Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Domi026

Nie dogadyje się z rodzicami

Polecane posty

Cześć , z góry proszę o nie hejtowanie .. bo jest mi naprawdę ciężko. Moje problemy zaczęły się z 2 lata temu obecnie mam 17 lat. Rodzice na każdym kroku coś mi wytykają , nie pozwalają wychodzić a jeśli wyjdę to do godziny 20.. jeśli nie wrócę kara . Ostatnio żeby wyjść musiałam dużo czasu poświęcić na przekonanie ich . Oczywiście kilka minut przed wyjściem ojciec krzyczał że nigdzie nie wyjdę ale jakoś go przekonałam . Byłam tak roztrzęsiona odegrana szopka że nie chciałam wracać do domu ... Nie wróciłam wtedy tego dnia tylko następnego... Jestem w wieku w którym powinno się bawić a nie siedzieć w domu i płakać w poduszkę . Matka jest praktycznie taka sama jak ojciec . Próbując z nimi się pogodzić krzyczą że jestem manipulantką. Ostatnio wyszłam i niestety również nie wróciłam gdyż były imieniny przyjaciółki . Rodzice strasznie się wściekli i zakazali wychodzenia i spotykania się ze znajomymi oraz chłopakiem . Powiedzieli że mogę o nim zapomnieć. Moi rodzice ciągle wymagają , każą sprzątać pilnować brata robić w polu itp... wiem że każdy musi mieć obowiązki ... Już nie wiem co mam ze sobą zrobić jestem na skraju załamania...