Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jola221

mini czy leginsy?

Polecane posty

7 godzin temu, Maurel napisał:

Ja lubię jedno i drugie w zależności od okoliczności.  Lubię leginsy w słońcu bo często prześwitują i można dowiedzieć się jakie majtki nosi dana panna. A mini jest o tyle fajne że można dostrzec pośladki i podziwiac nogi 🙂 także jedno i drugie jest fajne 🙂

czasami nosi kwieciste ...

https://mp3klip.com/uploads/posts/2015-12/zasvety-devushek-111215_2.jpeg

2 godziny temu, ddt60 napisał:

niektórzy uważają że stringi "wychodzące" nieco ze spodni są nieestetyczne. Ja uważam że takie drobne seksowne akcenty są przeurocze - szczególnie w lecie, w swobodnych, niezobowiązujących sytuacjach.

20 minut temu, trick napisał:

niektórzy uważają że stringi "wychodzące" nieco ze spodni są nieestetyczne. Ja uważam że takie drobne seksowne akcenty są przeurocze - szczególnie w lecie, w swobodnych, niezobowiązujących sytuacjach.

z kolei w słoneczne i bezwietrzne dni koncepcja prowokowania facetów przejrzystymi, przeźroczystymi ...enkami nie jest również zła ,,,,

https://slyxi.com/wp-content/uploads/2016/11/Девушки-на-улице-в-прозрачных-платьях-44.jpg

no pewnie

a jakie urocze są widoki swobodnie kołyszących się piersi bez stanika z lekko zaznaczonymi stwardnieniami sutek ...

mamy takie fajne miejsce w Bieszczadach, łapiemy tam taki luz i swobodę, że moja pani bez specjalnego namawiania chodzi bez stanika w kusych topach, dół legginsy, miękkie, naturalne. Przed wyjazdem robię specjalne zakupy internetowe. Wie o tym, coś tam pomstuje, ale chętnie chodzi w wybranych przeze mnie. Legginsy kupuję jej z  niskim stanem specjalnie o rozmiar mniejsze, podciąga żeby zakryć rowek. Trochę się udaje ale tylko trochę. Sama mówi że tylko tam wpada w taki nastrój, że bez skrępowania chodzi z camel toe, swobodnym biustem, często z prześwitującymi sutkami przez bielutkie topy.  Kolorystyka często atriotyczna - biały top, żeby piersi się pięknie prezentowały i czerwone legginsy.