Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor

Napisz coś w komentarzu używając tylko Nosa.

Polecane posty

Przed chwilą, Hedorivka napisał:

Re u w

Droga hedorivko w jakim celu wykorzystujesz zdjęcie jakiejs kobiety w swoim awatarze? To raczej żadna celebrytka tylko jakiś nołnejm który być może sobie nie życzy bycia na kafeterii? Liczysz ze ktoś zapyta czy jesteś do niej podobna i w związku z tym na pocieszenia bądź krytykę? Ty taka dobrotliwa osoba takie rzeczy brzydkie robisz? Hmm. Wstaw już lepiej kawałek twarzy z schwarzkopfa jak kiedyś. 

1 minutę temu, BoniBluBalboa napisał:

Droga hedorivko w jakim celu wykorzystujesz zdjęcie jakiejs kobiety w swoim awatarze? To raczej żadna celebrytka tylko jakiś nołnejm który być może sobie nie życzy bycia na kafeterii? Liczysz ze ktoś zapyta czy jesteś do niej podobna i w związku z tym na pocieszenia bądź krytykę? Ty taka dobrotliwa osoba takie rzeczy brzydkie robisz? Hmm. Wstaw już lepiej kawałek twarzy z schwarzkopfa jak kiedyś. 

Zdjęcie z open stocka ale może masz rację że nie powinnam jej wstawiać. Kawałek twarzy z Schwarzkopf? Nie pamiętam albo nie załapałam

Przed chwilą, Hedorivka napisał:

Zdjęcie z open stocka ale może masz rację że nie powinnam jej wstawiać. Kawałek twarzy z Schwarzkopf? Nie pamiętam albo nie załapałam

Pamietam z kałbojs. 

1 minutę temu, Hedorivka napisał:

A w jakim celu je wstawiłas u siebie?

1 minutę temu, BoniBluBalboa napisał:

Pamietam z kałbojs. 

Domyślam się ale nie wiem czy chodzi Ci o to że miałam jakiś Avatar podobny do logo szwarckop czy że miałam swoje włosy 

9 godzin temu, Poetka napisał:

Przestań spamować ...ycznymi tematami

A kto to.. .? Narzekać i psuja dobrej zabawy 😞