Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chitza

Vegeta i jego kakaowa księżniczka

Polecane posty

Słyszeliście rozmowę reżysera z jego kochanka? 😏 kompromitacja 🤯

Tak, niesmaczne, nie wiem po co to ktos opublikowal 🤮

1 minutę temu, WSI napisał:

Prawdopodobnie on sam to opublikował. Jutro premiera jego najnowszego filmu "Pętla", a jemu ostatnie box-office już nie wypadają tak dobrze, więc robi fejm wokół siebie. Co jak co, ale Krzemieniecki umie w marketingi przed premierami swych "arcydzieł" 😛

myślisz, że żona by się zgodziła na taką promocję? nie wydaje mi się

1 minutę temu, WSI napisał:

Prawdopodobnie on sam to opublikował. Jutro premiera jego najnowszego filmu "Pętla", a jemu ostatnie box-office już nie wypadają tak dobrze, więc robi fejm wokół siebie. Co jak co, ale Krzemieniecki umie w marketingi przed premierami swych "arcydzieł" 😛

Wlasnie tak sobie mysle, ze Vegeta nie jest nikim szanowanyym i w sumie raczej nikogo take cos w jego wykonaniu nie powinno dziwic.

zmienił głos? na ig zaprasza na film z innym głosem. Laska ponoć usunęła się / schowała na fejsie i ig czyli to nie promocja, zagrywka a wpadka. 

Olej kokosowy na propsie 🤭🤭🤠🤠💩 nie tylko w kuchni 😈😈 w łóżku tez 

4 godziny temu, Iibed napisał:

tak myslalem ze to musi byc jakas prostytutka z instagrama bo durne to jak mało kto 😄 to musi byc jakis jednokomórkowiec zaranbiajaćy tyłkiem na życie. biedne dziewcze nie wie dlaczego ja gardło boli to nawet zabawne 😄 myslalem ze to jakis wymyslony show ale to tak zabawne i durne ze ta rozmowa musi byc prawdziwa 😄 no typowy instapustak to nie do podrobienia jest jakby ktos chcial wyrezyserowac to by przekoloryzował. 

dziwne, że jedynie na jednym portalu plotkowym o tym piszą, gdzie indziej cisza.  Kobieta z Goleniowa? 

13 godzin temu, Iibed napisał:

tak myslalem ze to musi byc jakas prostytutka z instagrama bo durne to jak mało kto 😄 to musi byc jakis jednokomórkowiec zaranbiajaćy tyłkiem na życie. biedne dziewcze nie wie dlaczego ja gardło boli to nawet zabawne 😄 myslalem ze to jakis wymyslony show ale to tak zabawne i durne ze ta rozmowa musi byc prawdziwa 😄 no typowy instapustak to nie do podrobienia jest jakby ktos chcial wyrezyserowac to by przekoloryzował. 

stawiam na kubicką, głos wydaje mi się podobny 🤨

Ja stawiam, że to będzie tekst z filmu, którego i tak nie mam zamiaru obejrzeć 🤪🤪