Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowekonto.1234

Po co żonaci piszą do obcych kobiet po nocach?

Polecane posty

Własnie napisał do mnie stary żonaty i dzieciaty facet, mędził głupkowato przez pół godziny aż mu przerwałam i kazałam spadać do żony. 

1 godzinę temu, nowekonto.1234 napisał:

przez pół godziny

Nie znasz magicznych zwrotów, które oszczędzą Ci pół godziny życia? 

5 godzin temu, Maryla31 napisał:

Wg mnie piszą aby zagłuszyć poczucie niespełnienia w małżeństwie. Wielu tez szuka podniety i zaspokojenia się podczas jednoczesnej z klikaniem z obcą kobietą masturbacji. W tym ich klikaniu widać wyraźnie niezaspokojoną potrzebę śmiałego, bezwstydnego seksu, którego nie mają w domu.

Ale ja z nim nie rozmawiałam o seksie, a kiedy wyznał że jest żonaty, zaczełam go ostro spławiać. I to on sie do mnie odezwał pierwszy, a ja zaczęłam odpisywać z grzeczności. Chyba muszę być bardziej obcesowa 😕 

Zonaty szuka skokow jak mu sie zycie z zona nie uklada, większość zdaje sobie sprawe ze odejsc nie moze bo zabierze dzieci, trzeba kredyt splacac i z wygody oczywiscie. A swieza krew na boku czemu nie, zabaweczka az sie nie znudzi.

Do zonatych usilujacych nawiazac kontakt jedno magiczne slowo odp..ierdol sie , dziala cuda😂 z szacunku do siebie dziewczyny omijajcie zonatych szerokim lukiem

8 godzin temu, nowekonto.1234 napisał:

Własnie napisał do mnie stary żonaty i dzieciaty facet, mędził głupkowato przez pół godziny aż mu przerwałam i kazałam spadać do żony. 

nie daje mu,  zaczepiają jesteś łatwa?

Przed chwilą, *Piotr* napisał:

nie daje mu,  zaczepiają jesteś łatwa?

No chyba z wątku wynika że jestem trudna, IMBECYLU

Naucz się pisać poprawnie i wiem że nie masz na imię Piotr. 

Przed chwilą, nowekonto.1234 napisał:

No chyba z wątku wynika że jestem trudna, IMBECYLU

coś musi być ich przyciągasz

8 minut temu, Kasabianka1357 napisał:

Zonaty szuka skokow jak mu sie zycie z zona nie uklada, większość zdaje sobie sprawe ze odejsc nie moze bo zabierze dzieci, trzeba kredyt splacac i z wygody oczywiscie. A swieza krew na boku czemu nie, zabaweczka az sie nie znudzi.

Do zonatych usilujacych nawiazac kontakt jedno magiczne slowo odp..ierdol sie , dziala cuda😂 z szacunku do siebie dziewczyny omijajcie zonatych szerokim lukiem

Radzę czytać ze zrozumieniem. Rozmawiałam z nim póki mi tego nie powiedział. 

1 minutę temu, Kasabianka1357 napisał:

Facet to dupe.k bedzie probowal wszedzie jak go przycisnie, wie ze 1 glupia na 10 kobiet sie znajdzie co uwierzy w jego brednie

Mówisz o sobie?

3 minuty temu, nowekonto.1234 napisał:

Radzę czytać ze zrozumieniem. Rozmawiałam z nim póki mi tego nie powiedział. 

to dobrze powiedział, nie powiedział,  sobie użył, co użył to jego 🙂

2 minuty temu, oinky napisał:

szuka taki okazji u kazdej, tez takiego znam smalil cholewy, wyznawal, ze dostal raz wpiiierdol od jednego meza a nadal probuje, niektorzy faceci to jacys serio chorzy psychicznie

Pamiętam, pisałas o tym.

1 minutę temu, nowekonto.1234 napisał:

Mówisz o sobie?

Mowie ogolnie to chyba oczywiste co kieruje zonatymi, nie odkrylam Ameryki, ale Ty skoro pytasz po co facet pisze w nocy haha to jeszcze malo wiesz o zyciu

Przed chwilą, Kasabianka1357 napisał:

Mowie ogolnie to chyba oczywiste co kieruje zonatymi, nie odkrylam Ameryki, ale Ty skoro pytasz po co facet pisze w nocy haha to jeszcze malo wiesz o zyciu

No mało wiem niestety, inne są 1000 x bardziej doświadczone. 

1 minutę temu, nowekonto.1234 napisał:

No mało wiem niestety, inne są 1000 x bardziej doświadczone. 

Nie trzeba byc doswiadczonym zeby wiedziec co kieruje facetem zonatym szukajacym na boku, no zostanow sie ... 

1 minutę temu, BoniBluBuka napisał:

A gdzie do ciebie napisał? W miejscu gdzie jesteś znana z nazwiska czy na jakimś gownoportalu? Bo jeśli na tym drugim to nie rozumiem czy się chwalisz czy żalisz?

Na fb, a muszę się zaraz chwalic albo żalić? Deklaruję że nie chcę zonatych a tobie zawiść dpsko sciska. 

2 minuty temu, Kasabianka1357 napisał:

Nie trzeba byc doswiadczonym zeby wiedziec co kieruje facetem zonatym szukajacym na boku, no zostanow sie ... 

Piszę ogólnie o twoim doświadczeniu, już na 1 rzut oka widać że jest dużo większe niż moje. 

3 minuty temu, TwojaMuuza napisał:

Właśnie po co? Z zonami niech popiszą;)

Szukają kochanek 🙂  kobiety były święte są gorsze od tych żonatych.  Zaszczyt mieć kochanka, był taki temat: wychodzenie z romansu, nie miała kochanka znaczy już jest po ptokach, nie atrakcyjna, nie nadaje.

3 minuty temu, BoniBluBuka napisał:

A kogo obchodzi czego ty chcesz na kafeterii? Teraz już wiem ze się chwalisz bo zarzucasz mi zawiść. Czyli to ze jakiś żonaty bezbek do ciebie napisał ci schlebia i traktujesz to jako nobilitację. Gdybys miała to w dupje to byś mu napisała Sprdalaj a nie przeżywała publicznie. 

A ty przeżywasz publicznie całe swoje zycie na kafe, piszesz całą dobę co 3 minuty bo masz nadzieję że jakiś facet wreszcie zwróci na ciebie uwagę a tu g. Sama sprdalaj. Zwłaszcza z moich wątków których nikt ci nie każe czytać.  

Przed chwilą, *Piotr* napisał:

Szukają kochanek 🙂  kobiety były święte są gorsze od tych żonatych.  Zaszczyt mieć kochanka, był taki temat: wychodzenie z romansu, nie maiła kochanka znaczy już jest po ptokach.

Nic z tego nie rozumiem tak napisałeś.  Od rana chlejesz? Wez soe za siebie bo cie kopne w doope!!

Przed chwilą, TwojaMuuza napisał:

Nic z tego nie rozumiem tak napisałeś.  Od rana chlejesz? Wez soe za siebie bo cie kopne w doope!!

Kochanka nie mają, znaczy są  nie atrakcyjne,  wzięcia brak tak w skrócie.

1 minutę temu, BoniBluBuka napisał:

Ty zaś czytasz wszystko co jakieś kafebezbeki o mnie piszą bo powtarzasz słowo w słowo ich pierdy. Gdybym pragnęła męskiej uwagi to bym siedziała na portalu randkowym. Weź skończ trolowac jelopie. 

Bardzo się mylisz, mam cię w d. a to co do mnie dociera uznaje za prawdę bo jesteś chyba najgorszym człowiekiem jakiego niechcący spotkałam w życiu. 

1 minutę temu, *Piotr* napisał:

Kochanka nie mają, znaczy są  nie atrakcyjne,  wzięcia brak tak w skrócie.

Nie maja kochanka BO NIE CHCĄ, Alexie - Wieśniaku.