Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

A co jeśli by szalony Bóg zstapil na ziemię?

Polecane posty

Byście mu uwierzyli? Bogowie którzy karmy cykle  nie zaliczają w cierpieniu tylko stanie Wyższej radości od jakiejkolwiek idtoty.są dla nich czymś innym niż niższe istoty w kole narodzin i śmierci.

Ale przypuśćmy że otworzył bym portal przy pomocy Kobiety pełnej zrealizowanego ducha Abraxsasa wnikającego w swoją Naturę Buddy Amidy Butsu. Hihi 😜 czy tam Brahme Dewy. Absolut ma wiele imion które w duchu czasów się przejawia. I co myślicie?

xD ... Może Set też się pojawi i będzie dwóch

Szalony Bóg, i niższa duchowa podstawa Shivy, Lucyfer. A ja bym był im służył radą. W końcu to mnie Pan Władca na chwilę wybudził. No nie istotne.

Takie mam marzenia xD 😹😈 ale by była zabawa xd 

Anioł śmierci już się narodził. Byłem świadkiem. To Panienka 😈👹 

Wiara prowadzi do zbawienia..

Buddyzm to nazywa mała droga. Oparta jak w Amidyzmie zaufaniu w coś więcej. I to działa.

Gdy coś działa. Jest wszystko warte. Ale można to samo osiągnąć w inny sposób poprzez mądrość i niesłychane zdolności... Ja niestety takowych nie miałem👹

Miałem za to jedna zła cechę, wrodzoną upartość, ta mi pozwoliła na zdobycie wiedzy poprzez wiarę 😇 a ta pomaga wzmocnić swoje jestem na jednym, który nie pochodzi z żadnego symilarnych wszechświatów.. to co jest więcej to nienarodzony.

Tożsamy z Nami. Przyjmijmy że jesteśmy sobą i możemy tak powiedzieć a jak wiemy samsara.👹🐧 Samsara Wielka.

Nie można z nią wygrać w inny sposób. Jak rozpoznanie prawa Ducha. Orby to wiedza a my niestety niewiele .😭

13 godzin temu, AmidaButsu napisał:

Byście mu uwierzyli? Bogowie którzy karmy cykle  nie zaliczają w cierpieniu tylko stanie Wyższej radości od jakiejkolwiek idtoty.są dla nich czymś innym niż niższe istoty w kole narodzin i śmierci.

Ale przypuśćmy że otworzył bym portal przy pomocy Kobiety pełnej zrealizowanego ducha Abraxsasa wnikającego w swoją Naturę Buddy Amidy Butsu. Hihi 😜 czy tam Brahme Dewy. Absolut ma wiele imion które w duchu czasów się przejawia. I co myślicie?

xD ... Może Set też się pojawi i będzie dwóch

Szalony Bóg, i niższa duchowa podstawa Shivy, Lucyfer. A ja bym był im służył radą. W końcu to mnie Pan Władca na chwilę wybudził. No nie istotne.

Takie mam marzenia xD 😹😈 ale by była zabawa xd 

bóg nie zstąpi na ziemię, ponieważ nie istnieje w osobowej formie. zgodnie z kanonem kościoła katolickiego, posługuje się archaniołami,  przyjmuje formę ducha świętego, jeshuą, objawieniami itp., przejawia się w formie cudów.

starotestamentowy przypomina człowieka lub nim jest, nowotestamentowego w ogóle nie ma.

15 godzin temu, AmidaButsu napisał:

Byście mu uwierzyli?

To byłoby koniec wierzeń. Koniec wiary wszelkiej bo w końcu byłoby wiadomo.

2 godziny temu, Nemetiisto napisał:

To byłoby koniec wierzeń. Koniec wiary wszelkiej bo w końcu byłoby wiadomo.

Ale to ten Bóg Samsary byłby.. a nie prawdziwy 😶