Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WysokiMarcin27

Ero-Home office

Polecane posty

Dzień dobry 🙂

Może jakaś kobieta ma ochotę umilić sobie czas kwarantanny, pracy z domu i wzajemnie podkręcać atmosferę na bardzo pikantna podczas pracy? 🙂 chętnie popiszę o ciekawych fantazjach 🙂

Dzień dobry 🙂

Może jakaś kobieta ma ochotę umilić sobie czas kwarantanny, pracy z domu i wzajemnie podkręcać atmosferę na bardzo pikantna podczas pracy? 🙂 chętnie popiszę o ciekawych fantazjach 🙂

Wysoki Marcinie, już Cię chyba pouczono jak zawierać w tym miejscu damsko-męskie znajomości. A nawet wprzęgnięto do dysputy. A Ty dalej ogloszenia towarzyskie...

Wysoki Marcinie, już Cię chyba pouczono jak zawierać w tym miejscu damsko-męskie znajomości. A nawet wprzęgnięto do dysputy. A Ty dalej ogloszenia towarzyskie...

A to tu jest jakiś savoir vivre zawierania damsko-męskich znajomości?

A to tu jest jakiś savoir vivre zawierania damsko-męskich znajomości?

Ho ho, stały użytkownik pyta mnie, nowucjuszkę (relatywną), czy obowiązuje tu sieciowy savoir vivre...😏

A nie? 

Wielka dyskusja pod poprzednim anonsem rozgorzała...

Ho ho, stały użytkownik pyta mnie, nowucjuszkę (relatywną), czy obowiązuje tu sieciowy savoir vivre...😏

A nie? 

Wielka dyskusja pod poprzednim anonsem rozgorzała...

Że niby ja?

jakoś nie dostrzegłem

Jeżeli nie ma Pani co robić i nie jest zainteresowana to po co ten komentarz. Jest tyle innych wątków więc proszę nie szukać na siłę w zasadzie nie wiem czego? atencji albo na siłę skrytykować za wszelką cenę. Typowe Polskie zachowanie nie interesuje mnie, nie nadaję się ale skomentuję i pojadę dla zasady. Nie pozdrawiam. 

Jeżeli nie ma Pani co robić i nie jest zainteresowana to po co ten komentarz. Jest tyle innych wątków więc proszę nie szukać na siłę w zasadzie nie wiem czego? atencji albo na siłę skrytykować za wszelką cenę. Typowe Polskie zachowanie nie interesuje mnie, nie nadaję się ale skomentuję i pojadę dla zasady. Nie pozdrawiam. 

Panie Marcinie, po co te nerwy? Nie warto tracić energii.

Mówiąc szczerze, skomentowalam, bo zastój jest na ero, i tak naprawdę Pana i pańskie ogłoszenie bezczelnie wykorzystałam, żeby pomieszać kijem w mule. Za co oczywiście przepraszam.