Alebazi 0 Napisano Maj 6, 2020 Chudne dalej bez diety tylko zdrowe jedzenie o rwgularnych porach ktos ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Maj 21, 2020 a co jadłaś że schudłaś w jakim czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Maj 26, 2020 Dnia 21.05.2020 o 10:40, ania H99 napisał: a co jadłaś że schudłaś w jakim czasie? Witaj dokladnie zaczelam 19 stycznia tego roku wczoraj sie wazylam jest -12 kg.jadlam i jem do teraz o 6 9 12 15 i 18 .zadnego dojadania. Rano pije koktajl lub actwie o 9 dwie kromki ciemnego chleba z wedlina pasztetem serem zoltym ale zawsze do tego warzywo o 12 lekka przekaska typu ryz na mleku lub batonik owsiany.0 15 np 2 parowki z ogorkiem zielonym albo np 2 filety sledziowe z jajkiem na twardo o 18 obiad mieso lub ryba z surowka czasem dorzucam ryz lub kasze .ziemniakow nie jem bo nie lubie.jesli chcesz moge wyslac Ci zdjecia sylwetki ze stycznia i teraz roznica jest ogromna.podalam Ci tylko przykladowe posilki.jesli chcesz opisze Ci wszystko dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xeficod859 0 Napisano Maj 26, 2020 Jeśli ktoś chce serio schudnąć i to sporo to polecam tabletki z tej strony: dietalux.wordpress.com ja sporo z nimi schudłam, wazne że są tanie i nie powodują efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alebazi 0 Napisano Maj 26, 2020 4 godziny temu, xeficod859 napisał: Jeśli ktoś chce serio schudnąć i to sporo to polecam tabletki z tej strony: dietalux.wordpress.com ja sporo z nimi schudłam, wazne że są tanie i nie powodują efektu jojo Jesli ktos chce schudnac to robi to madrze i z glowa a nie faszeruje sie jakimis chemikaliami !!!! Ile Ci zaplacili za reklame?? Przykre ze swiadomie narazasz zdesperiwane osoby na konsekwencje zwiazane z zazywaniem tego typu tabletek... nie pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat986 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Potrzebuje jakieś info o wprowadzeniu drożdży Yarrowia Lapolityca na rynek . Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach