Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrocławiak131

Co o tym sądzić?

Polecane posty

Witam!

Na początku opiszę może moją partnerkę. Jest to drobna niska blondynka z długimi włosami, pięknymi okrągłymi pośladkami oraz nieduże lecz kształtne piersi dodatkowo lubi się wyzywająco ubierać (miniówka, dekolt, szpilki 13cm+). Nie powiem jestem w środku zazdrosny kiedy tak się ubiera bo widzę spojrzenia innych facetów, ale z drugiej strony zawsze jak wrócimy do domu to ogromnie mnie ten fakt podnieca i lądujemy w łóżku. Mówi że lubi ładnie wyglądać i chce mi się podobać.

4 minuty temu, wrocławiak131 napisał:

Witam!

Na początku opiszę może moją partnerkę. Jest to drobna niska blondynka z długimi włosami, pięknymi okrągłymi pośladkami oraz nieduże lecz kształtne piersi dodatkowo lubi się wyzywająco ubierać (miniówka, dekolt, szpilki 13cm+). Nie powiem jestem w środku zazdrosny kiedy tak się ubiera bo widzę spojrzenia innych facetów, ale z drugiej strony zawsze jak wrócimy do domu to ogromnie mnie ten fakt podnieca i lądujemy w łóżku. Mówi że lubi ładnie wyglądać i chce mi się podobać.

W czym Ty masz problem? 😁

13 minut temu, wrocławiak131 napisał:

Witam!

Niesamowite 😉

Tak mi się skojarzyło z pewną pastą z wykopu

Cytat

A' propos szczania do zlewu. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu.

6 godzin temu, wrocławiak131 napisał:

Mówi że lubi ładnie wyglądać i chce mi się podobać.

Kłamie😅

Lubi się podobać i dlatego chce ładnie wyglądać i nie tylko tobie.