Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

G0sc

Czy dla kobiet O jest ważny?

Polecane posty

Z jednej strony kobiety mówią, że facet, który nie potrafi ich zaspokoić jest do niczego, albo jeśli nawet nie próbuje i nie wie o tym, tylko myśli o swojej przyjemności to jest egoistą.

Ale z drugiej strony, wiele kobiet mówi, że orgazm nie jest dla nich wcale konieczny w seksie, a wręcz, że jeśli facet dąży za wszelką cenę do tego, żeby kobieta osiągnęła orgazm to jest to dla kobiety męczące. Wiele kobiet mówi, że seks bez orgazmu jest dla nich równie satysfakcjonujący. I to również kobiety, które potrafią osiągać orgazmy zarówno podczas pieszczenia przez partnera jak i kiedy same się masturbują. A nie tylko takie, które orgazmu nigdy nie zasmakowały.

To jak to jest? Czy może to kolejna dziedzina, w której każda kobieta jest inna i dla jednej orgazm jest konieczny, a dla drugiej nie? Jest też chyba coś czego facet nie może zrozumieć, że przyjemność posiadania w sobie penisa jest podobno na tyle fajna, że orgazm nie jest konieczny, tak? Dla faceta seks bez orgazmu byłby chyba raczej nieudany :P

Dopóki się nie wie co to orgazm można mówić, że jest nieważny 😄

Dnia 28.08.2020 o 21:25, bacillus von glick napisał:

Dla mnie to kwestia ambicjonalna. Ma mieć orgazm (taki, czy inny) i koniec. Bez tego czuję się niespełniony.  😛

czyli piłujesz ją niemiłosiernie 😉 to jaki z ciebie prawdziwy facet. ma dojśc bo tak. a jak ona nie może to co walisz ją w twarz i mówisz - staraj się bo jak nie to.... 😉 masz ludzkie podejscie do kobiet. jestes w związku z tym w związku 😉 czy cuś na wzór?

Nie musi być zawsze, ale jak go nie ma prawie w ogóle, to w końcu żyłka strzeli

Dnia 28.08.2020 o 14:51, G0sc napisał:

Dla faceta seks bez orgazmu byłby chyba raczej nieudany

Czy ja wiem? Niekoniecznie. Zdarzało się kochać po bo kilka godzin bez finału. Jeśli to jest z właściwą osobą to nie jest konieczny.

2 godziny temu, Nemetiisto napisał:

Czy ja wiem? Niekoniecznie. Zdarzało się kochać po bo kilka godzin bez finału. Jeśli to jest z właściwą osobą to nie jest konieczny.

Taak? A jakbyś miał tak za każdym razem? Też byłbyś taki chętny?