Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

do prawicowych wyborców pisu jeśli tacy istnieją

Polecane posty

wyjaśnijcie mi jak to jest, że jedna czy dwie niepotrzebne przesadzone i ni z gruchy ni z Pietruchy uwagi antytęczowe uczyniły w waszych oczach z Dudy jedynego konserwatystę, którey może walczyć z Trzaskiem?

Przed chwilą, Amadeusz Szowin napisał:

Co się dzieje z tym polskim ludem ze znów wybrał dudę?

no właśnie ja nie rozumiem, bo ten exit poll jest jak w sondażach, a potem to już zwykle rośnie maliniakowi. to o co to chodzi? żołnierz z przyszłości zameldował się w redakcji jakiegoś polskiego medium, a że nie lubił maliniaka to mu pierwotnie zaniżał?

Przed chwilą, BoniBluBombel napisał:

A kto ci niebożecie powiedział ze tak jest? Lepiej wyjaśnij tu zebranym jak to jest ze kobieta która seksem się brzydzi jednocześnie popiera bosaka i Janusza i pragnie ślubu? Jaki pożytek miałby taki Janusz z kobiety takiej jak ty? Masz rozdwojenie jaźni kobieto tygrysie

jestem tak samo zaj;e;b;i;s;ta jak pani Karina i pani Dominika i również będę miała kucowo-narodowego męża!

gdyby starożytni Grecy zobaczyli, co z ich demokracją zrobili maliniakowi Polacy to by się sami sprzedali Persom w niewolę

1 minutę temu, BoniBluBombel napisał:

A kim ty koorwa jesteś elyto zeby Polaków od maliniaka wyzywać? Żal mi cię. 12 rok na kafe ci leci a we łbie wciąż przedszkole

miałam na myśli ogół, tak samo na pewno byli jacyś starożytni Grecy, którzy nie głosowali, bo nie było na kogo, na pewno tak było:)

4 minuty temu, BoniBluBombel napisał:

Ale pani Karyna na pewno co niedziele daje dupy mężowi a ty się seksem brzydzisz jawnie. Dla pana Janusza taka kobieta nadaje się jedynie jako służąca. A i dzieci wychować Janusz nie umiał. 

umiał. widziałam jak córka biegała po lesie z siekierą na lewaków

pierwsze zdanie wysoce niestosowne/

1 minutę temu, TenX napisał:

Możecie na chwilę przerwać, bo mi się popcorn skończył i muszę iść zrobić. 🙏

😮 dla tygryska