Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskowmozgu

napisałam książkę o anoreksji, bulimii i depresji

Polecane posty

Książka opisująca moją wieloletnią walkę z depresją, anoreksją i bulimią, zachęcam do przeczytania - https://psychoksiazka.sklep.pl/product/anka-karlsson-cien-szczescia/

Wszystkim, którzy mnie wspierali przez te lata, z całego serca dziękuję. Między innymi dzięki wam udało mi się przeżyć, uwierzyć w siebie, a później wyrwać z chorego pseudozwiązku i uwolnić od narcyza. Ta książka to pewnego rodzaju wiwisekcja, drobiazgowa analiza przeżyć i emocji, które mną targały w tamtych latach. To co opisałam w ostatniej części, dotyczącej mojego związku z narcyzem, to tylko mały wycinek całości, ale i tak wystarczająco obrazuje, jak taki związek może wyglądać. Od naszego rozstania minął rok i dwa miesiące. Chwila i wieczność, przepaść. Do tej pory jeszcze się otrząsam i nie mogę jednocześnie zrozumieć, jak mogłam dać się tak omamić, tak tańczyć dla niego. Tak zapomnieć o sobie i swoich potrzebach... 

Książka porusza ważne i wciąż aktualne tematy. Dziewczyny, kobiety... otrząśnijcie się! Uwierzcie w siebie i uwierzcie, że warto żyć.