Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volia

Jak zdobyć mężczyznę

Polecane posty

Piszcie swoje propozycje, jak zdobyć mężczyznę. Z moich obserwacji wynika, że nie można podawać się na tacy i trzeba udawać niedostępną, bo jak sama szukasz kontaktu, to wyjdziesz na desperatkę. Musisz dbać o siebie i przede wszystkim pozwolić mu się zdobywać. Jeszcze nie wcieliłam nigdy tego planu w życie, bo zawsze to ja pisałam pierwsza i nic z tego nie wychodziło. 

wydaje mi się, że też trzeba być społecznie akceptowalną i lubianą przez mężczyzn, żeby widział, że inni się też interesują

Dnia 16.03.2020 o 12:15, k0ntozapasowe napisał:

być dla niego atrakcyjną fizycznie, tyle.

Wam to się powinno postawić pomnik za tę nieroszczeniową postawę. Aż się wzruszyłam... 🙂

A tak serio, co masz na myśli pisząc "zdobyć mężczyznę?" Chodzi Ci o to jak faceta uwieść czy chcesz być w związku i oczekujesz od niego miłości i poważnego traktowania? Bo to dla nich dwie różne rzeczy 🙂

Jak się nie a podobasz od razu to nic nie zrobisz. A sam wygląd nie wystarczy znam takie niby piękne co bym ich kijem nie chciał dotknąć bo są całkiem aseksualne z zachowania i charakteru beznadziejne. 

chodziło mi o "jak wzbudzać jego zainteresowanie", bo "jak wzbudzić jego zainteresowanie" nie pasuje tutaj, bo nie chodzi o chwilowy impuls, a o działanie na dłuższą metę. Raz się zainteresuje, my popełnimy szereg błędów i on już odchodzi.

Dnia 16.03.2020 o 12:13, volia napisał:

Piszcie swoje propozycje, jak zdobyć mężczyznę. Z moich obserwacji wynika, że nie można podawać się na tacy i trzeba udawać niedostępną, bo jak sama szukasz kontaktu, to wyjdziesz na desperatkę. Musisz dbać o siebie i przede wszystkim pozwolić mu się zdobywać. Jeszcze nie wcieliłam nigdy tego planu w życie, bo zawsze to ja pisałam pierwsza i nic z tego nie wychodziło. 

Sama prawda. Prawie kazdy facet lubi zdobywać. Baardzo niewielu woli jak kobieta przejmie inicjatywę i są to wyjątkowo nieśmiałe osobniki. 

Wszystkie sztuczne sposoby na dłuższą metę nigdy nie zadziałają, więc szkoda zachodu. Chyba, że chodzi o łóżko. Wtedy wystarczy niewiele.