Nina98 57 Napisano Maj 10, 2020 Co o niej sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina98 57 Napisano Maj 10, 2020 Taka 21 latka o której rozpisuje się internet, że jest niby jakąś piosenkarką. Jej fani to jakieś dzieciaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina98 57 Napisano Sierpień 7, 2020 Obczajcie jej insta i na stronie party wychwalany jest nowy wózek dla jej córki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth332 61 Napisano Sierpień 7, 2020 Bawi mnie to, że próbuje ludziom wmówić że to dziecko to była planowana od dawna decyzja bo zawsze chciała być młodą mamą xD wiadomo, że wpadka i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja13295 1 Napisano Sierpień 7, 2020 Obym się myliła, ale to całe uczucie między nimi wyglada na dość naciągane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nailah123 2 Napisano Styczeń 25, 2021 Ja jestem innego zdania. Widać, że się kochają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach