Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImTheOne

Co was kręci najbardziej w facetach

Polecane posty

Z całym szacunkiem to, że wytykam hipokryzję u niektórych osób to nie znaczy, że jestem zwolennikiem odwetu. Jestem przeciwny obrażaniu kogokolwiek. Można ostro dyskutować ale bycie obrażonym nie powinno być wymówką do obrażania innych. 

Jasne. Gdyby chodziło o obrażanie mnie, to miałbym to w nosie. Ale ona obrażała wszystkich mężczyzn - to typowa feministka.

Bez przesady. Przeginasz jak dla mnie. Tacy faceci to po prostu margines 1 na 10. 

Może i tak. Ale aż tak optymistycznie jak Ty napisałaś też nie jest. Niestety... może to też kwestia miejsca, w którym się mieszka. W większych miastach pewnie jest lepiej 🙂

Mnie najbardziej kręci w mężczyźnie

pod względem fizycznym : włosy - miękkie, gładkie, przyjemne w dotyku 

pod względem charakteru/ osobowości- jak jest dobrym człowiekiem takim co wykazuje się dużą empatią, troską, opieką, kiedy liczy się z moim zdaniem a właściwie bardziej z moimi uczuciami/ odczuciami, wtedy mnie to rozczula i rozbudza moje uczucia - podziwu i pożądania, i odwzajemniam się tym samym 

Może i tak. Ale aż tak optymistycznie jak Ty napisałaś też nie jest. Niestety... może to też kwestia miejsca, w którym się mieszka. W większych miastach pewnie jest lepiej 🙂

1 na 10 to optymistycznie? Ty po prostu masz całkowicie skrzywiony obraz i tyle. To już jakieś zboczenie. 

1 na 10 to optymistycznie? Ty po prostu masz całkowicie skrzywiony obraz i tyle. To już jakieś zboczenie. 

No niech tak będzie... Każdy ma jakieś wady. Moją jest nadmierny krytycyzm 🙂