Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laurittka

Pewien facet zdradza swoją nową laskę z byłą

Polecane posty

Mam na to dowody i zamierzam o tym poinformować tą zdradzaną oczywiście przedstawiając dowody. Moim założeniem jest tylko to żeby go udupić i żeby został na lodzie. Macie jakieś doświadczenia w takich sytuacjach? Czy laski wierzą innym laskom w takie informacje? Jak reagują? 

4 minuty temu, Laurittka napisał:

[...] Jak reagują? 

Różnie. 

5 minut temu, Laurittka napisał:

[...] Moim założeniem jest tylko to żeby go udupić i żeby został na lodzie. [...]

Czyli dobro zdradzanej Cię nie interesuje. Względy osobiste?... Jakkolwiek, uważaj, by samemu nie oberwać rykoszetem. 

6 minut temu, Nenesh napisał:

Różnie. 

Czyli dobro zdradzanej Cię nie interesuje. Względy osobiste?... Jakkolwiek, uważaj, by samemu nie oberwać rykoszetem. 

Dobro zdradzanej? Ona i tak siedzi w gwnie po uszy. Z resztą chyba lepiej wiedzieć i mieć wybór niż żyć nieświadomie z rogami do sufitu? 

24 minuty temu, Laurittka napisał:

U.pić

Zła kobieta jesteś. Puszczałaś się z nim, a teraz będziesz ujajać? Mogłaś być tak zacięta w trzymaniu nóg razem...

5 minut temu, Laurittka napisał:

[...] Z resztą chyba lepiej wiedzieć i mieć wybór niż żyć nieświadomie z rogami do sufitu? 

Lepiej. Zwróciłam tylko uwagę na motywację... by nie zapytać wprost, dlaczego taka zawzięta na faceta jesteś. Ciekawość, ale nie moja sprawa, temat jest inny 😜

2 godziny temu, Electra napisał:

Zła kobieta jesteś. Puszczałaś się z nim, a teraz będziesz ujajać? Mogłaś być tak zacięta w trzymaniu nóg razem...

😂 powinnaś pisać bajki, ona mi go odbiła i dlatego jestem cięta, to wszystko. A zdradza ją ale nie ze mną. Dziękuję za tak wspaniałe rady, nie ma to jak kafe 

2 godziny temu, Nenesh napisał:

dlaczego taka zawzięta na faceta jesteś

Ja też byłam długo zażarta. Wiesz dlaczego? Jesli w związku nie dzieje się dobrze i dowiadujesz się, że facet zdradza Cię to umówmy się, ale trudno się dziwić skoro skaczecie sobie do gardeł, a seks jest byle jaki i od wielkiego dzwona, albo go nie ma. Ale jeśli jest wszystko ok, nie masz ani 🤏 podejrzeń i dowiesz się, że masz rogi to zatrzęsie Tobą. Mało tego, jak zrobi to jeszcze ktoś kto wie jak to boli, bo został zdradzony to gwarantuję Ci, że wewnętrza przyzwoitość i poczucie krzywdy będą Ci jeszcze toczyć pianę na gębie przez następne pięćset lat życia.

4 minuty temu, kâspej napisał:

może ona wie ale woli się dzielić tortem z innymi

Nie wie, dlatego ją o tym poinformuję. Satysfakcję będę mieć

Przed chwilą, kâspej napisał:

dlaczego nie zostawisz tego hooja i jego nowych zdobyczy i nie przesuniesz swojej manii na innego osobnika w celu ułożenia sobie życia?

Zostawię, ale najpierw się odegram za upokorzenie 

po co chcesz się odgrywać , nie wiesz że karma wraca? wystarczy poczekac a życie samo zweryfikuje...

1 godzinę temu, black75 napisał:

po co chcesz się odgrywać , nie wiesz że karma wraca? wystarczy poczekac a życie samo zweryfikuje...

Właśnie karma wróci do niej, odkryłam że gdy był jeszcze ze mną, już spotykał się z nią. Chętnie bym poczytała o podobnych przypadkach, ale chyba nikt tutaj nie spotkał sie z taką sytuacją i nie wie jak to jest 😕