Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emsar

Depresja, jakie macie swoje zyciowe doswiadczenia?

Polecane posty

Witam. Postanowilem ruszyc temat dosc ciezki, bynajmniej dla mnie, mlodego faceta bo mam 26 lat, ktory 2 lata temu stal tak naprawde na skraju wykonczenia psychicznego. Wszystko stalo sie przez burzliwe zakonczenie mojego narzeczenstwa z Kobieta na ktorej kiedys mi ogromnie zalezalo i w momencie rozstania mimo iz wiedzialem ze nie moglo sie to udac bylo ni tego okropnie zal. Zaczelo sie myslenie, to niekonczonce sie myslenie u przygotowywanie alternatyw, pozniej szukanie winy w sobie, obwinianie siebie. do tego ataki drugiej osoby, czlowiek staje sie tak slaby ze nie dostrzega ze jest manipulowany. Zamyka sie w sobie, kiey tracisz osobe z ktora kilka lat dzielisz zycie masz wrazenie wtedy ze tracisz jedyna osobe z ktora mogles cokolwoek dzielic. Zamykasz sie w soboe i tlumisz swoj bol... tak to powstalo w moim wypadku. Nie chce rozpisywac sie w szczegolach. Wiem ze sporo ludzi przechodzi takie okresy w swoim zyciu kiedy nie masz sily wstac rano z lozka i kiedy zastanawiasz sie nad sensen swojego zycia. To juz oznaka ze jest bardzo zle. Ja mialem szczescie ze mialem ludzi ltorzy dostrzegli moj problem i robili wszystko zeby  mi pomoc . Ja tez obiecalem sobie ze bede chcial pomoc ludziom z depresja dlatego zapraszam do przylaczenia sie do mojej osobistej charytatywnej zrzutki. Chce stworzyc cos co pomoze ludziom w tyCh ciezkich chwilach. 

https://zrzutka.pl/pomoc-w-stworzeniu-specjalistycznego-osrodka-leczenia-derpesji-i-uzaleznien-stworzenie-nowej-fundacji

Jakie sa wasze doswiadczenia z depresja?