Nemetiisto 1325 Napisano Czerwiec 22, 2020 30 minut temu, Jaśmin 81 napisał: Bóg pisze sie duża literą Z jakiej racji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 proszę Was, nie zaczynajcie. Osoba wierząca napisze z dużej przez szacunek, niewierząca napisze z małej bo będzie to dla niej słowo jak każde inne. Po co już do siebie skaczecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Korzystając z okazji pomodly się razem o rozum i godność człowieka dla brokuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Czerwiec 22, 2020 @elektryzująca, nie psuj zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 2 minuty temu, Nemetiisto napisał: @elektryzująca, nie psuj zabawy. ups Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 22, 2020 1 godzinę temu, elektryzująca napisał: ja sobie wypraszam, zdecydowanie wolę żeby to mi wpychano do gardła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 (edytowany) 12 minut temu, lonelyman napisał: no co? zażartowałam i? Lubię, przykro mi. Byłam kiedyś w szpitalu z dzieckiem. Lekarz mówi, że nie wypuszczą nas jeszcze, czy daje radę. Na co ja "Panie doktorze, mam rocznicę ślubu dzisiaj, a noc spędzam z dwoma obcymi mężczyznami, czego chcieć więcej, żyć nie umierać" lekarz zaczął się śmiać, że nie wiedział, że robi mi taką przysługę dodatkowymi badaniami, a pielęgniarz z kijem w doopie jak Ty już na mnie wyskoczył "ciekawe co Pani mąż by na to powiedział? " to Was kij uwiera, mnie nie obsunął Ci się? wypnij się, poprawię Ci go Edytowano Czerwiec 22, 2020 przez Gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Ile można tych historii bombelkowych przytaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 1 minutę temu, BoniBluBombka napisał: Ile można tych historii bombelkowych przytaczać? A. do znudzenia B. do znudzenia c. do znudzenia zgadnij? Przytoczyłam bo wielu sztywniaków oburza się na mój żart, a jakoś zaraz mi się skojarzyła też ta sytuacja. Lubię pożartować, a jestem porządna, a te cichociemne co wystekac nie umieją z siebie pół zdania ładują ich w bambuko, ale chociaż nie oburzają. I to jest maleńka ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Zeby w bambuko zrobić jelopa trzeba być cichociemna. Satysfakcja gwarantowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Ale bombelki to zupełnie nie moja bajka i nie moja podjara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 zostań na kotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Tak zrobię w rzeczy samej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Nie chce ważyć 90 kilo i spać na siłowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 3 minuty temu, BoniBluBombka napisał: Nie chce ważyć 90 kilo i spać na siłowni. Nie drażnij głodnej lwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Ja tylko napisałam co myśle. Jako lwica także głodna idę zjeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Do widzenia matko bombelkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 1 minutę temu, BoniBluBombka napisał: Do widzenia matko bombelkowa matka bombelkow musi wyglądać jak bombelek słodkich snów wredoto. Wpadnij do mnie, zobaczymy jakiś straszny film. Ostrzegam, będę się tulic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Bomba to nie bombelek. Bym przyszła ale towarzysko i z daleka ale zależy na jaki film. Żadnych bananów i bombelkow. Ewentualnie wódka z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 1 minutę temu, BoniBluBombka napisał: Bomba to nie bombelek. Bym przyszła ale towarzysko i z daleka ale zależy na jaki film. Żadnych bananów i bombelkow. Ewentualnie wódka z daleka. horror, thriller, film akcji? możesz wybrać. Wódkę mogę Ci polać, ja pocyckam zieloną herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Jeśli tak się bawisz to ja chyba podziękuje bo co to za zabawa jak ktoś pije a drugi herbatę ą ę? I jeszcze się zachowujesz jak wielka napastliwa lesbijka a ja unikam takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surprise, Bitch 12 Napisano Czerwiec 22, 2020 4 godziny temu, alfabetznakow napisał: Lubie kształtne dziewczyny z dużymi oczami niestety na takim tinder 99% to szczupłe modelki, w ogóle nie pokazuje mi grubszych, gdzie szukać takiej dziewczyny "Puszysta" dziewczyna tzn. otyła i nie znaczy, że kształtna, a otyłość jest niezdrowa. Nie wiem, jak komuś może się podobać w kimś choroba. Ty jesteś jakiś nie ten teges, bo jeszcze gadasz, że niestety, bo 99% tych lasek na tinderze ma zdrową sylwetkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 23, 2020 (edytowany) 7 godzin temu, BoniBluBombka napisał: zachowujesz jak wielka napastliwa lesbijka a ja unikam takich. Jaka tam napastliwa. Tylko uprzejmie uprzedziłam, żebyś nie była zdziwiona jak Twoją ręką zakryje sobie oczy albo przytulę się ze strachu bo boję się jak małe dziecko;) serio Edytowano Czerwiec 23, 2020 przez Gość zostaje nam inny gatunek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 23, 2020 12 godzin temu, elektryzująca napisał: no co? zażartowałam i? Lubię, przykro mi. Byłam kiedyś w szpitalu z dzieckiem. Lekarz mówi, że nie wypuszczą nas jeszcze, czy daje radę. Na co ja "Panie doktorze, mam rocznicę ślubu dzisiaj, a noc spędzam z dwoma obcymi mężczyznami, czego chcieć więcej, żyć nie umierać" lekarz zaczął się śmiać, że nie wiedział, że robi mi taką przysługę dodatkowymi badaniami, a pielęgniarz z kijem w doopie jak Ty już na mnie wyskoczył "ciekawe co Pani mąż by na to powiedział? " to Was kij uwiera, mnie nie obsunął Ci się? wypnij się, poprawię Ci go Nie szalej. Wiem że żartowałaś . Akurat uważam Cię za jedną z normalnych osób na forum. Moje reakcję też nie zawsze trzeba brać całkowicie poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 23, 2020 10 minut temu, lonelyman napisał: Nie szalej. Wiem że żartowałaś . Akurat uważam Cię za jedną z normalnych osób na forum. Moje reakcję też nie zawsze trzeba brać całkowicie poważnie. Szaleństwo to ja mam na drugie No i wieloma epitetami można mnie określić, ale słowa 'normalna' naprawdę użyłabym już w ostateczności Po prostu na wieczór spięło Ci pośladki, rozumiem, bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 23, 2020 44 minuty temu, elektryzująca napisał: ale słowa 'normalna' naprawdę użyłabym już w ostateczności No to wycofuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 23, 2020 16 minut temu, lonelyman napisał: No to wycofuje Ech, zaoralam taki komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 23, 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, HajleSyllasje napisał: Szukaj na fotka.pl To taki "azyl" dla tych brzydszych, niedorobionych czy tez poprostu krąglejszych kobiet. Ewentualnie szukaj mamusiek 30+ lub nawet 35+ sporo kobiet zaczyna w tym wieku grubnąć i to w odpowiednich miejscach. Mam 25 lat a kobiety dojrzalsze nie lubią jak to określają "dzieci" taka mentalność, ale fakt takie podobają mi się najbardziej Edytowano Czerwiec 23, 2020 przez alfabetznakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodkakicia 0 Napisano Czerwiec 29, 2020 Jestem bi. Zapraszam na snapa: slodkaajestemm Mogę powymieniać sie fotkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotAnonymous<33 48 Napisano Czerwiec 29, 2020 Dnia 22.06.2020 o 19:40, alfabetznakow napisał: Lubie kształtne dziewczyny z dużymi oczami niestety na takim tinder 99% to szczupłe modelki, w ogóle nie pokazuje mi grubszych, gdzie szukać takiej dziewczyny Ja tu codziennie ćwiczę i dietę prowadzę, a ten narzeka, że modelki. Ehh.. Oczywiście, nie miało to brzmieć negatywnie. Każdy ma swoje gusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach