Iwona_1986 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 Cześć. Tutaj szukałam pocieszenia przez 8 długich lat kiedy nie udawało mi się zajść w drugą ciążę. Kilka dni temu z niedowierzaniem ujrzałam 2 kreski na teście! Nie korzystaliśmy z leczenia w klinikach bezpłodności choć był taki pomysł. Powiedzieliśmy sobie - jak ma być to będzie. I straciliśmy już dawno nadzieję. A tu proszę.... Wiem, że może jeszcze być różnie ale sam fakt, że się udało sprawia, że jestem najszczęśliwą kobietą na świecie! Jeśli wszystko będzie dobrze między dziećmi będzie 13 lat różnicy. Pozdrawiam wszystkich starających się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Wrzesień 22, 2020 Gratuluje serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorania 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Wrzesień 24, 2020 Super! Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimoza 1 Napisano Wrzesień 24, 2020 Serdecznie gratuluje. Pomiędzy mną a moim bratek jest 10 lat różnicy i powiem Ci, ze nie było źle. Zawsze jest trochę różnic, bo inne czasy i tak dalej, ale mam z nim dobry kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzika22 1 Napisano Wrzesień 24, 2020 Oo gratulacje. U nas to samo, córka 10 lat, syn 8 i o trzecie staramy się odkad młody skończył rok. Już też straciliśmy nadzieję z tym że u nas badania wychodzily wzorowe... Co ma być to będzie u nas trwa już dwa lata i nadal nic. Jeszcze raz gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuperowaKochanaFiga 24 Napisano Wrzesień 27, 2020 Ogromne gratulacje! Będę się modlić, aby wszystko się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach