Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza210

Co wy sądzicie na ten temat?

Polecane posty

Tydzień temu zerwałam z chłopakiem,ktory od dawna mnie olewał,co chwilę sie kłóciliśmy itd i postanowilam ze nie ma co dluzej tego ciagnąć.Pare dni później on zaczął lajkowac mi zdjecia,wyświetlać moje relacje itd,ale nic nie pisał.Dzisiaj napisał do mnie jego najlepszy przyjaciel pierwszy raz w zyciu co tam,jak po zerwaniu,czy jestem smutna itd i mialam wrazenie że zaczął do mnie pisać dosc jednoznaczne sms.Napisalam wiec do mojego byłego bo byłam przekonana ze to on kazal mu do mnie pisac.On oczywscie wyparł się wszystkiego i napisał ze on o niczym nie wie.Za chwilę napisal ten kolega ze odpowiadając na pytanie ktore zadałam mojemu chłopakowi to on pytał czy moze do mnie zarywac i on sie podobno zgodzil.Jednak nie wydaje mi się zeby to bylo mozliwe gdyż nigdy nie wykazywał mną jakiegos szczególnego zainteresowania i nigdy nie pisalismy nawet ani nie gadalismy dluzej.Pisząc z nimi miałam wrażenie ze oboje kręcą i ten kolega probowal bronić mojego eks.Nie wiem juz co myslec.Jak wy sadzicie o co w tym chodzi?

Moim zdaniem powinnaś zakończyć znajomość z nimi i ich zablokować na wszelki możliwy sposób. Skoro nie masz pewności co do intencji tego kolegi to tym bardziej nie daj się wciągnąć w takie gierki. Rozstałas się z chłopakiem z pewnych powodów i nie widzę sensu interesowania się nim, tym co polubił itp. Może chce żebyś do niego wróciła, może jest zdesperowany bo było mu wygodnie a teraz został sam, tacy ludzie szczerze wątpię czy się zmieniają. Lepiej nie wchodzić w relacje z kolegami byłych partnerów i z innymi osobami bliskimi twojemu byłemu bo to wiąże się z dużym ryzykiem i konsekwencjami. 

12 godzin temu, Iza210 napisał:

Jak wy sadzicie o co w tym chodzi?

Robią Cię w bambuko i wydaje im się, że się nie zorientujesz.

Też mi się wydaje że robią Cię w bambuko ale Autorko nie napisałaś ile oni mają lat. Jeżeli 30+ to może już z tego wydorośleli.