Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greatpetla

Nie odkładajmy nic na potem.., bo

Polecane posty

Czyta się Ciebie jak książkę... zacznę częściej gościć na forum. Miło widzieć mądrycg ludzi w świecie, w którym panuje wirtaulna gra...

1 minutę temu, DoTkliwa... napisał:

Czyta się Ciebie jak książkę... zacznę częściej gościć na forum. Miło widzieć mądrycg ludzi w świecie, w którym panuje wirtaulna gra...

Poczekaj jak mi polejesz a ja to wypiję, wtedy będzie ostro😎

4 minuty temu, DoTkliwa... napisał:

Ostro intelektualnie? Z przyjemnoscią...

Akurat nie to miałem na myśli, ale może być. W najgorszym razie będę cytował myśli Friedricha Nietzschego. Na przykład taką: "szczęście jest kobietą" i szybko wchłonie mnie świat erotyzmu😎

1 godzinę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Trzeba przepraszać i trzeba umieć przepraszać. Jeszcze trochę a zacznę przepraszać za każdy tutaj napisany post, bo ludzie czytają, bo coś tam i takie tam bzdety. 

Miłego dnia. 

To prawda, że sztuka jest umieć przepraszać.No..,jesli tak to przeprosiny przyjęte 😎

Dzięki. Tobie również miłego☀️

Mam dziś kociokwik myślowy.Analizuję w głowie 3 tematy na raz,więc zaczyna się ciekawie dzionek. 😬😁

5 minut temu, Greatpetla napisał:

To prawda, że sztuka jest umieć przepraszać.No..,jesli tak to przeprosiny przyjęte 😎

Dzięki. Tobie również miłego☀️

Mam dziś kociokwik myślowy.Analizuję w głowie 3 tematy na raz,więc zaczyna się ciekawie dzionek. 😬😁

To jest wykonalne w ogóle? Kociokwik myślowy? 

22 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Akurat nie to miałem na myśli, ale może być. W najgorszym razie będę cytował myśli Friedricha Nietzschego. Na przykład taką: "szczęście jest kobietą" i szybko wchłonie mnie świat erotyzmu😎

Hmmm.. ja wczoraj w radiu usłyszałam takie cytaty o kobietach znanego pisarza Polskiego Jerzego Pilcha.(wspominali w audycji słynne słowa ludzi, którzy umarli w tym roku):

"Polskie dziewczyny - fantastyczne przecież, lotne, piękne, błyskotliwe - są w sytuacji strasznej: mają w zdecydowanej większości przypadków do czynienia z sytymi ...ami." 😱😬😁..i jakiś drugi taki, że

" Kobiety to kłopoty.. "

Co do tego 1szego cytatu, to może są i tacy mężczyźni.Ja na szczęście z takimi nie miałam do czynienia.

Ja najbardziej lubię te słowa(Jana Izydora Sztaudyngera ):

On gotyk, ona barok. Renesans zjawi się za rok." 😎

3 minuty temu, Greatpetla napisał:

Hmmm.. ja wczoraj w radiu usłyszałam takie cytaty o kobietach znanego pisarza Polskiego Jerzego Pilcha.(wspominali w audycji słynne słowa ludzi, którzy umarli w tym roku):

"Polskie dziewczyny - fantastyczne przecież, lotne, piękne, błyskotliwe - są w sytuacji strasznej: mają w zdecydowanej większości przypadków do czynienia z sytymi ...ami." 😱😬😁..i jakiś drugi taki, że

" Kobiety to kłopoty.. "

Co do tego 1szego cytatu, to może są i tacy mężczyźni.Ja na szczęście z takimi nie miałam do czynienia.

Ja najbardziej lubię te słowa(Jana Izydora Sztaudyngera ):

On gotyk, ona barok. Renesans zjawi się za rok." 😎

Izydor wymiata zawsze i wszędzie. Co do Pilcha. Facet pochodził z Wisły, wyrósł w społeczności ewangielickiej. Potrafił pięknie oddać klimat tej małej mieściny. Tak chcę jego zapamiętać i Wisłę przed małyszową🙂

21 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

To jest wykonalne w ogóle? Kociokwik myślowy? 

Wiem, że nic nie wiem. Czasami włącza mi się głębsza analiza i wtedy z reguły mniej nawet mówię. Rozważam w głowie różne aspekty podejścia do danego tematu.Tworzę hipotezy, które tak jakby próbuję testować w myślach.Niektóre od razu są spalone na wejściu po kilku sekundach. Trudne to wszystko do wyjaśnienia słowami. Jednym słowem może:"dużo myślę i kreuję" wtedy.😎 

1 minutę temu, Greatpetla napisał:

Wiem, że nic nie wiem. Czasami włącza mi się głębsza analiza i wtedy z reguły mniej nawet mówię. Rozważam w głowie różne aspekty podejścia do danego tematu.Tworzę hipotezy, które tak jakby próbuję testować w myślach.Niektóre od razu są spalone na wejściu po kilku sekundach. Trudne to wszystko do wyjaśnienia słowami. Jednym słowem może:"dużo myślę i kreuję" wtedy. 

Bałem się, że masz na myśli facetów😎 Zaprawiona w bojach kobieta jest w stanie skutecznie "zaopiekować" się "myślowo" trzema facetami jednocześnie. 

7 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Izydor wymiata zawsze i wszędzie. Co do Pilcha. Facet pochodził z Wisły, wyrósł w społeczności ewangielickiej. Potrafił pięknie oddać klimat tej małej mieściny. Tak chcę jego zapamiętać i Wisłę przed małyszową🙂

Czytałam kilka lat temu jego książki. Lubię jego styl pisania. Tak samo zresztą jak Leona Wiśniewskiego. Chyba powrócę jeszcze w tym roku do nich.Odświeżę sobie te wszystkie widoki i klimaty. 😉

Przed chwilą, Greatpetla napisał:

Czytałam kilka lat temu jego książki. Lubię jego styl pisania. Tak samo zresztą jak Leona Wiśniewskiego. Chyba powrócę jeszcze w tym roku do nich.Odświeżę sobie te wszystkie widoki i klimaty. 😉

Zanim zaczniesz czytać polecam wycieczkę w to miejsce. Teraz jest paskudnie skomercjalizowane, ale jeżeli usiądziesz na ławeczce w rynku obok ewangelicznego kościoła zobaczysz jak tłumnie walą do zboru, czy jak oni tam to nazywają. Rodzinnie idą. Faceci w garniturach i obowiązkową książką w ręce. 

3 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Bałem się, że masz na myśli facetów😎 Zaprawiona w bojach kobieta jest w stanie skutecznie "zaopiekować" się "myślowo" trzema facetami jednocześnie. 

To fakt potrafi.Na szczęście u mnie to nie mężczyźni 😉.Uff! 😬😁😎

Co do mężczyzn to wystarczy mi to, że wczoraj dzwoniły do mnie dwie koleżankami z problemami sercowymi. Jedna to nawet cała noc nie spała przez faceta. Ja jej na to:".. a gdybyś ich miała 365? To cały rok byś nie spała? Kobieto, ogarnij się do chole/ry!"🙂

Próbuje zawsze te "poważne" problemy obrócić w żart, by dziewczyny tak się nie spinały i na spokojnie rozważyły daną sytuację. Kobiety to panikary z reguły. Dobrze, że ja taka nie jestem.. 😎

5 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Zanim zaczniesz czytać polecam wycieczkę w to miejsce. Teraz jest paskudnie skomercjalizowane, ale jeżeli usiądziesz na ławeczce w rynku obok ewangelicznego kościoła zobaczysz jak tłumnie walą do zboru, czy jak oni tam to nazywają. Rodzinnie idą. Faceci w garniturach i obowiązkową książką w ręce. 

Może mi kiedyś Ty pokażesz😉. Nie lubię sama zwiedzać. Lubię z kimś, bo zawsze można podyskutować owocnie o czymś, co się zobaczyło. 

W samotności to ja mogę na łące leżeć pełnej kwiatów i.. patrzeć w niebo Tylko wtedy. Tak to wolę mieć zawsze kogoś przy boku. 

2 minuty temu, Greatpetla napisał:

Dobrze, że ja taka nie jestem.. 😎

W wolnej chwili zapraszam do konfesjonału😎 W natłoku myśli najróżniejszych znajdź czas na dokonanie skrupulatnego rachunku sumienia. Możesz to na kartce napisać. Przeczytam. Nie przychodź bez biustonosza bo szybko rozkojarzam się😎 Uciekam do obowiązków. Cześć.

2 minuty temu, Greatpetla napisał:

Może mi kiedyś Ty pokażesz😉. Nie lubię sama zwiedzać. Lubię z kimś, bo zawsze można podyskutować owocnie o czymś, co się zobaczyło. 

W samotności to ja mogę na łące leżeć pełnej kwiatów i.. patrzeć w niebo Tylko wtedy. Tak to wolę mieć zawsze kogoś przy boku. 

Ależ Ty masz wymaganie! 😎 Może jeszcze posmyrać, przytulić, co? 

24 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Dziękuję, ale nie lubię się całować bo potem mam liszaje😎

To pocałunek wirtualny, bezdotykowy,  do niczego nie zobowiązuje także nie bój się,  ani liszaje ani nic innego z mojej strony ci nie grozi.

2 minuty temu, TwojaMuuza napisał:

To pocałunek wirtualny, bezdotykowy,  do niczego nie zobowiązuje także nie bój się,  ani liszaje ani nic innego z mojej strony ci nie grozi.

Poza pozwem o alimenty wirtualne😎 Znam już te Wasze numery😎

15 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

W wolnej chwili zapraszam do konfesjonału😎 W natłoku myśli najróżniejszych znajdź czas na dokonanie skrupulatnego rachunku sumienia. Możesz to na kartce napisać. Przeczytam. Nie przychodź bez biustonosza bo szybko rozkojarzam się😎 Uciekam do obowiązków. Cześć.

Na kartce? Toż to będzie z 500 stron minimum. Dzieło można by było wydać pt:"Grzeszne myśli i uczynki niesfornej Pani M." 😎

Przyjdę bez biustonosza, ale w szerokiej marynarce, wuec nie będzie widać moich wypukłości. O.k?

Też lecę. Obowiązki kwiczą. Cześć 

2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Poza pozwem o alimenty wirtualne😎 Znam już te Wasze numery😎

Ojj Maestro kobiety to nie jednostka zorganizowana działająca wg tych samych  zasad. Każda ma swoje , inne, jedne lepsze drugie beznadziejne a ja w zadnych z tych ram sie nie mieszczę.  Alimenty? Pff kocham dzieci ale uwierz mi nie mam do nich cierpliwości więc wystrzegam się ich i wzbraniam .

19 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Ależ Ty masz wymaganie! 😎 Może jeszcze posmyrać, przytulić, co? 

Jasne! Poproszę posmyrac mnie za uchem. Prawym. Głębiej, czulej i mocniej! 😊😁Potem tulić do następnego rana.Niewykonalne? Wszystko jest możliwe. Wystarczy tego mocno pragnąć.😉

O.k.Dosyć tych dyrdymałów uczuciowych.Czas zejść mi na Ziemię.Pragmatyzm czas włączyć.

To na razie. Kawa i do roboty! 

1 minutę temu, Greatpetla napisał:

Jasne! Poproszę posmyrac mnie za uchem. Prawym. Głębiej, czulej i mocniej! 😊😁Potem tulić do następnego rana.Niewykonalne? Wszystko jest możliwe. Wystarczy tego mocno pragnąć.😉

O.k.Dosyć tych dyrdymałów uczuciowych.Czas zejść mi na Ziemię.Pragmatyzm czas włączyć.

To na razie. Kawa i do roboty! 

Eeee wolne mislam dzis mieć 

40 minut temu, Greatpetla napisał:

Na kartce? Toż to będzie z 500 stron minimum. Dzieło można by było wydać pt:"Grzeszne myśli i uczynki niesfornej Pani M." 😎

Przyjdę bez biustonosza, ale w szerokiej marynarce, wuec nie będzie widać moich wypukłości. O.k?

Też lecę. Obowiązki kwiczą. Cześć 

Widzę, że dużo grzesznych Siostro!😎 Czas bym dokonał w Tobie właściwej przemiany byś mógł wrócić na drogę cnoty. Przy mnie staniesz się niemalże wtórnie cnotliwa😎

41 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Ojj Maestro kobiety to nie jednostka zorganizowana działająca wg tych samych  zasad. Każda ma swoje , inne, jedne lepsze drugie beznadziejne a ja w zadnych z tych ram sie nie mieszczę.  Alimenty? Pff kocham dzieci ale uwierz mi nie mam do nich cierpliwości więc wystrzegam się ich i wzbraniam .

Znaczy, na samym wstępie już sugerujesz, że mamy uważać? Szybka jesteś! 😎

1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Znaczy, na samym wstępie już sugerujesz, że mamy uważać? Szybka jesteś! 😎

Jeśli tak to odebrałeś:)  z resztą ostrożności nigdy za wiele. 

6 minut temu, TwojaMuuza napisał:

Jeśli tak to odebrałeś:)  z resztą ostrożności nigdy za wiele. 

Pełna konspiracja jak widzę😎 Ok! Podejdźmy do tego profesjonalnie jak zawodowi miejscy partyzanci. To gdzie? Klatka schodowa, winda czy piwnica? Wybieraj😎

3 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Pełna konspiracja jak widzę😎 Ok! Podejdźmy do tego profesjonalnie jak zawodowi miejscy partyzanci. To gdzie? Klatka schodowa, winda czy piwnica? Wybieraj😎

Na serio tak nisko mnie cenisz? Uwazam, ze należy mi się jakiś apartament w zamian za uciechy dla ciebie.  Jestem poirytowana i zniesmaczona.  A Ty skompromitowałeś się na całej linii.  Nie wierzę, że tak można się zmienić 🤔🙈