Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Prosze was o modlitwe za moja siostre i innych mieszkanców Rosjii

Polecane posty

Dobiegaja mnie brdzo złe sytuacje z Rosji  dziena licba zachorowan prekracza licbe zachorowan w Armenii niestety sa to głownie dwa miasta Moskawa i Petersburg. Bardo mnie to martwi  gdyz w Moskwi mieska moja siostra od 17 kwietnia nie wysli nawet na minute za dzwi mieskania gdie wynajmuja pokój w komunałce . Bardo was prosze o modlitwe i dziekuje z a nia . Niech Bóg wam wynagrodzi

Hey 🙂

Życzę Tobie i Twojej siostrze wszystkiego najlepszego , będzie dobrze ,

wiem o tym doskonale, że piszesz na Kafe od wielu lat , trzeba się wspomagać i sobie pomagać , tak tu kiedyś było. 

W Rosji i w innych krajach , gdzie dominuje prawosławie,  w tym roku zadecydowały Święta Wielkanocne 18-19 kwietnia  

i ludność 'świętowała' , Cerkwie były przepełnione ,  momentalnie się zarażali COVID-19 , teraz doszła 'majówka' i sobie 'dowalili' ,

czyli Nie będzie łatwo wyjść z tego świństwa , 

ciekawie się zapowiada na Białorusi , bowiem Łukaszenko nie chce odwołać Święta Zwycięstwa' i na 9 maja zapowiada WIEC ,

będzie tysiące zgonów 

ale

przypomnij sobie,  że krajach RWPG a także w Armenii ponad 50 lat temu była FALA szczepień u dzieci ,

byliśmy szczepieni na wiele wirusów i chorób zakaźnych ,

zapewne byłaś szczepiona i Twoja siostra również !

będzie dobrze 🙂

Hey 🙂

Życzę Tobie i Twojej siostrze wszystkiego najlepszego , będzie dobrze ,

wiem o tym doskonale, że piszesz na Kafe od wielu lat , trzeba się wspomagać i sobie pomagać , tak tu kiedyś było. 

W Rosji i w innych krajach , gdzie dominuje prawosławie,  w tym roku zadecydowały Święta Wielkanocne 18-19 kwietnia  

i ludność 'świętowała' , Cerkwie były przepełnione ,  momentalnie się zarażali COVID-19 , teraz doszła 'majówka' i sobie 'dowalili' ,

czyli Nie będzie łatwo wyjść z tego świństwa , 

ciekawie się zapowiada na Białorusi , bowiem Łukaszenko nie chce odwołać Święta Zwycięstwa' i na 9 maja zapowiada WIEC ,

będzie tysiące zgonów 

ale

przypomnij sobie,  że krajach RWPG a także w Armenii ponad 50 lat temu była FALA szczepień u dzieci ,

byliśmy szczepieni na wiele wirusów i chorób zakaźnych ,

zapewne byłaś szczepiona i Twoja siostra również !

będzie dobrze 🙂

Musi byc dobże Jesli chodi o Rosje to tu nie wine sa swinta bo liturgie sa bez udiału wirnych równiesz tka było w prawosławna wieczernie paschalna eównies w moskwie gdie jest najwincje osounb własnie na ta liturgie , w tym roku było bez udiału wirnych . na białorusi olewaja wsysko u nas  jest terz niebespicnie ale sytuacja opanowana mamuy stna klenski zywiołowej ale dis otworone zostąły zakąłdy fruzierske i kosmetycne  . Boske liturgie sa bez udiału wirnych od 17 marca równies tka było w tridum pasachalne i wilkanoc ktura wypadła w tym roku unas 12 kwietnia komunie pryjmujemy bez liturgi na osobistej wizycie