Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Nasza piękna niepodlehgła Armrnia

Polecane posty

W poniedziałek będziemy świętować 29 lecie naszej niepodległości  . Kraj  nasz mimo swojej długiej  historii   niepodległy jet od niedawna ale zawsze ten sam . Nasza relikwia  nasze atrakcja nasza góra ararat i nasza siła . Nigdy nie utracilismy i nie uttacimy tego co mamy. Przez każda epoke preslismy dumnie i udciwie  pretwlismy gdy nas mordowali zabierali  domy , gdy chcieli nas ateizowac nie udało sie  im bo  Ormianie  zawsze znajda jakis promien nadzieii i beda zyc dalej .

Dlatego Was podziwiam i uważam za wyjątkowy naród, macie taką siłę, której żaden inny nie ma.

Ta siła płynie z wiary i waszych krystalicznych charakterów.  I tego że zawsze poddawani próbom, wybieracie prawdziwe wartości, mimo tego jaki jest w istocie ten swiat.

A tak po cichu liczę że moja córka która ma się niebawem urodzić, będzie miała domieszkę krwi ormiańskiej, bo ze względu na przodków moich, ale też jej ojca - jest na to szansa.

Wszystkiego najlepszego 🌷

1 godzinę temu, poziomka377 napisał:

Dlatego Was podziwiam i uważam za wyjątkowy naród, macie taką siłę, której żaden inny nie ma.

Ta siła płynie z wiary i waszych krystalicznych charakterów.  I tego że zawsze poddawani próbom, wybieracie prawdziwe wartości, mimo tego jaki jest w istocie ten swiat.

A tak po cichu liczę że moja córka która ma się niebawem urodzić, będzie miała domieszkę krwi ormiańskiej, bo ze względu na przodków moich, ale też jej ojca - jest na to szansa.

Wszystkiego najlepszego 🌷

gratuluje i życcze powodzenia . diekuje za miłe słowa 🙂

22 minuty temu, Różniczka napisał:

Rapsyna tyle piszesz o Armenii a ja nie domysliłam się że jesteś z pochodzenia Armenką, 

🙂