnie posiłek w eleganckiej reastauracji. Jedli ale tak naprawdę myśleli o czym innym😏

No to musi być niezapomniany widok dla tych co mogli Cię zobaczyć paradującą bez nawet fartuszka.😜

A zobacz. Ja oferuję bieżnię bez wysiłku wychodzenia z domu😊

Szczególnie, że spacerek "nawet bez fartuszka" odbywa się z pokoju do łazienki i z powrotem 😁 

Inaczej "bez fartuszka", nie oznacza nago. Wybacz, że Cię rozczarowałam 😛

A moze Ty pobiegasz na tej bieżni? Hm? Sprawdzimy kondycję 😎

Pomóc Ci szukać? 🤔

Yyy...szukaj 😉 Ale zlecający zastrzega sobie prawo do przerwania postępowania w dowolnym momencie, bez podania przyczyn 😉

A co do wykonawcy, to sie zastanowi 😉

Aaa tutaj to tak, w poprzedniej kawiarni zamknięte 😉

To podejdź zobaczę 🙂

Czy się świeci w środku? Jak otworze drzwi, to Cię światło oślepi 😛

Już oślepia 🙂

nie ... ale mam nadzieję, że jeśli w ubraniu to jakimś fajnym...

No właśnie "fajnym", to kwestia względna. Latem w ...ence przez park czy jesienią w kurtce i kaloszach przez las 😉 i to fajne i to fajne 😎

nie ... ale mam nadzieję, że jeśli w ubraniu to jakimś fajnym...

No właśnie "fajnym", to kwestia względna. Latem w ...ence przez park czy jesienią w kurtce i kaloszach przez las 😉 i to fajne i to fajne 😎

no ale w cukierni w kaloszach niekoniecznie. Wolałbym szpilki jeśli umiesz w nich chodzić albo jakieś sportowe jeśli wolisz na sportowo. To co do butków, resztę zresztą można dopasować do bucików.

Ooo i to mi się podoba. W końcu buty, to najważniejszy i najpiękniejsze element garderoby ❤️dokładnie wszystko dopasowuje się do butów 😎 

Ważne aby to co najsłodsze było zawsze gorące😉

Lepiej nie bo można sobie język poparzyć 😉

Oczywiście 😉 

Tylko obawiam się, że kawa kompletnie wystygła 🙄

✋Dzień dobry, ✋

Zatem czas zrobić kolejną, ciepłą i mocną 🙂

Dzień dobry 👋😊