Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śliweczka123

Staranie o dzidziusia

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Dziś przypada dzień spodziewanej @. Jak na razie jeszcze nie przyszła. W sumie to czuje się bardzo dobrze. Prócz piersi, które z każdym dniem coraz bardziej odczuwam, a dziś mam wrażenie, że zaraz wybuchną. Pobolewają mnie jajniki. I tak od czasu do czasu ciągnie mnie w pachwinach. Nie nakręcam się. Jak okres się nie zjawi to zrobię w piątek test. Staram się być spokojna, ale chyba do piątku to jajo zniosę. 😂

Niepotrzebnie tyle stresu i spinania. Przecież jak się okres pojawi, to nic się nie zaradzi. Oczywiście kibicuję, aby tak się nie stało. Ja z partnerem o pierwsze dziecko staraliśmy się dwa lata pod czujnym okiem ginekologa i domowego monitoringu na cyclotesterze, natomiast przy drugim dziecku pierwszy cykl i od razu się udało. Ciąża ciąży nierówna. Wszystkim starającym się życzę powodzenia.

2 dni przed owulacja robilam test owulacyjny i w miare ciemna ta 2 kreska byla. Wspolzylismy z mezem. Dzis dzien owulacji. Test owulacyjny  w ogole 2 kreski nie pokazuje. Jest tylko jedna.. czy to mozliwe ze w tym miesiacu nie bedzie owulacjii skoro 2 dni wczesniej byla 2 kreska i to najciemniejsza jaka mialam od 4 miesiecy

Dnia 24.11.2020 o 12:05, Migotka95 napisał:

Cześć dziewczyny! Dziś przypada dzień spodziewanej @. Jak na razie jeszcze nie przyszła. W sumie to czuje się bardzo dobrze. Prócz piersi, które z każdym dniem coraz bardziej odczuwam, a dziś mam wrażenie, że zaraz wybuchną. Pobolewają mnie jajniki. I tak od czasu do czasu ciągnie mnie w pachwinach. Nie nakręcam się. Jak okres się nie zjawi to zrobię w piątek test. Staram się być spokojna, ale chyba do piątku to jajo zniosę. 😂

Migotka95 i jak u Ciebie?Listopad to byl u nas pierwszy cykl starań. 5listopad @ a 19 idealnie owu (sprawdzone testami plus czułam kłucie w jajniku) i CHYBA ZASKOCZYŁO! dziś jest 28dc i zrobiłam test i widziałam delikatną bladą kreskę. jestem w szoku!

31 minut temu, Luni napisał:

Migotka95 i jak u Ciebie?Listopad to byl u nas pierwszy cykl starań. 5listopad @ a 19 idealnie owu (sprawdzone testami plus czułam kłucie w jajniku) i CHYBA ZASKOCZYŁO! dziś jest 28dc i zrobiłam test i widziałam delikatną bladą kreskę. jestem w szoku!

U nas się nie udało, ale nie tracę nadzieji. W sumie to pierwszy cykl starań więc, mamy czas. Cieszę się bardzo, że u ciebie się udało. Trzymam kciuk, by maleństwo dobrze się rozwijało! I dużo zdrowia dla Ciebie oraz partnera. 

My z partnerem staraliśmy się od zakończenia @ co 2 lub nawet codziennie ciekawe co z tego wyjdzie mam nadzieję że w tym miesiącu szczęście nam dopisze 😂😆 pozostało mi 9 dni do @ więc zobaczymy. Jak nie to już nie wiem bo to już 6 mies starań 😂

28 minut temu, Gratkaa napisał:

My z partnerem staraliśmy się od zakończenia @ co 2 lub nawet codziennie ciekawe co z tego wyjdzie mam nadzieję że w tym miesiącu szczęście nam dopisze 😂😆 pozostało mi 9 dni do @ więc zobaczymy. Jak nie to już nie wiem bo to już 6 mies starań 😂

Trzymamy kciuki jak tak! a jak się w ogóle czujesz? 🙂 

6 godzin temu, Luni napisał:

Trzymamy kciuki jak tak! a jak się w ogóle czujesz? 🙂 

Powiem ci że db i dziwnie zarazem dzisiaj miałam mocne ukucie w podbrzuszu. Sutki mnie nie bolą a zazwyczaj zaczynały mnie boleć już 2 tygodnie przed @ lub nawet tydzień. A tak poza tym to db się czuję. I dlatego się martwię że tym razem też się nie udało. 

Przepraszam że tak pisze wieczorkiem ale normalnie już nwm o co chodzi wczoraj powinnam dostać @ lecz nadal jej nie ma, przed chwilą obudziłam się z bólem brzucha i myślałam że dostałam @ lecz zamiast tego sprawdzałam to miałam przezroczysty śluz lecz było go jak na lekarstwo nie na zewnątrz tylko w środku. I już ogłupiałam. 2 dni temu miałam mocne ukłucie w lewym jajniku że aż musiałam ukucnąć na podłogę bo się podnieść nie mogłam od tego czasu czasami pobolewa mnie brzuch delikatnie jak na @ ale większość czasu czuję się bardzo dobrze. Po południu chyba pojadę po test. Jak myślicie czy jest szansa że jednak w tym cyklu się udało? Bo mam taką cichą nadzieję by nie zapeszyć ani nie świrować i się nie nakręcać.😂

No nadzieja jest i chyba spora! 🙂 Leć po test koniecznie, tylko polecam kupić Ci o czułości 10 bo najszybciej wykryje 🙂  Trzymam mocno kciuki w takim razie i czekam na info 🙂 

Ja też miałam bóle tak jakby miesiączkowe przed @ a okres się nie pojawił 🙂

Wiem, że sytuacja teraz dla wielu ludzi jest bardzo ciężka, mi zawalił się świat poraz drugi w tym roku. Mam nadzieję, że przyszły będzie w końcu obfity w dobre wydarzenia i pozwoli nam już spokojnie żyć. Tym czasem bardzo proszę was o choć najmniejszą wpłatę, o pomoc, udostępnienie. Nasz los na te chwilę spoczywa w waszych rękach, tylko dzięki waszej pomocy może nam się udać... 😔 
Gdyby ktoś chciał mnie wesprzeć tu link do zrzutki. Zapraszam również na email który jest tam podany, chętnie porozmawiam. Zrzutka jest potwierdzona dokumentacją. 
Zrzutka.pl/lordoza

2 godziny temu, Luni napisał:

No nadzieja jest i chyba spora! 🙂 Leć po test koniecznie, tylko polecam kupić Ci o czułości 10 bo najszybciej wykryje 🙂  Trzymam mocno kciuki w takim razie i czekam na info 🙂 

Napewno dam znać 😊

hejka, witam wszystkie staraczaki. Mój mąż kupil mi komputer cyklu mySense używamy i czekamyy.... 😉

11 minut temu, helena188 napisał:

hejka, witam wszystkie staraczaki. Mój mąż kupil mi komputer cyklu mySense używamy i czekamyy.... 😉

a dlugo juz sie staracie?

Hej dziewczyny mi się chyba udało zrobiłam test i wyszła bladą kreska ale widoczna gołym okiem. Jutro zrobię kolejny test oraz za 3 dni. 😆😆