Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 I się pyta jakiej firmy mam buty xd haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 I co jej powiedziałeś ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 I co jej powiedziałeś ? Prawdę, adidas. Lubię tą firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Marzec 26, 2020 Prawdę, adidas. Lubię tą firmę Eh ty Sprawiała choć interesujące wrażenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 Prawdę, adidas. Lubię tą firmę Nie przeczytała sama ? E Adasia to też lubię. Fajna , solidna firma ale paletki do ping - ponga to tylko Reebok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 Eh ty Sprawiała choć interesujące wrażenie? Grubo po 40 stce, nie dla mnie Nie przeczytała sama ? E Adasia to też lubię. Fajna , solidna firma ale paletki do ping - ponga to tylko Reebok. Akurat na tych butach nie ma tak intensywnego oznaczenia, no ale są 3 pasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 Grubo po 40 stce, nie dla mnie Akurat na tych butach nie ma tak intensywnego oznaczenia, no ale są 3 pasy Aaa to rzeczywiście mogła nie dowidzieć. Jeszcze jest grubo po 40 Ce to tym bardziej. Myślałam że młoda - zastosowała podryw na buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabelin5555 32 Napisano Marzec 26, 2020 I się pyta jakiej firmy mam buty xd haha A po co łazisz po galeriach ??? Do roboty i do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 Aaa to rzeczywiście mogła nie dowidzieć. Jeszcze jest grubo po 40 Ce to tym bardziej. Myślałam że młoda - zastosowała podryw na buty. nie nie, nic z tych rzeczy, po prostu miałem ładne buty A po co łazisz po galeriach ??? Do roboty i do domu... Zakupy spożywcze kupowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 A po co łazisz po galeriach ??? Do roboty i do domu... Poza tym jestem zdrowy nie zarazam i już miałem koronaworusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 A w ogóle to kobiety tak nie podrywaja że zaczepiaja facetów na ulicy, no może galerianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 A w ogóle to kobiety tak nie podrywaja że zaczepiaja facetów na ulicy, no może galerianki Może nie w sklepie ale zagadać do człowieka to nie powinno stanowić problemu. Jadac autobusem a czasem z kimś całą drogę przegadam. A co dopiero jak w tym roku psa kupię może to nie podryw , ale czasem i z zwykłych relacji , rozmowy można na kogoś ciekawego trafić. Dowiedzieć się czegoś. Omówić różne tematy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eciepecie 13 Napisano Marzec 26, 2020 To galerie są otwarte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 To galerie są otwarte? Nie. Dlatego zanim się domyśliłam " galeria " to już była moja 3 CIA wiadomość . Gdzie dopiero mnie olśnilo że przecież Galerie Wszystkie są zamknięte. Może był w Biedronce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 442 Napisano Marzec 26, 2020 Albo ściemnia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 u mnie jest galeria w której jest carrefour wszystko pozamykane tylko ten sklep otwarty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Marzec 26, 2020 biedne panie na kasach ogrodzone plastikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Marzec 26, 2020 Poza tym jestem zdrowy nie zarazam i już miałem koronaworusa Boze jaka galeria upoślakow męskich... dżizas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eciepecie 13 Napisano Styczeń 31, 2021 Prze to jeden i ten sam cep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach