Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Likitiki108

Czemu faceci gdy dostają kosza robią się tacy złośliwi?

Polecane posty

1 godzinę temu, G0sc napisał:

Tak samo kobieta nie ma obowiązku umawiać się z każdym, tak ten każdy nie ma obowiązku być miły 😜

Ani nie umówienie się, ani bycie niemiłym nie jest też karalne 😉

Ja nie mówie tu o byciu miłym, nikt nikogo do tego nie zmusza, zawsze można kogoś po prostu zostawić w spokoju. Mówię jawnym obrażaniu kobiety, bo za wysokie progi. 

Dnia 16.06.2020 o 16:08, Likitiki108 napisał:

Wiele razy w życiu gdy mężczyzna dostał ode mnie kosza stawał się po prostu podły, totalnie zmieniał nastawienie i pisał mi/mówił mi okropne rzeczy byle by tylko zrobi przykrość. Od razu zaznaczę, że nie jestem jakąs chamską laską i zawsze jeśli kogoś odrzucam grzecznie i kulturalnie piszę lub mówię , że np nie jestem zainteresowana randką. Wtedy facet zaczyna mnie obrażać, wymyślać co to o mnie nie słyszał, krytykować mój wygląd mimo tego, że zanim nie został odrzucony komplementował go. Jeszcze nigdy nie spotkałam faceta, który potrafilby z godnoscią zaakceptować to, że np nie jest w moim typie i powiedzieć "okej, w porządku, rozumiem, miłego dnia". Dlaczego tak robicie panowie? Aż tak bardzo uraza to wasze ego? Nie wstyd wam? Nie czujecie się żałośni obrażając kobietę tylko dlatego, że nie możecie jej mieć? 🤔 

No to nie wiem gdzie Ty tych facetów spotykasz ale wygląda na to że normalnego, poukładanego z "właściwym" poczuciem własnej wartości jeszcze nie spotkałaś. To chyba normalne że każdy ma prawo powiedzieć "nie" jeżeli mu coś nie odpowiada. Nie powinien mieć z tego powodu żadnych problemów. Jeżeli facet po odrzuceniu staje się nieznośny i chamski to znaczy że jest niedojrzałym prostakiem dla którego kobieta jest tylko zabawką.

Musisz próbować dalej z tymi koszami. Jak się w końcu trafi taki co przyjmie kosza ze zrozumieniem to znaczy że jest coś wart. 😉